Ontruiming recreanten op oorden en vakantiehuizen in Para

6
controle-recreatieoord-para-suriname

Groepen mensen die hebben gereserveerd om met het komend paasweekend op een recreatieoord of een vakantiehuis in Para te gaan verpozen, zullen worden ontruimd. “Er zal hard worden opgetreden tegen zowel de verhuurders van vakantiehuizen en recreatieplekken, alsook de bezoekers”,  zegt districtscommissaris Armand Jurel.

Volgens Jurel bezoeken grote groepen burgers ongehinderd de recreatieoorden voor verpozing en negeren daarbij het algemeen belang voor bescherming van Covid-19 in Suriname. Betrouwbare info heeft de leiding van het district ook bereikt, dat groepen mensen zich opmaken om het paasweekend door te brengen nabij badplaatsen in de dorpen en plantages.

Recreatiehouders, plantage en dorpbesturen zijn wederom aangemaand om zich niet schuldig te maken aan overtreding van de voorzorgsmaatregelen tegen covid-19.  Volgens de burgervader worden op locaties in plantages en dorpen woningen verhuurd, soms met bijbehorende zwemgelegenheid. Men vermomt zich onder de noemer “privé vakantiehuis en oord”, voor het omzeilen van de aangekondigde voorzorgsmaatregelen.

Jurel zegt dat er in het weekend controles zullen  worden uitgevoerd door de verschillende Surinaamse diensten. Daarbij zal er niet geaarzeld worden door de politie om ongehoorzame burgers over te brengen naar het station. “Het is ieders belang om ondersteuning te verlenen tot naleving van de aangekondigde maateregelen tegen de gevolgen van Covid-19”, stelt Jurel.


6 REACTIES

 1. Kondremangs
  Names and faces. ..DiDiBri en zijn boevenbende kunnen wel ongehinderd op brokobaka vertoeven. …recht voor een. ..recht voor allen. …
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 2. Sommige volwassenen zijn.zonder hersenen geboren. Hun gehoor is hierdoor flink beschadigd dus ze doen het toch.
  Tranga jesie nanga tranga boeba.

  Sarie Torie


  Maak melding

 3. nou als men voldoen afstand houdt per gezin van 2 meter is er niks aan de hand.

  maar wat die indiaan jurel in zijn kop zet is wet. zelfde caliber als die indiaan bouta van de stad.

  mi na wan ingi en na so mi o tang van boeriki ingi………….


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.