vrijdag, mei 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDodelijke steekpartij na ruzie om 20 SRD

Dodelijke steekpartij na ruzie om 20 SRD

-

Does Travel - naar Suriname

Een ruzie om de terugbetaling van 20 SRD zou vannacht geleid hebben tot een steekpartij, waarbij de 20-jarige Severino Helderberg (foto) om het leven kwam. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het slachtoffer ruzie zou hebben gekregen met de dader, de 22-jarige Oniel A.

Volgens verklaring van de verdachte was het 20-jarige slachtoffer aan het dobbelen, toen hij langs liep. Het slachtoffer zag hem, liep vervolgens op hem af en eiste 20 SRD terug, die hij aan de dader zou hebben geleend. Er ontstond een woordenwisseling en een korte worsteling.

Het slachtoffer zou vervolgens een steen op de dader hebben gegooid, die reageerde door een scherp voorwerp te trekken en de 20-jarige enkele keren in de borst te steken. Hiervoor gebruikte hij een schaar meldt het Korps Politie Suriname.

De dodelijke steekpartij vond plaats in de Charlottenburgweg in het werkresort van politie Santodorp. De steekpartij vond plaats nabij een locatie in de Charlottenburgweg waar onder andere gedobbeld wordt.

Toen de politie van het bureau Santodorp op de plek van het incident arriveerde vertoonde Severino geen teken van leven meer. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van Severino vast.

Oniel is door omstanders aangehouden en overgedragen aan de politie. Het ontzielde lichaam van Severino, Helderberg is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie voor obductie in beslag genomen.

Oniel heeft toegegeven dat hij Severino heeft neergestoken. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld. Het verder onderzoek in deze zaak is overgedragen aan Kapitale Delicten, aldus de politie in Suriname.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

22 REACTIES
 1. Medeleven met allen die dit persoonlijk raakt.
  Voor 20 SRD /2$ / 2 euro, Dood resp. moordenaar geworden.
  Kan het nog erger.


  gemodereerd
 2. Koers 1€ op 18 Srd had Ome Jacko maar gebeld, dan was je nog in leven. Maar jaaa : na actie komt reactie, en dat is fataal afgelopen voor jou, rust in vrede mi booi !

  sari tori

  jacko


  gemodereerd
 3. Als iedereen zo zou denken dan waren er geen mensen meer over op deze wereld. Soms laat dat duiveltje in die schedel mensen wel erg ver gaan…


  Maak melding
 4. Jammer voor slechts 20 SRD. Mensen pinaren nu en willen hun geld hebben. Mpp bouta komt niemand tegemoet dan de paarse kontlikkers. Suriname in een diepe verval. Gelukkig hebben we Chan. De enige echte redder. Yes we Chan! Steun hem en je wordt gelukkig.


  gemodereerd
 5. Als je opgelegde regels om thuis te blijven niet opvolgt dan heb je dit zelf gezocht.
  20 srd maar?
  Lobi leni en niet terug betalen en nog een grote mond opzetten leen dan niet van anderen.
  Desondanks had hij het niet met de dood moeten bekopen.
  Lanti heeft al geen geld en telkens weer moeten ze burgers gaan begraven die zich hebben niet aan de regels houden.
  Liever geld geven aan de oudjes en gehandicapten.


  Maak melding
 6. Dit heeft niets te maken met pienaren in deze moeilijke tijd. Moeilijk tijd of niet is belachelijk, laten we dat niet de schuld geven.

  Daarom leen ik nooit geld aan mensen, ik geef. En als ik niet kan geven houdt het op.


  gemodereerd
 7. moord en doodslag om omgerekend 2,50 euro.
  Dit is gewoon ziek.
  RIP jongen, zomaar verlies je je leven om een paar rot centen.


  gemodereerd
 8. In die buurten groeien ze toch voor galg en rad op.Was hij niet neergestoken,zou hij eens zelf een ander doorsteken.Nog erger.Een ander bij een beroving doodschieten met een jachtgeweer met afgezaagde loop.


