zondag, juni 16, 2024
HomeNieuws uit NederlandTUI stuurt tweede toestel naar Suriname om gestrande reizigers op te halen

TUI stuurt tweede toestel naar Suriname om gestrande reizigers op te halen

-

Does Travel - naar Suriname

Luchtvaartmaatschappij TUI heeft zondag een tweede toestel naar Suriname gestuurd om gestrande passagiers op te halen. Dit vanwege een mankement aan een ander toestel dat donderdag geland was. Dit tweede toestel kwam zondag rond 14.30 uur lokale tijd aan op de Johan Adolf Pengel Luchthaven en vertrok om 18.00u.

De vlucht van Paramaribo naar Amsterdam zou eerst vrijdagavond worden uitgevoerd, maar kon wegens een technisch probleem niet doorgaan. De passagiers gingen daarna op zaterdag naar Zanderij om te vertrekken, maar ook dat ging niet door. Omdat ze in één ruimte waren met repatrianten uit Guyana moeste ze daarna in quarantaine.

Het toestel vloog zondag eerst vanuit Suriname naar Aruba om daar gestrande mensen mee terug te nemen naar Nederland. Ook enkele vakantiegangers die op Aruba wonen en in Suriname gestrand waren, behoren tot de passagiers. Daarna vliegt men richting Amsterdam.

Links het tweede toestel, rechts het defecte vliegtuig.

De reizigers die naar Nederland terugkeren, hebben 900 euro voor deze vlucht betaald. De reis valt onder een speciale regeling die de Nederlandse overheid heeft ingesteld voor het terugbrengen van gestrande landgenoten. Het is een gezamenlijk initiatief van de reisbranche, verzekeraars, luchtvaartmaatschappijen en overheid, schrijft De Telegraaf.

Lees ook:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

18 REACTIES
 1. If na SLM dan zou je dat volk horen💩praten.
  Broko vliegtuig van TUI dat mag vinden ze niet erg als SLM een vertraging heeft dan vergaat de wereld gelijk. 😬😏


  gemodereerd
 2. Helemaal mee eens als het TUI of KLM is dan is er niks aan de hand maar is het SLM komt het groot in het nieuws binnen en buitenland


  gemodereerd
 3. Waaron moet er 900EUR betaald worden door de passagiers in tijden van overmacht? Moesten de gestrande reizigers in Australië e.d. ook geld betalen om opgehaald te worden? Of is hier ook sprake van misbruik maken van de situatie?


  gemodereerd
 4. Suriname love en Mariapa, jullie kletsen uit je nek! Met de slm zou je in su wegrotten. Tui heeft meerdere vliegtuigen die zijn passagiers ophaald. Bij de slm zou je op knieën moeten smeken voordat je wat voor elka a r krijgt. En dan niet te spreken over het achterlijk personeel wat daarbij rondloopt! Echt,,dat dat jullie nog over de slm nog praten, schamen jullie je!


  gemodereerd
 5. Men zou klagen over al de ellende als het SLM was en over de 900 euro.
  Nu horen we niets. Ik ben benieuwd wie ee kosten vr quarantaine hft betaald


  gemodereerd
 6. Dank zij grote mond van Surinamers zitten opgesloten in nl.als Suriname normale dialoog op beschaafde manier kon voeren was deze toestand makkelijk te op lossen.wand KLM heeft zonder passagiers gevlogen naar Suriname gestrande vakanties hanger terug halen naar nl.kon makkelijk Surinamers die hier gestrand waren terug vliegtuigen…


  Maak melding
 7. 2 vliegtuigen vliegen naar Suriname (leeg?) terwijl in Nederland gestrande Surinamers wachten op terugkeer hoe krom is krom Minister van transport?


  gemodereerd
 8. De suri’s die gestrand zijn in Ned.willen niet terug.Wie wil nou een geordende samenleving verlaten voor een rommelig Suriname.De pres.heeft minimaal twee veroordelingen op zijn naam.Kan je na gaan hoeveel veroordelingen het volk niet zal hebben.


  Maak melding
 9. Tui moest ze met die halve kist brengen dan zou je hun bek horen. Wie hft betaald voor quarantaine van die mensen die niet weg konden???
  Ze moesten ook € 900 bijbetalen. en die naar Su komen willen niet betalen voor bewaking thuis. Ga dan naar quarantaine


  gemodereerd
 10. zolang deze bende lijder moordenaar daar zit, zal er nooit verbetering komen..

  waarom wordt hij niet weg gejaagd..


  gemodereerd
 11. Het is toch duidelijk. Als er n defect is met slm duurt dat weken voordat t opgelost is. Passagiers hebben niets te vertellen. Deklm stuurt bij defect gelijk n 2e vliegtuig, en zeg nou zelf, dat ziet r toch prachtig uit, 2 grote kisten op su bodem.


  Maak melding
 12. jullie vergeten wie of wat deze ellende heeft veroorzaakt. jullie gillen maar uit je nek. en natuurlijk grijpen de politieke waan idioten meteen weer de kans om iets over politiek te schreeuwen.
  waarom gaan jullie niet naar china daar gillen en schreeuwen of hun laten opdraaien voor wat wij nu moeten meemaken
  want ook ik geloof dat zij deze ellende hebben veroorzaakt/ gemaakt
  maar nee alle dommies gillen maar tegen hun land en naasten die niks hieraan kan doen
  en alles en ieder neerhalen die probeert te helpen
  ga zo door
  wo doro fara jereh


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES