zaterdag, februari 24, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidSAB doneert 1000 flessen alcohol hand sanitizer aan Volksgezondheid

SAB doneert 1000 flessen alcohol hand sanitizer aan Volksgezondheid

-

Does Travel & Cadushi Tours

Om een bijdrage te leveren aan het gevecht tegen de verspreiding van het coronavirus heeft Suriname Alcoholic Beverages N.V. (SAB) op vrijdag 3 april een eerste partij van 1000 flessen alcohol hand sanitizer aan het ministerie van Volksgezondheid gedoneerd. Volksgezondheid-minister Antoine Elias heeft de eerste hand sanitizer symbolisch in ontvangst genomen.

Volksgezondheid zal deze flessen distribueren onder de verschillende Surinaamse verzorgingstehuizen, kindertehuizen, weeshuizen, laboratoria en andere behoeftigen. “Het is vanzelfsprekend dat wij als bedrijf in deze roerige tijden ook onze bijdrage leveren aan de volksgezondheid in Suriname. Iedereen loopt het risico besmet te raken. Het gebruik van een sanitizer gebaseerd op alcohol is, naast het regulier wassen van de handen met zeep en het houden van de nodige afstand tot elkaar, één van de beste manieren om te voorkomen dat het COVID-19 virus zich verder verspreidt”, zei de CEO van SAB Steven Ma Ajong.

Volgens Ma Ajong is het in deze tijd goed te zien dat verschillende lokale bedrijven samenwerken in het ontwikkelen van onder meer hand sanitizers. “Het is mooi dat dit soort dingen gebeuren”. De alcohol hand sanitizer bevat 70% alcohol en wordt geleverd in flessen van 350 ml.

Ma Ajong sluit toekomstige donaties niet uit: “De beschikbaarheid van een goede sanitizer onder alle lagen van de bevolking is in deze tijd essentieel gebleken. Suriname Alcoholic Beverages N.V. zal al het mogelijke doen om aan deze vraag te kunnen blijven voldoen, ook middels donaties.”

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

16 REACTIES
 1. Schandalig. De uitverkoop is begonnen. Bouta wil zo snel mogelijk geld zien. Mpp soso moni. Het volk kan njang mars dus.

  Dee VHP heeft met grote bezorgdheid kennisgenomen van het voornemen van de regering om offshore olievelden van Staatsolie te verkopen. Terwijl de burgers worstelen met de COVID-situatie, is de regering stiekem bezig de toekomst van Suriname te verkwanselen voor een appel en een ei. Het is duidelijk dat er na 25 mei een wisseling van de wacht op komst is. Het vertrouwen in deze regering is naar een absoluut nulpunt gedaald. Hun enige uitweg is om nu nog snel te kunnen “cashen”. Wat er met ons land na 25 mei gebeurt interesseert hen weinig


  Maak melding
 2. Kijk naar Elias zijn big smile hij denkt al: mi o dringi a sopi disi wreed nanga mi mati Bouta tang prakseri dati wo prati ding gi ding poti schobbejak foe a kondre.


  Maak melding
 3. Niets van de donatie geven aan de president want dan is het hek van de dam dan heeft hij een vrijbrief om 4 hoog op de tv te verschijnen tralalala zand erover van 100 ml neem je 20 ml en dan blijft er uh 100 ml over


  Maak melding
 4. Wat een vertoning. Moet je hem nu zien staan. Zo blij als een klein kind met een snoeptrommel.
  Afgrijselijk gewoon, die PAARSE trol. Wat verlaag je jezelf en het land. En het volk slaapt rustig verder.


  Maak melding
 5. Ik hoop dat er brand-spiritus erin zit, dus niet voor consumptie gebruik.. anders jo dede in a film net z.a. je bas gezegd heeft..
  Verdeel het eerlijk ook voor de Nieckeraan..


  gemodereerd
 6. Goed initiatief dat men hieraan is begonnen.
  Hier in Belgie zijn de bierbrouwers al een tijdje bezig met het
  vervaardigen van dit spul met restafval van alcoholvrij bier.
  De distributie naar ziekenhuizen en instellingen is reeds volop.
  Straks ook weer normaal te verkrijgen in de super.

  Parbo bier waar blijft je bijdrage?


  Maak melding
 7. Zie foto. Blijde gezichten. De paarse ratten kunnen nu voor een tijdje vooruit. Lekker in een hangmat met een fles palm en laat filmen door zijn vrouw. Het volk kan dede zeg de dronkaard steeds. Mek a corona kir de helft van het volk. Dan alla olie moni nafu mi. Schandalig. Maar de beste Chan gaan het niet zover laten komen. Het volk heeft recht op juiste en eerlijke leven.


  Maak melding
 8. Zie weer hoe slim ze hier weer zij ze weten niet eens dat medisch alcohol niet voor menselijke consumptie is ze denken net als die paarse ratten en paars staat gelijk aan bekrompen denken


  gemodereerd
 9. Dit is tenminste iemand die het meent met Suriname.
  Chan had mondkapjes voor China en niets voor Suriname.
  SAB dank je wel


  gemodereerd
 10. Zo zie je. Het bedrijfsleven levert een wezenlijke bijdrage in plaats van de mensen met paarse petten en truien. Toch wordt het bedrijfsleven aangewezen als veroorzaker van de economische ellende. Terwijl de economie op hun harde werken draait.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES