maandag, juni 24, 2024
HomeNieuws uit SurinameVIDEO: Drie gewonden bij zware aanrijding zaterdagavond

VIDEO: Drie gewonden bij zware aanrijding zaterdagavond

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een zware aanrijding net voor aanvang van de avondklok op zaterdagavond, zijn drie gewonden gevallen. De redactie verneemt dat het verkeersongeval rond 19.30u plaatsvond op de kruising van de Lallarookhweg en de Franchepanestraat in Suriname.

De kruising tussen die twee wegen staat bekend als gevaarlijk en dat bleek zaterdagavond weer, toen een terreinwagen en een personenwagen met elkaar in botsing kwamen. Daarbij raakten twee personen van de terreinwagen gewond, alsook één persoon van het andere voertuig.

De Surinaamse politie was snel ter plekke en schakelde twee ambulances in. Deze brachten de gewonden naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Één persoon was daarbij niet aanspreekbaar.

De zwaar beschadigde auto’s werden weggesleept door een bergingsbedrijf:

https://www.instagram.com/p/B-lJhQWF0M8/?utm_source=ig_web_copy_link

opening
Fernandes Express
Passion in concert

12 REACTIES
 1. Ze hadden haast om optijd thuis te zijn vóór de avondklok. Jaren 80 herleven weer. De tijd van NMR Nationale Militairen Raad. Die tijd werd je met een vuurwapen bedreigd om naar binnen te gaan.


  gemodereerd
 2. Wat een gelul,..GEVAARLIJK KRUISPUNT,..als je als een hersenloze GEK rijdt,..moet je dan niet DE MUZIEK DE SCHULD GEVEN ALS JE NIET KAN DANSEN.elke dag van die absurde aanrijdingen die men alèèn in Suriname ziet gebeuren,..SOMMIGE van die gasten rijden onder invloed van alcohol en drugs en achter het stuur zitten,en dan komt het bekende gezegde tevoorschijn,die luidt,…”japjapie die met SCHEERMESJES speelt”,en direct achteraan…NA BOUTA SCHULD !!


  gemodereerd
 3. Sterkte allemaal
  En al zou er een Rotonde gemaakt worden er kom toch geen verandering ze rijen veel te hard en hebben geen enkele verkeersverantwoordt


  Maak melding
 4. Sterkte allemaal
  En al zou er een Rotonde gemaakt worden er kom toch geen verandering ze rijen veel te hard en hebben geen enkele verkeersverantwoordt


  Maak melding
 5. Tip aan o w en c.. als jullie een drempel plaatsen, heel goed,,, maar gebruik dan ,,,,, gekleurde ,,, asval wat gebruikelijk i s in het buitenland ,, die direct opvalt .. verder geen ons er houd aan..


  gemodereerd
 6. Volgens het bericht was de Surinaamse politie snel ter plekke, het is toch in Su gebeurt moet er soms Russische politie, of van ander land komen dan ????
  Dit is geen kritiek richting journalist (e,) maar gewoon een opmerking van mij !

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 7. Wanneer word men wakker. Na zovele ongelukken ook met dodelijke afloop. Zet in hemelsnaam stoplichten daar genoeg is genoeg. Misschien als het familie van de beleidsmakers zijn zouden ze eerder actie ondernemen.
  BELEIDSMAKERS DOE ER WAT AAN.
  GENOEG IS GENOEG.


  gemodereerd
 8. De slimste van de klas is weer bezig met zijn rotonde de ontdekking van de eeuw.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES