Drie COVID-19 patiënten in Suriname genezen verklaard

9

Drie eerder positief geteste COVID-19 gevallen in Suriname zijn officieel genezen verklaard. Het drietal is geïsoleerd nadat hun status bekend werd. Het drietal is continu gemonitord tijdens de infectieperiode meldt de officiële Surinaamse COVID-19 website.

Deze personen zijn ontslagen, nadat gebleken is dat zij volledig genezen zijn en aan de gestelde criteria voldoen. Tijdens de persconferentie onder leiding van het Nationaal COVID-19 Management Team op woensdag 8 april zal uitgebreid ingegaan worden hierop.

Lees ook:


9 REACTIES

 1. Dat gaat de goede kant op. Als iedereen geneest kan de lockdown opgeheven worden, maar zo ver is het nog niet.
  Opa druglord, Aka de meervoudig moordenaar zal sowieso moeten gaan bijpassen. Ondernemers en werklieden compenseren, etc. Dat geld zal dan automatisch toch weer terug in de economie komen. Iets wat met leningen nooit gebeurt, want dat verdwijnt allemaal in de broekzakken van mini-sters en daarvan de familie, vriendjes en vriendinnetjes.

  Zelfs sekswerkers in Mexico zullen nu worden gecompenseerd, zag ik net op tv. Geef een keer wat geld aan de burgerij.
  Nederland heeft 450 miljoen naar Marokko gestuurd en nog wat landen.
  Wat doet Suriname, handje ophouden. OVERAL!
  SCHAAM-TE-LOOS!

  Van Trikt zal ook nog niks hebben gezegd zeker, over de verdwenen 100 miljoen dollar? En alles onder bewind van de oud dictator uit 1980. Die moet een zacht koekje zijn en luchtkastelen kunnen bouwen. Vroeger werden dezelfde soort mensen gelokt met spiegeltjes en kraaltjes. Daar vielen ze voor. Ach ja, politiek = politiek maar dat snappen die mensen helemaal niet.

  Ze worden liever een sprookjesboek mentaliteit voorgehouden, waarna ze pas na 10 jaar (of misschien nog wel veel langer) bedrogen uitkomen en er dan eindelijk pas achter komen dat ze alleen maar keihard zijn uitgekleed door een MISleider…

  Wat een achterlijk en zwakke vertoning begint het ook aan te nemen. Dan nog mensen blijven betalen die op internet hun fake bericht schrijven, voor een € 0,25 cent per bericht om de boot recht proberen te houden maar van alle kanten dreigt deze keihard te kapseizen


  Maak melding

 2. Vooropgesteld; ik ben geen Bouta-adept noch een Chan-adept. Kortom, ik ben absoluut niet afhankelijk van politiek en het gaat volkomen aan mij voorbij.
  Maar… @Dedikkelul, wat een bullshitverhaal is dat van jouw bij zo’n positief bericht.
  Heb je niets anders te doen dan je energie verspillen aan zulke lange nietszeggende onzin?


  Maak melding

 3. Inderdaad goed nieuws. De zogenaamde noodtoestand hoeft dus niet afgekondigd worden, want het gaat “goed” met bestrijding van het Coronavirus. Maar de mpp paarse ratten hebben geld nodig om door te blijven stelen. Dus de wet noodtoestand komt wel. Deze wet geeft bouta vrijbrief om op allerlei eigendommen van het volk te stelen.

  Over één ding moeten we vooraf duidelijk zijn, Suriname stevent af op een enorme crisis, die je niet kan afwentelen met lapmiddelen of door het coranavirus er de schuld van te geven. De onafwendbare crisis kunnen we alleen te boven komen met goed beleid. Door het voortijdig (vóór de verkiezingen) uitlekken van hoe op een illegale manier de regering met de valuta van de burgers, die bij de Centrale Bank in bewaring was gegeven, is omgesprongen, is de situatie compleet uit de hand gelopen. Het er doorheen jagen van de nationale reserves met als gevolg een enorme koersstijging leidt tot allerlei draconische maatregelen van de regering omdat die niet meer aan haar verplichtingen kan voldoen en een belangrijke verkiezingsissue in het water dreigt te vallen.


  Maak melding

 4. Officiel is er maar één dode maar ik geloof deze regering niet. Ik denk dat er meer dan een dode gevallen zijn alleen weet ik dat de regering hierover nooit de waarheid zal vertellen.


  Maak melding

 5. Dikkelul…..Nederland heeft 400 miljoenen naar Marokko gestuurd. Ga naar Marokko zulke nonnens roepen, dan kom je niet leven het land uit.

  Broodje aap verhaal zeg ik maar..


  Maak melding

 6. Wat heeft Dikkelul op? Ga naar
  Marokko op een grote plein jouw verhaal doen van 400 miljoen dan wil ik zien hoe gaat eruit gaat zien. Er lopen hier heel veel gekken rond. Alleen maar VHP gebrabbel.

  Politiek wordt hier je strot ingeduwd Vooral de VHP ‘ers zijn goed in.

  Win maar de verkiezing dan zijn wij misschien van jullie eeuwig gelul af.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.