zaterdag, december 9, 2023
HomeNieuws uit SurinamePresident: ‘Geen politiek bedrijven met coronavirus in Suriname’

President: ‘Geen politiek bedrijven met coronavirus in Suriname’

-

Does Travel & Cadushi Tours

Zojuist om 20.00u is een toespraak van de Surinaamse president Desi Bouterse uitgezonden, waarin hij de bevolking toespreekt in verband met de corona crisis. Hij heeft daarbij geen extra maatregelen aangekondigd en deed een oproep om geen politiek te bedrijven met het coronavirus in Suriname.

Bouterse ging met name in op de maatschappelijke en financiële gevolgen van de corona crisis. Het staatshoofd wil dat de gemeenschap weet, dat hij en zijn team zich continu buigen over hoe veilig te blijven stellen, dat gezinnen in hun levensonderhoud kunnen voorzien.

De president heeft zich daarvoor enkele dagen teruggetrokken om zich met andere toppers te buigen over het COVID-19 vraagstuk. Zijn toespraak is terug te lezen op de site van het Nationaal Informatie Instituut (NII).

Naast de Surinaamse president, kwamen ook minister Sergio Akiemboto van Natuurlijke Hulpbronnen en Staatsolie-directeur Rudolf Elias aan het woord. Zij hebben de valse berichten, als zou er sprake zijn van de verkoop van Staatsolie of olieaandelen in Blok 58, ontkracht:

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

37 REACTIES
 1. Echt geen toespraak maar alleen bla bla bla en chillen met onze zuur verdiende belasting geld. Opa pak je biezen en begin naar boma te lopen.


  Maak melding

 2. Wat een … LUL VERHAAL … van de Misdadige Moordenaar Desire Delano Bouterse.

  MMDDB zegt … er is geen geld … daar moet het volk mee doen.

  MMDDB … had beter kunnen zeggen … Volk van Suriname … wi foefoeroe ala lanti monie.

  Het particulier bedrijfsleven … de taxi-chauffeurs … de muzikanten … namens jullie ple-si-dent … BIG UP …. PIER BORSOE … JA MAN !!!!!!!!!

  Over … Overheidssteun … heb ik die Misdadiger niets horen zeggen.

  De zgn Peptalk mag hij wat mij betreft stoppen in de ” WANDELGANG ” van de “first lady “.


  Maak melding

 3. “Men moet geen politiek bedrijven met het corana virus“ aldus de grapjas
  misbruik van de situatie komt vrijwel alleen uit de hoek van de paarse Vloek .

  Verder lees ik in het bericht ;
  “De president heeft zich daarvoor enkele dagen teruggetrokken om zich met andere toppers te buigen over het COVID-19 vraagstuk”

  Laat mij niet lachen joh . Om goed beleid te voeren hoef je je niet terug te trekken. Een echte leider gaat voor de troepen staan en laat zijn gezicht voldoende zien en komt daarbij met maatregelen die zinvol zijn.

  Bouterse heeft geen enkel benul waarover hij praat en klets maar wat in de ruimte. Wie neemt deze man nog serieus???


  Maak melding

 4. En toch wordt er geouwehoerd! over een protest tegen verkoop van staatsolie terwijl het NIET waar is…hebben mensen niks te doen dan alleen maar FAKE NIEUWS versprijden!!?


  Maak melding

 5. Gelooft U mij 🤮, “ik denk aan U”…

  ” wij willen U helpen, maar we hebben niks” 💩.

  Tralalala monoloog van een demente, fossiele pathologische leugenaar.

  Conclusie:….Staatsolie gaat in de uitverkoop.


  Maak melding

 6. @Mul, je haalt de woorden uit mijn mond. Mbt tot overheidssteun voor het bedrijfslevenis met geen woord gerept. Alleen daarom al zijn de woorden van DDB gebakken lucht. Totaal niet serieus te nemen.


  Maak melding

 7. Ook voor Corona was er al sprake van een humanitaire crisis in Suriname dankzij Bouterse en aanhang . Nu willen ze deze gezondheids crisis gebruiken als alibi voor hun wanbeleid corruptie inflatie verloedering misdaad en ga zo maar door . Ik heb maar 1 boodschap voor ze . Jullie tijd zit erop , linksom of rechtsom, jullie tijd zit erop !


  Maak melding

 8. Telkens hoor je dat mpp bouta is weer teruggetrokken. Terwijl er overal in de wereld velle debat plaats vinden in het belang van het volk duikt deze dronkaard steeds weg. Wat een waardeloze figuur zeg. Chan is 100x beter.

  Terechte zorgen bij de medewerkers van staatsolie. Staatsolie is van het volk, niet van mpp didibri.

  Personeelsbond bij Staatsolie (SWOS) zal een mogelijke onderhandse verkoop van de 20% participatierechten van het oliebedrijf niet accepteren. Aan de Surinaamse bevolking in het algemeen en de werknemers van Staatsolie in het bijzonder vraagt de bond om alert te zijn en “zich tegen elke schijn van verkoop van onze participatie rechten op een onverantwoorde niet transparante manier door wie dan ook met hand en tand te verzetten.


  Maak melding

 9. Dankzij bouta en z’n zelfverrijkende ministers..gaan we met een lege staatskast en veel lege winkels de corona crisis tegemoet.
  Hij lult uit z’n vette nek.
  Juist NU..heeft Suriname geld nodig ..meer dan ooit.


  Maak melding

 10. Mpp didibri geeft verder aan te beseffen dat onder andere taxichauffeurs en buschauffeurs eronder lijden, omdat zij haast geen ritten krijgen. Ook de muzikanten hebben geen inkomsten. Op een of andere manier moeten deze mensen aan middelen komen, maar het land zelf heeft die middelen niet. Het land is failliet.
  —–
  Waar zijn de miljarden usd inkomsten aan goud, hout, vis, rijst, aardolie etc etc. Deze bedrijven exporteren continu en de miljarden ontvangsten verdampen rechtstreeks in de paarse zakken. Wat een shit voor het volk zeg. De alcoholist kan hun niet helpen. Ze kunnen zijn schijt gaan eten. Nog 5….?? Doewet doewet. Dan Jo si moro ka.


  Maak melding

 11. Een stuk uit onze grondwet. let op artikel 41. dus geen Surinaams bezit en toekomst verkwanselen.

  HOOFDSTUK VII ECONOMISCHE ORDENING
  Artikel 40
  Ter bevordering van de sociaal-economische ontwikkeling naar een sociaal-rechtvaardige samenleving wordt bij wet een ontwikkelingsplan vastgesteld, met inachtneming van de nationale en sociaal-economische doelstellingen van de Staat.
  Artikel 41
  Natuurlijke rijkdommen en hulpbronnen zijn eigendom van de natie en dienen te worden ingezet in de economische, sociale en culturele ontwikkeling. De natie heeft het onvervreemdbaar recht om volledig bezit te nemen van de natuurlijke hulpbronnen, ten einde deze aan te wenden ten behoeve van de economische, sociale en culturele ontwikkeling van Suriname.
  Artikel 42
  1. De wet waarborgt, dat de wijze van uitoefening van handel en industrie niet strijdig is met de nationale doelstellingen, het algemeen belang en met name de openbare orde, gezondheid, goede zeden en staatsveiligheid.
  2. Het deviezenverkeer wordt bij wet geregeld.
  Artikel 43
  Voorzieningen ter bevordering van investeringen in de produktieve sector worden bij wet vastgesteld.
  Artikel 44
  Het recht op industrieel eigendom wordt bij wet geregeld.


  Maak melding

 12. Ik geniet altijd van het lezen van reaktie’s en kan echt lachen om sommige ….en mijn opmerking is….”Keep your eyes on the ball” je moet goed kunnen zien wat er reeds tiental jaren in Suriname gebeurd. Los van het feit dat Bouterse met al zijn goede bedoelingen te stom is om ze goed uit te voeren, is zijn zakken-vullen mentaliteit een voorspelbare reaktie.

  Dit gedrag is n.l. niet vreemd en is reeds vele malen bestudeerd, in de politiek en in bedrijven. De meeste landen/organisatie’s (FIFA,WHO,EU) hebben er last van alleen wordt het minder gevoeld door de bevolking.

  Ik probeer reeds ca. 5 jaar of langer ogen te openen en mensen laten inzien dat de Chinezen in Suriname een groter probleem zijn dan dat Bouterse ooit zal kunnen zijn.
  Dat Bouterse geen slimme man is, is de reden dat hij wereldwijd nog als een moordenaar wordt gezien. Hij is niet in staat geweest, de negatieve herinneringen om te zetten naar positieve economische ontwikkelingen en imago.

  Maar omdat mensen instinctief toch op zoek gaan naar een zondebok, (bij de constatering dat er iets niet goed gaat), is het makkelijk om de aandacht op Bouterse te houden terwijl dat NIET het Surinaamse economische probleem is.

  Begrijp me goed: ik ben geen fan en verdedig Bouterse niet, maar probeer altijd feitelijkheden zo objectief mogelijk te bekijken en emoties erbuiten te laten.

  Maar het gaat hier om strategische besluitvorming en daar heeft Bouterse TOTAAL geen verstand van. Wereldwijde Corona virus is weer het bewijs dat ik het bij het rechte eind heb gehad en dat Chinezen door de ingepeperde expansiedrang en wereld overheersing een groter gevaar zijn. (I hate to say “I told you so”)

  Chinezen besmetten je eerst en komen dan aanrennen om de held uit te hangen. Gewone huichelarij van een machtswellusteling. Ik heb het reeds vele jaren geleden gezien in Engeland, Duitsland, Griekenland Italië…dat de expansiedrang van de Chinezen een ziekelijke vorm aannam.

  Suriname moet gewoon geen enkele Chinees meer het land binnenlaten en zorgen dat zij die er zijn gewoon sterk ontmoedigd worden om in Suriname te blijven. Wat er in Suriname moet gebeuren om binnen 10 jaar serieus in de wereldpolitiek mee te tellen is eigenlijk een
  simpele optelsom, maar ja..Bouterse kan niet tellen.


  Maak melding

 13. Op de middelbare school heb ik geleerd dat elke wijziging van de grondwet met 2/3 goedkeuring moet worden aangenomen. He Bouta hoe zit het met de wet verbod pre electorale samenwerking politieke partijen en enkele andere wetten, die de grondwet raken ? Die zijn niet met 2/3 meerderheid aangenomen. Blunder van de voorzitter. volgens mij zit je de Surinaamse grondwet van alle kanten te verkrachten.

  Artikel 60 Grondwet van Suriname

  Alles wat verder het kiesrecht betreft, de instelling van een onafhankelijk kiesbureau en zijn bevoegdheden, de indeling van Suriname in kiesdistricten, de verdeling van de zetels van De Nationale Assemblée per kiesdistrict en de methoden, volgens welke de regeling van de zeteltoewijzing plaatsvindt, worden geregeld bij wet. Deze wet dient met 2/3 meerderheid te worden aangenomen.


  Maak melding

 14. !ALERT!: GELDPERS GAAT WEER ONGEDEKT DRUKKEN
  De regering #LUMMEL gaat massaal geld drukken. Monetaire financiering. Het gevolg zal zijn een enorme devaluatie en inflatie.
  De Bankwet verbiedt zomaar drukken van geld. Maar men gaat dit omzeilen. Bij de behandeling van de Uitzonderingswet dinsdag zal men last minute komen met een wetswijziging. Die gaat de regering toestaan toch geld te drukken.
  Wij hebben van onze NDP-mol vernomen dat de beoogde indiener is de Keukenprins Naschoolse Opvang (BOUVA).


  Maak melding

 15. Heel Suriname ligt op z’n gat en de regering heeft GEEN middelen om bij te springen. Al het geld van Suriname in=s in de zakken van de CORRUPTELINGEN verdwenen.
  Ze zijn harteloos en onbeschaamt om met mooie verhalen en voorstellen in de media te komen, met als doel de totale Surinaamse gemeenschap, zand in de ogen te strooien. Met komt constant met populistische verhalen,dat het land vooruit gaat en met de vondst van olie in blok 58, Suriname een mooie toekomst tegemoet mag zien. Wat men er NIET bij verteld is : dat het zeker 6 a zeven jaar zal duren voor de gevonden olie in productie zal gaan. En een ander ding is dat moet blijken dat de olie van dusdanige kwaliteit zal blijken te zijn, dat het rendabel zal zijn OM het te ontginnen.
  Oeng liebie mi.

  Maar…… God’s molen maalt langzaam, maar ZEKER.
  God Zij met Suriname !!!!!!!!


  Maak melding

 16. De olievelden worden dus verkocht.Zo ontkende de regering dat de Suralco zou weggaan.Heftig ontkenningen.Terwijl al in achter kamertjes onderhandelingen plaats vonden over de prijs.


