zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie niet te spreken over onjuist artikel in Dagblad Suriname over inspecteur...

Politie niet te spreken over onjuist artikel in Dagblad Suriname over inspecteur Gentle

-

Does Travel - naar Suriname

Het Korps Politie Suriname is niet te spreken over een artikel dat vandaag in Dagblad Suriname is verschenen. Op de voorpagina van de Surinaamse krant van 8 april 2020 prijkt de kop van een artikel getiteld: Gentle vertrapt gegeven bevelen OM – Objectiviteit onderzoek contra BID-leden in twijfel. Daarbij is een foto van de inspecteur van politie eerste klasse Sergio Gentle afgebeeld naast de kop van het artikel (zie onder).

In dit artikel wordt door de journaliste van Dagblad Suriname Saskia Bandhan beweerd dat inspecteur Gentle eigendunkelijk een bezoek heeft gebracht aan een in verzekering gestelde politieambtenaar, die geen enkel bezoek mag ontvangen omdat hij een beperking opgelegd heeft gekregen door het Openbaar Ministerie.

Het Korps Politie Suriname heeft in een uitgegeven bericht aangeven, dat uit een intern onderzoek gebleken is, dat inspecteur Gentle nimmer een bezoek heeft gebracht aan de agent die momenteel in verzekering gesteld is. Dit betekent dat wat in het artikel geschreven staat, met betrekking tot het bezoeken van die agent door inspecteur Gentle, niet juist is aldus de politie.

“Het hoofd van de afdeling Public Relations KPS heeft telefonisch contact gemaakt met de journaliste en na een goed gesprek heeft zij beloofd dat zij de rectificatie zal plegen in een artikel dat morgen in de krant zal verschijnen” meldt het KPS zojuist.

opening
Fernandes Express
BODO Party

18 REACTIES
 1. Is het jullie niet opgevallen dat deze man vaker het nieuws haalt in een negatieve zin dan


  gemodereerd
 2. …een DNA met loyalisten .cq.boutisten alsof zij geen greintje besef hebben met welke verantwoordelijkheid zij daar zitten
  en betaald voor worden


  gemodereerd
 3. Hij heeft degelijk een bezoek gebracht aan die arrestant A. A is de ene agent die zo te keer ging in de voetbal kwestie omgeving randjietboys veld. Hij werkte samen met gentle. Laat men de arrestanten ondervragen dan gaat men het wel horen. De agenten die de zondag dienst hadden ontkennen alles omdat zij bevreesd zijn voor rancune. Zij weten dat dat wanneer zij de waarheid zullen zeggen, zij afgelost zullen worden en naar brokopondo of marowijne gemuteerd zullen worden. Die uitlatingen zijn gedaan tegen die agenten heeft een bron aangegeven.
  Het O. M. Moet een diepgaand onderzoek in te stellen door ook de medearrestanten te horen en de beelden van safe city te bekijken.
  De vraag is alleen waarom hij een bezoek heeft gebracht aan die agent die verdacht wordt van drugssmokkel. Heeft hij ook aandeel in het geheel.


  gemodereerd
 4. Ha,ha, ha
  3 handed op 1 buik, him heft degelijk een bezoek gebracht.
  Journaliste je hebt je werk goed gedaan om dit wereld kundig te maken.
  Aub geen rectificatie .
  Honden


  gemodereerd
 5. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡😂😂🤡🤡🤡🤡🤡datIn bepaalde van jullie hier op deze Forum soso politiek wachten jullie maar rustig op 25 Mei 2020 . 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤡🤡🤡


  gemodereerd
 6. De politie hft groot gelijk ja vervolgn zo een figuur want t zelfde hebben we ervaren van deze vrouw die hoogwaarschijnlijk journalist is zonder zaken te verfieeren wordt het de eter in gegooid ze mag van geluk spreken dat wij niets hebben gedaan want we waren al in rauw.


  gemodereerd
 7. Wanneer ze mensen onschuldig mishandelen en of op de opsporingslijst zetten.
  Wat about dat.
  Sa i no lob fi srefi no pót in joe mati zaka


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES