COVID-19 persconferentie in Suriname vanaf vandaag drie keer per week

6
Persconferentie in Suriname
Archieffoto: persconferentie in Suriname.

De dagelijkse persconferenties van het Nationaal COVID-19 Managementteam (NCMT) in Suriname, zullen zullen niet meer dagelijks gehouden worden, maar drie keer per week en wel op de maandag, woensdag en vrijdag.

Op de overige dagen zal de nodige informatie onder meer via de website www.COVID-19.sr beschikbaar gesteld worden. Indien nodig zal er een extra persconferentie komen. De dagelijkse persconferentie is vanaf 30 maart 2020 vanwege verscherpte veiligheidsmaatregelen verplaatst naar de Congreshal (foto).

De ontmoetingen met de pers zijn steeds live in de huiskamers gebracht door onder meer de televisiekanalen 8.2 en 8.3, op www.covid-19.sr, via radio SRS, op de facebookpaginas van COVID-19, het Nationaal Informatie Instituut (NII) en die van de vicepresident Michael Ashwin Adhin.

6 REACTIES

 1. Geen .noodtoestand maar uitzonderingstoestand uitroepen en allemaal om de boutersetoestand ,wil niet in de bak ,wil langer blijven zitten op die stoel als president, keer moet je ervan af en dan beginnen de dansende poppentoestanden voor hem en familie en zijn dna makkers en vrienden.


  Maak melding

 2. Ze hebben geen vragen dus kan het 3 keer per week.
  Dezelfde vragen stellen ze allemaal.
  Waarom hebben de vragenstellers geen site en vragen ze de bevolking
  Wat ze willen weten
  gemodereerd

 3. Komen de gestrande Surinamers in Nederland morgen aan? ik hoor reclame van Pico en Surinam aircargo. ik dacht dat het luchtruim voor commerciële vluchten is gesloten. Volgens Pico kan ik mijn pakket donderdag ophalen.


  Maak melding

 4. Het Coronavirus heeft de wereld zo goed als zeker in een houtgreep. Het is te hopen dat het in Suriname zo beperkt tot nihil blijft. De paarse ndp poepejantjes hebben 10 jaar lang Suriname leeg geroofd, zich zelf verrijkt, het volk is straatarm gemaakt en willen de oorzaak, schuld geven aan het Coronavirus in de wereld. Ze strooien hiermee het volk zand in de ogen en bedriegen de boel.

  Volk van Suriname, Kiezers van Suriname voordat het Coronavirus er was ging het al 10 jaren lang fout in Suriname met de Surinamers. Laat ddb, ndp-kliek, paarse kakkerlakken jullie niet voor de gek houden.

  ddb, paarse kliek zo snel mogelijk ophoepelen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.