  Maak melding

 17. MORELE OPROEP

  BESTE PAARSE BANDIETEN,

  Al de gelden die jullie in de afgelopen jaren … GESTOLEN … hebben … Abra{boef}hams OWV { 300 milj. } … Graanoogst { Carifesta 30 milj } …. Bouva, Mi-sji-keba, Panka { Naschoolse Opvang miljoenen } …Jozefzoon { Schoolboeken 6 milj.} … TERUGGEVEN …. aan de Staat … dan kan daarmee financieel tegemoet gekomen worden aan hen die door Corona te lijden hebben …. w.o. het Particulier Bedrijfsleven … de Bus/Taxi-Chauffeurs … Marktventers etc. etc.

  Hierdoor kunnen jullie … MISSCHIEN … een gevangenis straf ontlopen !!!!!

  Het zou de POEPEJANTJE regering en de SCHOBIAKKEN op het kabinet van de pres.{geen van allen is het salaris waard } ook sieren een substantiële bijdrage te leveren om het Maatschappelijk Leed te helpen verzachten.


  Maak melding

 18. De oppositie reageert wanhopig. De grote onzekerheid bij de oppositiepartijen over hun winstkansen bij de komende verkiezingen maakt dat zij allerlei fake nieuws de wereld insturen. Het moet duidelijk zijn dat de oppositiepartijen de meerderheid Surinaamse bevolking helemaal niet begrijpen. Zij snappen het volk niet. De meerderheid van de bevolking leeft in armoede. Het maakt niet uit of je Hindoestaan, creool, Javaan, Marron of inheems bent. De NDP snapt de armoede van deze mensen wel terwijl de overigen partijen zich zeer denigrerend uitlaten over deze groep.


  Maak melding

 19. Corona virus die komt en gaat weer weg.
  Maar bouta virus…die is er om te blijven…die gaat niet weg…
  Als bouta denkt dat corona virus het leven van de surinamers ondraaglijk maakt,zo maakt hij het ondraaglijk voor ons met zijn aanwezigheid sinds 1980 toen hij poot zette op surinaams bodem.
  Bouta virus heeft geproefd gevaarlijker te zijn dan corona virus.
  Kom geen politiek spelen hier veroordeelde crimineel bouta!!

  Stem de moordenaar bouta weg op 25 mei.
  Hij gaat proberen de verkiezingen uit te stellen voor altijd!
  Geef hem deze gelegenheid niet!!


  Maak melding

 20. Het enige wat hij nog moet doen,,, zo snel als mogelijk op donderen…
  Elke uur dat hij langer zit, gaat het land volk ziender ogen achteruit.. niemand, zal spijt hebben dat hij verdwijnt ook de movunawan niet integendeel…


  Maak melding

 21. Maecel 7 april 2020 At 15:15
  ——
  Samen met hem kunnen ook enkele boelers vaseline smeerders verdwijnen. Geen mens zal ze missen. De bouta clan heeft zijn langste tijd gehad. Santo Boma wordt zijn nieuwe huis.


  Maak melding

 22. Waldo 7 april 2020 At 15:07
  …. De landgenoten die in Europa zitten worden een paar weken later opgehaald … . Aan de familieleden in Nederland wordt gevraagd om zo goed mogelijk te zorgen voor deze broeders en zusters, zo leveren ze tenminste ook een nuttige bijdrage!
  *********************************************

  @ Waldo … Varkens Verkrachter … wil je ons doen geloven dat je in Suriname woon.

  Niets is minder waar … je bent een … OPGEFOKTE … WERKLOZE … woonachtig in de Bijlmermeer. De WITTE HOLLANDER die jullie uitkafferen zorgt voor je anders ieni AGOESTAL joe boh VREET !!!!!!


  Maak melding

 23. De president heeft zich daarvoor enkele dagen teruggetrokken om zich met andere toppers……

  Zoals: Prof. dr. ing. R. Abrahams, Prof. aap Misikaba, en alle andere geldwolven


  Maak melding

 24. Hoefdraad: Staatsolie kan laatste dividend 2019 niet betalen
  “Staatsolie is niet bij machte de staat nu het laatste deel van het dividend voor 2019 te betalen. Ofschoon we het hard nodig hebben

  Hoefdraad
  Door deze aankondiging maak ik 3 dingen op welke onze pseudo econoom RobG wel zal herkennen of niet
  1 – Niet bij machte zijn om het laatste deel van het dividend voor 2019 te betalen
  Betekend zoveel als “Staatsolie heeft liquiditeitsproblemen.
  2 – Niet bij machte zijn om het laatste deel van het dividend voor 2019 te betalen
  Betekend zoveel als “Staatsolie heeft een positief eigen vermogen”.
  3 – Niet bij machte zijn om het laatste deel van het dividend voor 2019 te betalen
  Betekend zoveel als “Staatsolie is niet in staat het liquiditeitsproblemen middels leningen op te lossen hetgeen zoveel wil zeggen dat Staatsolie heel heel moeilijk leningen kan afsluiten.”

  Hoefdraad
  Een voorbeeld nemende aan bijvoorbeeld Nederland waar de minister (regering)
  – het advies aan bedrijven geeft om geen dividend uit te keren dit om de bedrijven financieel armslag te geven om de economische crisis veroorzaakt door de Corona virus te overleven.
  Hoefdraad
  – geven aan dat er hulp wordt gegeven maar dat bedrijven geen mensen mogen ontslaan.

  Hoefdraad, vraag : “Waarom zou Staatsolie geen leningen meer kunnen krijgen / afsluiten? (zie opmerking 3)”
  Waarschijnlijk is Staatsolie niet in staat om deze leningen af te lossen?
  Waarschijnlijk willen op de geldschieters voorlopig geen geld lenen aan Staatsolie?

  Hoefdraad, vraag: Als er dividend wordt uitgekeerd is er sprake van een positief eigen vermogen en dan toch geen geld om dividend uit te keren.
  – Is er dan sprake van dat Staatsolie insolvabel is? (op meetingsmoment niet voldoen aan betaling van schulden op middellange en lange termijn)
  – Is er dan sprake van dat Staatsolie niet liquide is? (Er geen geld aanwezig is om schulden op korte termijn te voldoen)

  Hoefdraad
  Welke oplossing denk je te kunnen aandragen om Staatsolie te helpen?
  Ga lezen man en kijk welke maatregelen andere landen nemen om dit soort problemen mogelijk op te kunnen lossen

  Hoefdraad
  Dus wil je Staatsolie helpen dan geef jij als minister het advies om geen dividend uit te keren noch dat de regering die zal opvragen / opeisen om zodoende het personeel en in direct verband daarmee Staatsolie in dienst zal houden.

  Hoefdraad
  Je gaat toch niet alleen het probleem wereldkundig maken doch zoals een goede minister (kennelijk bent u dat niet) maak je bekend dat de overheid het dividend welke niet kan worden uitbetaald voorlopig parkeert bij Staatsolie


  Maak melding

 25. De paarse ratten en kontlikkers weten het al dat de VHP de enige partij is die een einde kan brengen aan deze ongeoorloofde roven en uitverkoop zetten van volks eigendommen. Chan wordt steeds geliefder bij de gemeenschap. Tenslotte is Chan hun enige redder. En ongetwijfeld krijgt Chan de volle aandacht hier. Het maakt hem sterker. Yes Chan…we Chan?


  Maak melding

 26. Boefdraad: Staatsolie is niet bij machte de staat nu het laatste deel van het dividend voor 2019 te betalen. Ofschoon we het hard nodig hebben, zoeken we gezamenlijk naar een oplossing,” laat de bewindsman optekenen
  —–
  Suriname is bankroet. Er wordt naarstig naar geld gezocht om verder te roven. Enige optie is uitverkoop van natuurlijke hulpbronnen. Dat komt zeker aan. Enige persoon die Suriname kan redden is Chan. Chan trekt zich niet terug maar komt op voor het volk. Geen enkele mpp uitverkoop mag doorgaan.


  Maak melding

 27. RobG & Waldo,
  Jullie blijven die oude kapotte langspeelplaat spelen. De oppositie heeft nooit fake nieuws verspreid, integendeel heeft zij zich zorgen gemaakt over de uitverkoop van de olievoorraden die beheerd worden door Staatsolie. Blijkbaar was de bezorgdheid gegrond gezien de investering die jullie afgod moest ondergaan om alle zeilen bij te zetten om de “fake nieuws” te ontkrachten.
  Als de regering transparant was geweest en niet in het geheim was gaan onderhandelen met internationale partijen was dit waarschijnlijk minder ernstig geweest. Als jullie verder goed geluisterd hadden naar hetgeen ook Elias in het interview zegt “dat het misschien nog beter zou zijn als de landen die komen naar de minister van natuurlijke hulpbronnen komen om te praten over olie dat ze direct doorverwezen worden naar Staatsolie, zodat je niet de ruis krijgt die je op dit moment hebt over oliezaken en dat dit gewoon jammer is”. Het is de overheid die zelf voor ruis zorgt, het heeft dus geen zin om anderen de schuld te geven van jullie eigen onkunde.
  Je ziet het, de press moest zich terugtrekken naar een rustig vakantieoord om zich te bezinnen hoe het volk verder te verarmen. Als deze man zich terugtrekt om zich te bezinnen kan je er donders op zeggen dat er niet veel goeds eruit gaat komen. Het is jammer, maar het moet gezegd worden press.
  Als jullie niet op de pof hadden geleefd de afgelopen jaren en ook niet de reserves van de staat en het volk door corruptie en diefstal hadden laten verdampen, was het nu waarschijnlijk iets makkelijker geweest wat ruimte in de economie te creëren.

  Dus mislukte paarse rioolratten, wel het juiste en hele verhaal vertellen en niet de feiten verdraaien alsof de oppositie fake nieuwe het land in brengt.


  Maak melding

 28. Hoefdraad
  Is dit hierna één van de redenen dat Staatsolie geen dividend kan uit betalen
  Is dit hierna ook de reden waarom het Chinese bedrijf CNOOC is aangezocht voor een gesprek met Staatsolie?
  Hoefdraad je geeft / zegt zelf dat CNOOC US$ 800 miljard tot 1 triljoen in assets heeft”en als een samenwerking met Suriname niet lukt, gaan ze ergens anders neem ik aan.”

  De rente op de recente obligatielening die de Staat Suriname via de Oppenheimer Funds heeft uitgegeven op de internationale markt is met 3% verhoogd, naar 12,875%. De lening van US$ 125 miljoen was aangegaan voor de afbetaling van de stroomrekening bij Suralco van de Afobaka Stuwdam in december vorig jaar. Dit betekent dat de regering US$ 3,75 miljoen extra moet ophoesten voor het niet nakomen van de voorwaarden waaronder de overbruggingslening was aangegaan vorig jaar.

  Hoefdraad vind je het niet erg dat jullie als regering en in samenwerking met de DNA en de president het kroonjuweel van Suriname zo in gevaar brengen met jullie leengedrag?
  Wat vuil vies laf van jullie de coalitie in de DNA en de president en de ministers


  Maak melding

 29. Kondremangs
  Waldootje. …..nietszeggende gebral van jouw geadoreerde lijder moordenaar en drugsdealer DiDiBri. ……wanneer komt hij verantwoording afleggen over de verdwenen kasreserves en het feit dat de rente met 3 % is verhoogd vanwege wanbetaling ipv politiek spelen met de corona situatie? ????
  DiDiBri en zijn boevenbende zijn al een negatieve paarse virus voor ons land. …..
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 30. Binnenkort komt zoonlief terug uit de VS om straks paps op te volgen. Dus wie opnieuw een crimineel als president wil moet vooral paars stemmen.


  Maak melding

 31. De anti-Srananmans in DNA willen er nog
  een knevelwet doorheen jagen, uitzonderings-
  toestand, waardoor NDP-Clan weer geld bij de
  banken kan weghalen, met bijzondere machtiging !

  Banken van Sranan, aub verzet u tegen het verder
  neerhalen van alle commerciele banken !
  U bent geen onderdeel van de overheid, terwijl de Corona-
  crisis in Sranan meevalt tot dus ver !
  De financiele- , valuta- en bankencrisis, komt uitsluitend
  door het verschrikkelijke wanbeleid van de NDP-Paars !

  Dus, banken , weiger mee te werken aan verder Paars
  wanbeleid en zet het geld van de Sranan burgers en bedrijven
  niet op het spel !

  Banken, doet u ALLEN, direct, aangifte bij het Openbaar
  Ministerie, van de ROOF roof van de kasreserve-miljoenen, door
  regering en president !

  Deze oplichterij van de Bedrijven en de Burgers moet NU stoppen !


  Maak melding

 32. Die criminele opa tralala is een (pathologische) leugenaar die niet vertrouwt kan worden. Wanneer hij A zegt dan doet hij B.
  Het is juist zijn partij (voortgekomen uit de militaire dictatuur) die op zijn instructie flink misbruik maakt van covid-19 door een soort noodtoestandwet in te voeren waarbij de rechten van burgers ernstig worden ingeperkt en de macht/bevoegdheden v.d. regering worden uitgebreid.
  Een paarse regering die een lange track record heeft van corruptie en machtsmisbruik dus dat voorspelt niet veel goeds.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES