Franse ambassadeur in Suriname genezen van coronavirus

8
Franse ambassadeur in Suriname Antoine Joly

De Franse ambassadeur in Suriname Antoine Joly, die als achtste persoon positief getest was op het coronavirus, is inmiddels genezen. Joly die naar Frans-Guyana was overgebracht voor verdere medische behandeling is ondertussen teruggekeerd naar Suriname.

Dat heeft Cleopatra Jessurun, directeur Volksgezondheid zojuist bekend gemaakt, tijdens de dagelijkse COVID-19 update door de Surinaamse regering en het Nationaal COVID-19 Management Team (NCMT).

In totaal zijn er nu inclusief Joly 4 personen van de 10 besmette personen in Suriname genezen verklaard.


8 REACTIES

 1. In New York hebben ze ontdekt dat mensen van Afrikaanse origine eerder bezwijken aan de corona virus.Misschien dat de Amerikanen de hulp van Cuba moeten inroepen waarom het zo is.Joly mag zich gelukkig prijzen dat hij geen gemengd bloed heeft.


  Maak melding

 2. Als ik het genezingsproces zoals dit in geciviliseerde samenlevingen beschreven wordt, dan heeft deze meneer een zeer lichte vorm al dan niet een griepj in Su gehad en hem gepeerd. Elias, maakt zich nu schuldig aan fake- news. Minimaal drie weken aan beademing lullo, anders afstand houden. Soso ka, sranang achterlijk no pang pang.


  Maak melding

 3. Nu hoor ik niemand zeggen dat deze man snel beter is en terug. van Veira kletstennjullie dat ze snel uit wuarantaine was. Deze man is rond die periode getest ( 25/3) en nu al terug.
  Hier zijn 3 naar huis.
  Denken jullie dat hij griepje had en de fransen hem niet opnieuw hebben getest?? Dan zijn jullie nog achterlijker dan ik dacht.
  In nl vallen ze bij bosjes dood neer.
  Daar zijn het de blanken.
  gemodereerd

 4. Door wie zou Mr.Jolly besmet zijn geweest? Bij de andere besmette personen? Of was het in in Frans Guyana gebeurd? Zijn er onbekende besmette personen in Suriname?


  Maak melding

 5. Hoeveel nieuwe Corona besmetten komen er dagelijks bij in ziekenhuizen/ ic in Suriname?

  Hiermee kan men de Surinamers een beter beeld geven, totaal besmetten, opname per dag, afname dag sinds de eerste besmetting en hoe het verloopt, de stand van zaken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.