  Maak melding
 9. In ieder geval is een bron (Covid verspreiders) gesloten. Ze zaten te dobbelen en ene liep lang tijdens PL???
  Als ze sliepen konden ze het probleem anders oplossen de volgende dag


  gemodereerd
 10. @ Suriname is love

  Het gaat om een steekpartij tussen 2 van je domme soortgenoten, wat heeft Chan hiermee te maken ? Ik ben ook een neger, maar ben geen paarse rat als jij !
  De nwe president moet volgens jullie domme paarse ezels, specifiek een Neger zijn.
  En dan maar Lullen dat de blanken discrimineren,jij ( jullie ) doen niks anders dan dat.

  sari tori

  Jacko.


  gemodereerd
 11. Dan gaat het in mijn wereldje nog beschaafder aan toe. Deze mensen moet ik niet in mijn buurt hebben. Stelletje laffe honden zijn ze die alleen maar weerloze toeristen beroven en mishandelen. Word een keer door een blanke Amerikaan een keer goed terug gevochten dan roepen deze criminelen direct dat het racisme is.


  Maak melding
 12. Voor 20 SRD ben je jou leven kwijt geraakt. Lenen doet men bij de Bank. En geld aan anderen lenen brengt alleen maar ellende. Als zij terug moeten betalen zijn ze nergens te bekennen.
  Luister naar het lied van Simpel …len len libi…
  Trieste zaak….SoSo Lasi.
  Familie gecondoleerd.


  Maak melding
 13. Gaan de nabestaanden van de overledene nu ook met zijn kist langs de woning van de dader om daar op het erf allerlei rare rituelen uit voeten en dreigementen te uiten?


  Maak melding
 14. Suriname is love
  Jij kan duidelijk lezen zonder na denken en begrijpen dat typ je alleen maar onzin lees weer wat er staat en probeer geen onzin te typen


  Maak melding
 15. 20srd nu gelyk aan 2srd.dus hy had wel geld om te dobllen maar die 20srd wou hy niet terug geven..ai mi boiiii waar je nog zoveel 20jaren kon leven heb om een 20srdtje je leven kwyt.


  Maak melding
 16. @opa uit de wereld.als u het bericht hebt gelezen,dan staat er:jongen doodgestoken om 20 srd..ik lees nergens dat er iemand is beroofd of mishandeld.OPA.je mag mijn bril ook lenen om te lezen.😄


  Maak melding
 17. Wat een paar achterlijk wezen hier!! Wat heeft dit politiek te maken? Sommige van jullie zijn helemaal doorgedraaid. Als je Chan of wie dan ook de schuld geeft moet je echt te raden gaan of je niks mankeert. De jeugd heeft tegenwoordig een probleem. In Nederland, Engeland en Amerika hebben ze dezelfde shit mentaliteit. De jeugd is doorgedraaid met hun gangster gedrag.

  Opa.. Wat een achterlijk en nutteloos reactie zeg!! Wat heeft dit met blanken in Amerika te maken. Heb je last van de coronavirus? Tjonge tjonge..

  Jacobus.. Ben je helemaal goed in
  je bovenkamer?

  Rip jongeman.

  De dader heeft nu een titel bij en dat
  is moordenaarr. Het blijft jij je hele leven achtervolgen jongeman.


  Maak melding
 18. Het blijft triest dat een jongeman op zo een jonge leeftijd gedood is. Ja hoe ging dit alweer toen Suriname onderdeel was van Nederland. Ik ben de geschiedenisboeken ingedoken (dr. L. de Jong) en lees dat Suriname weinig tot geen criminaliteit voorkwam. De enige criminelen die er waren maakten zich schuldig aan flessentrekkerij en nooit was sprake van geweld. Daar zorgde de Nederlandse regeerders wel voor.
  Hoe is het nu ? geheel anders dan voorheen toch ? Nu zijn steek en schietpartijen dagelijks te zien of te lezen. De mensen die zich Surinamer voelen mogen naar de reden gissen wat niet al te moeilijk zal zijn.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES