zaterdag, februari 24, 2024
HomeNieuws uit Suriname‘Bigi Boy’ Rozenstruik komt op 18 april uit tegen Francis Ngannou

‘Bigi Boy’ Rozenstruik komt op 18 april uit tegen Francis Ngannou

-

Does Travel & Cadushi Tours

De Surinaamse UFC fighter Jairzinho ‘Bigi Boy’ Rozenstruik komt op 18 april tijdens UFC 249 uit tegen de in Kameroen geboren Fransman Francis ‘The Predator’ Ngannou. Dat maakte de organisatie maandagavond officieel bekend.

Rozenstruik zou in eerste instantie op 28 maart in Ohio uitkomen tegen Ngannou. Vanwege het coronavirus werd toen besloten deze UFC-partij zonder publiek af te werken in Las Vegas en uit te zenden. Dat zou volgens de organisatie met de regel van maximaal 100 mensen bij een evenement wel gerealiseerd kunnen worden.

De situatie met het coronavirus in het land verergerde en president Donald Trump kondigde net als andere landen nog strengere maatregelen aan om verdere verspreiding tegen te gaan. Zo mogen er maximaal 10 mensen bijeen komen. De UFC annuleerde na de aankondiging toen de aankomende drie evenementen op 21, 28 maart en 11 april.

‘Bigi Boy’ is er helemaal klaar voor om Suriname weer de overwinning te bezorgen.

https://www.facebook.com/46299886275/posts/10158130319166276/

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

10 REACTIES
 1. Lang leve corona? Is het dat at deze heren en de orga denken? Boxen is een gevaarlijke contactsport in Coronatijd. Zijn geld en een titel je meer waard dan je gezondheid?


  Maak melding
 2. Deze onbenul denkt dat hij het corona virus ook kan verslaan

  Hij ziet niet in dat ondanks de virus de organisatoren alleen maar om het geld geven en niet om de sport.

  Wel hoop voor hem dat hij het mag oplopen. Wie niet wilt horen moet het maar voelen stuk onbenul


  Maak melding
 3. Zie maar weer hoe die paarse virus in hun hoofd dwaald zo paars dat ze er niks van snappen of niet kunnen lezen wel erg.
  en met dat soort moet Suriname vooruit komen ik hou mijn hart vast.


  gemodereerd
 4. Vanwege het coronavirus werd toen besloten deze UFC-partij zonder publiek af te werken in Las Vegas en uit te zenden. Dat zou volgens de organisatie met de regel van maximaal 100 mensen bij een evenement wel gerealiseerd kunnen worden.

  Zo zie je maar weer hoe begrijpend ze kunnen lezen net die paarse ratten jullie zijn het zelfde
  Te haastig te gierig en te hebzuchtig om een reactie te plaatsen.


  gemodereerd
 5. @Bongro bita: Ik denk niet dat je je kan voorstellen wat de gevolgen van wat jij wel hebt begrepen tijdens het lezen kunnen zijn.
  In eerste instantie gaat het om de 2 vechtersbazen en de Scheids die hoop ik nu niet alleen handschoenen maar ook beschermende kleding en spatbril aan en op heeft. Denk je eens in hoeveel zweet er door de lucht vliegt dan denk ik nog niet eens aan een rechtse direkte op de kaak waardoor de tegenstaander meteen denkt dat hij een sprikler installatie is. Elke bokser heeft nog 4 verzorgers. 100Toeschouwers? ok al zitten ze 10 meter van de ring. Cameramensen en de verdere crewleden en de 3 tot 5 puntengevers. We weten nu niet wie wel of niet het virus met zich meedraagt maar de kans is groot dat er minimaal 3 zijn. Wij moeten als burgers anderhalf tot 2 meter afstand van mekaar houden. handhygiëne enz enz
  Wat een voorbeeld geeft deze sportorganisatie en geven alle anderen om deze wedstrijd.
  Zelfs kijkers van en naar deze wedstijd hebben bloed aan hun handen en geen geweten.
  Morgen zullen jullie met zn allen afgeven op die hoekstenen en kastelen die ook niets geven om regels en adviezen ivm de gezondheid van hunzelf en anderen.
  Wat een voorbeeld! Ook Boris Johnson e pai ede now a bing plei gangster!
  Jammer dat wij die ons wel aan de regels houden ook moeten opdraaien voor de medische kosten en onkosten van de stoere gasten met een groot lijf en soms leuke smoel maar leeg hoofd.
  Denk a tori!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES