Jongen van 14 aangehouden na diefstal fiets en beroving telefoon

18
verdachte-aangehouden-politie-suriname
Foto: Archieffoto - aangehouden verdachte wordt afgevoerd.

De politie in Suriname heeft afgelopen dinsdag een 14-jarige jongen aangehouden, die ervan verdacht wordt een fiets te hebben gestolen en betrokken te zijn geweest bij een beroving waarbij een mobiele telefoon werd buitgemaakt. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat er ook twee anderen bij de roof betrokken waren.

Dinsdagmiddag werd er aangifte gedaan van diefstal van een fiets, voor een winkel aan de Nieuwweergevondenweg. Kort daarna deed een winkelierster aangifte van een beroving van een mobiele telefoon, door drie jeugdigen in een winkel aan de Frederikshoopweg.

Daar schoot een klant de winkelierster te hulp en kon één van de verdachten, de 14-jarige jongen, worden aangehouden. De Surinaamse politie werd ingeschakeld en het mobiele toestel werd teruggevonden. Op aanwijzing van de verdachte werd ook de fiets achterhaald.

Vanwege de jeugdige leeftijd van de jongen is hij ondergebracht in het jeugdcellenhuis te Opa Doeli. De andere twee verdachten zijn nog niet aangehouden, maar wel bekend bij de politie. Ze zouden een zwerversbestaan lijden.

De afdeling jeugdzaken is belast met het verder onderzoek.


18 REACTIES

 1. Soms is t zo dat na vrij libi meki deng no mang tang na oso want daar kunnen ze niet met de regels wel dang ie no mang tang ini mi oso ta langa ie seri mi nanga a heri oso….opdonderen ja
  gemodereerd

 2. Handen afhakken van deze klootzakken ,probleem opgelost .Opa Doelie is zelf een criminele organisatie. Deze klootzakken zullen het nooit leren van andermans spullen af te blijven. Leven is hard in Su,maar er zijn ook andere bevolkingsgroepen die werken hard om te overleven.


  Maak melding

 3. Dus dat , ook hier weer :wat voor soort volk doet het steeds (als ik de foto zie) . En ga me niet zeggen da t ik discrimineer. De foto is bewijs!


  Maak melding

 4. Kolibri@@@ je zegt die foto is het bewijs
  Dus dan ziet iedereen wie het is
  Wat is dan het nut van jou reactie
  Iedereen ziet wat voor volk/ras het is
  Dat is nou typisch paars denken ondoordacht
  Ik zeg niet dat je paars stemt maar je denkt wel donker paars.


  Maak melding

 5. Niemand in Suriname kan discrimineren omdat racisme en discriminatie onderdeel uitmaakt van de cultuur. Alleen doet het zeer als blijkt dat steeds een bevolkingsgroep betrokken is bij gewelddadige roofovervallen. Het is steeds de zwarte keskieshies die roven stelen en plunderen. Een verloren generatie !
  gemodereerd

 6. Beste mensen, het is een weerslag van de armoedige klimaat in Suriname op alle gebieden.
  Goed voorbeeld wordt nagevolgd en slecht voorbeeld ook. De mens is geneigd tot alle kwaad, maar het goede zit ook in elk individu. En deze bron kan alleen ontdekt en ontwikkeld worden door een positieve omgeving.

  Het gaat Suriname goed. Gado de wi fesi mang.


  Maak melding

 7. Levensbeschouwelijke reflecties over de onderhuise invloed van corruptie in de maatschappij. Degenen die steekpenningen betalen en ontvangen kunnen soms in grote weelde leven, terwijl er voor armen weinig overblijft. Machtdeling en Machtswisseling heilzaam
  Corruptie is het symptoom van een slechte economische situatie, een slechte regering een slecht ondernemingsbeleid.
  gemodereerd

 8. Wat verwacht men als roofdieren al onze
  gelden, goud, valuta en grondstoffen stelen of
  weggeven aan het buitenland ?

  Miljarden zijn verdwenen en toekomstige inkomens-
  bronnen worden door de boeven op dit moment
  verkwanseld, om eigen zakken te vullen !

  In plaats van ontwikkeling te brengen zodat er voldoende
  werkgelegenheid is voor de bevolking !

  Dan krijg je slecht onderwijs, slechte gezondheidszorg, etc
  en criminaliteit, betalingsachterstanden, grotere staatsschuld
  en uiteindelijk het huidige, door Paars veroorzaakte Bankroet
  van ons land !

  De Paarse Clan moet zo snel mogelijk weg !

  Sranan ligt financieel in de goot !

  Via Noodwet gaat het regiem nog snel 500 miljoen
  uitgeven aan hun eigen hobby’s en zakken !
  gemodereerd

 9. Mooie verstandige woorden Harm, echter de praktijk is toch dat de creolen oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteit. Hoe komt dit ? Lijden zij alleen honger en is al het kwaad alleen in hen te vinden ?
  Ik geloof het eerlijk gezegd niet.


  Maak melding

 10. Deze jongens zijn produkten van een one night stand het kan niet anders,alhoewel als je een vader als Damsco hebt, dan kan je beter geen een hebben !Jammer dat deze boys zo vroeg al een strafblad hebben. door omstandigheden en slechte invloed van de de andere 2 jongens misschien.

  @ Tungak
  Ben niet eens met je stelling : ” te jong om te werken ” als kleine jongen woonde ik met mijn ouders op boitie, ik moest hout gaan sprokkelen om te kunnen koken.etc etc. Dus dat is geen argument om te gaan stelen.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 11. ik vind het zo erg wanneer men bepaalde reacties plaats ,vooral wanneer het om een kleurling gaat die een strafbare feit heeft begaan. in elk land elk cultuur komen dit soort dingen voor , soms erger zelfs .
  corruptie is in elk land. criminaliteit is in elk land, bevolkingsgroep, en niet te vergeten familie. maar de sommige doen het op een nette manier dan komt het niet in het opebaar. inplaats men advies geeft hoe men met bepaalde dingen of situaties om kan gaan dan lees ik dagelijks hoe men elkaar neerhaalt . op politieke vlak , feiten die worden gepleegd etc etc. wanneer komt er nou eenheid op aarde?
  gemodereerd

 12. Gelukkig betrapt. Opsluiten in gevangenis, zodat hij ervan leert, anders wordt dit jongetje een nog gemenere boef. En vergeet niet de ouders aan te spreken en een boete op te leggen


  Maak melding

 13. 14 jaar: een fiets en een mobiel. 28 jaar: een auto en een kluis. 56 jaar: DNA lid en grondroof/graai naar de kasreserve. Ontplooiingskansen zat, het water in Suriname blijft de komende 25 jaar troebel.


  Maak melding

 14. ik walg van al die negatieve reacties als je niets zinnigs kan zeggen hou dan je mond dicht
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.