Haastigheid bestuurder zorgt voor aanrijding met flinke schade

8
Haastigheid bestuurder zorgt voor aanrijding met flinke schade

Haastigheid van een autobestuurder dinsdagavond iets na 20.00u aan de Lalarookhweg in Suriname heeft grote gevolgen gehad. De man reed met zijn terreinwagen over de weg richting Hermitage Mall en wilde naar rechts afslaan in de Cocobiacoweg. In de tegenovergestelde richting van de weg kwam een pick-up aangereden gaande richting Kwatta.

De bestuurder van de terrreinwagen verleende geen voorrang aan de pick-up en sloeg toch snel rechts af. De tegemoetkomende pick-up ramde daarbij de voorkant van de terreinwagen. De twee voertuigen kwamen daardoor midden op de weg tot stilstand.

Beide bestuurders bleven ongedeerd. De Surinaamse politie kreeg de melding van de aanrijding en ging ter plaatse voor onderzoek. De terreinwagen als pick-up hebben grote schade opgelopen en zijn door een ingeschakelde sleepdienst afgevoerd.


8 REACTIES

 1. Naar de hemel zou ik kunnen begrijpen.
  Ze hebben haast om naar de hel te gaan.
  Kleine overgang van waar ze nu zitten
  gemodereerd

 2. De aanrijding heeft iets na 20.00u plaatsgevonden??? Moesten deze idioten niet thuis zitten i.v.m de lock down?? Als ik de politie was had ik beide partijen naar post gebracht en ze pas 06.00u in de ochtend naar huis gestuurd..leren ze het af
  gemodereerd

 3. Weer zo’n domme idioot, eerder opstaan dan kan men gewoon veilig je bestemming bereiken !

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Waren ze op tijd naar huis gereden was dit niet gebeurt.
  Mogen ze ook een boete voor het bevinden op straat na 20;00 u??
  Haastige spoed.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.