dinsdag, mei 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Inbraak verdachte neergeschoten door militaire politie

VIDEO: Inbraak verdachte neergeschoten door militaire politie

-

Does Travel - naar Suriname

Een man die vanmiddag in het ressort de Nieuwe Grond probeerde in te breken in een woning is neergeschoten door een lid van de militaire politie. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat dit plaats vond rond 11.30u.

De verdachte, de 30-jarige P.M., probeerde volgens de Surinaamse krant De Ware Tijd in te breken in de woning van de militair aan de Filemonstraat. Hij lag te slapen maar werd wakker door het gestommel.

De inbreker nam daarop de benen maar werd achtervolgd door de militair. Die schoot gericht en raakte de man in zijn schouder. Hij werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp in Suriname.

Op Facebook verscheen vrijdag dit filmpje, waarop de gewonde verdachte liggend op de grond te zien is:

https://www.facebook.com/klaas.anthonio/videos/3072910769436278/

opening
Fernandes Express
Passion in concert

19 REACTIES
 1. Dit doet mij denken aan die pokoe van Burna Boy (en de cover van Coffee) Ye Ye !

  ‘ Die for nothing ‘ !

  Check both of them on youtube !

  Trouwens vind ik de cover van Coffee op youtube meesterlijk, vooral die drummer !


  Maak melding
 2. Eind jaren 50 van de vorige eeuw was er een film van James Dean die dit ook al had aangegeven, Live fast and die young !

  Check it out !


  Maak melding
 3. Dit is het resultaat van 10 jaar regering Bouta.
  In 2010 had de CbvS heel veel goudreserves en meer dan 1 miljard USA dollars staatskas
  Lage en stabiele koers.
  Wat heeft Bouta nu van Su gemaakt.
  Mpp Bouta.


  Maak melding
 4. Nu zie je paarse ratten hier op WKN de zelfde denkwijze en mentaliteit als die paarse ratten barbaars en onderontwikkeld en met jullie moet Suriname vooruit komen met zulke paarse barbaren


  gemodereerd
 5. Wat een domme stomme idiote reacties. Gaat om een smerige inbreker die ze jammer genoeg hebben neergeschoten. Volgende x beter schieten


  gemodereerd
 6. Hij kon ook in zijn eentje met spandoeken de straat op gaan en zijn ongenoegen uiten. Als je ervoor kiest om te gaan stelen dan moet je rekening houden dat men zijn eigendom beschermt.


  gemodereerd
 7. Sorry maar heeft niks met Bouta of paars te maken. Gewoon een koulo luiaard die snel geld wilt maken. Ik zie een jong sterke man van Afrikaanse afkomst ( zoals vaak en opvallend genoeg bij dit soort ongeregeldheden). Als je in suriname wilt pinaren dan doe je dat zelf. Ondanks de situatie en of bij welke politieke partij je behoort. Wang kring hossel de altijd. Ze moesten die wond met azijn hebben gedesinfecteerd. Bari lik wang kaw. Complimenten voor de politie en vooral het lid van de MP. Want voor hetzelfde geld had hij het lootje gelaten in zijn eigen huis. Gelijk bevorderen naar het hoogst gelegen rang. Werkt inspirerend naar de collegae. Big up


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES