Man loopt schotverwonding op bij kettingroof te Flora

7
Man loopt schotverwonding op bij kettingroof te Flora
Het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) van de politie verleende assistentie.

Bij een roofoverval dinsdagmiddag te Flora heeft één persoon een schotverwonding opgelopen. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het gaat om een kettingroof, welke rond 17.30u plaatsvond op de hoek van de Orvistraat en de Akajastraat in Suriname.

Het slachtoffer bevond zich op een erf op voornoemd adres en stond via het raam met een man in een woning te praten, toen twee mannen ineens het erf oprenden. De rovers losten daarbij meteen een schot met een vuistvuurwapen op het slachtoffer en rukten zijn gouden halsketting weg.

Ze renden daarna direct weg met de buit en zouden in een gereed staande auto zijn gevlucht. Het beschoten slachtoffer werd bij de kettingroof in zijn rechter bovenbeen geraakt.

Door de ingeschakelde politie ter plekke werd een ambulance opgeroepen die het slachtoffer voor medische behandeling naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) bracht.

Door de roof raakten de gemoederen in de buurt verhit, waardoor de Surinaamse politie genoodzaakt was om assistentie te vragen. Twee wagens van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) deden daarom ook de plek aan om de orde te handhaven.


7 REACTIES

 1. Echt erg.
  Was het soms die meneer die vorige week hier in een nieuwsbericht ook zijn zegje kwam doen met een grote goude ketting om, die een verschil had met Kuldipsing?

  Nou ja, het maakt mij niet zoveel uit woe het is maar degene heeft het wel een beetje uitgelokt. Ze zullen hem ongetwijfeld geloerd hebben. Dat kan gewoon niet anders.

  Natuurlijk mag je dragen wat-waar-hoe en wanneer je het zelf wilt. Maar vergeet dan niet dat jij jezelf wel tot prooi maakt. Ik hoop nu wel dat het echt nep goud was 😆
  Maar serieus, hoe vaak gebeurt dit in Suriname, vaak genoeg! Wanneer je denkt, dat soort dingen gebeuren mij niet en men kent mij goed, bladiebla. Juist dan kan het ook gebeuren.

  Je vrienden zijn niet altijd echt je vrienden. Wees bewust van in welke tijd Suriname nu leeft en wat het doormaakt. Dit had gemakkelijk voorkomen kunnen worden.
  Laat je dure bling bling goederen voorlopig thuis. Waarom moet je andere mensen wijzen? I still dont get it! See what happen!


  Maak melding

 2. Waarom raken ze verhit????die buurtmensen moeten nu die 2rovers gaan opzoeken hun rameln en hun huis in brand steken hoe ze by paranam hadden gedaan.zo moeten ze hun hitte tonen
  gemodereerd

 3. Opvallend dat er geen 1,5-2 meter afstand van elkaar wordt gehouden. Zelfs de politie ter plaatse laat het afweten. Ramptoeristen en coronavirus. Mensen vergeten heel snel.


  Maak melding

 4. Dat bedoel ik iedereen voel zich onveilig ik hoop dat hij snel boven op komt zeker weer een djoeka negers beroven negers wat gebeurt er in mijn gelieve sur opsporen en uitschakelen deze regering doet niets aan preventie voor die arme mensen geen eten geen veiligheid
  gemodereerd

 5. Sorry hoor mensen, maar Flora is het bakermat van criminelen. Was vroeger een gezellige volksbuurt. Nu helemaal veranderd, vele werklozen ( men wil gewoon NIET werk), maar wel duer spullen aanschaffen. Rara, hoe komen zij aan al dat geld. Het is gewoon een grote rovershol geworden.


  Maak melding

 6. Criminelen zijn gevaarlijker dan de coronavirus in Suriname.De gevaarlijkste crimineel is zelf lijder.Meer tekst en uitleg is niet nodig ..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.