dinsdag, februari 20, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan ernstig mishandeld op vissersboot in Suriname

Man ernstig mishandeld op vissersboot in Suriname

-

Does Travel & Cadushi Tours

Een man ligt met ernstige verwondingen in een vissersboot (foto) bij een steiger aan de Vangbalstraat. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat dit donderdag in de late middag gebeurde, nadat hij werd mishandeld door een collega visser.

De twee zouden ruzie met elkaar hebben gehad. Het slachtoffer liep daarbij een barstwond aan zijn hoofd op en bloedde hevig. Andere collega vissers zagen hoe de dader zich uit de voeten maakte. Deze is nog steeds spoorloos.

Waarover de ruzie ging is niet bekend. De politie kreeg de melding binnen en schakelde een ambulance in. Het slachtoffer werd afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp.

De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Party

5 REACTIES
 1. Van je collega moet je het hebben. Onenigheid hoor je uit te praten. Helaas heb je veel met een kortlontje rond lopen. Échte heren gaan niet op de vuist met elkaar
  maar praten meningsverschillen uit. Hoop dat deze man spoedig hersteld en geen restverschijnselen aan zijn hoofd overhoudt. De dader mag voor 20 jaar achter de tralies, want hij was van plan zijn collega te doden. Je hoofd is kwetsbaar dus deze gasten weten hoe je een ander om zeep moet helpen.

  Sarie Torie


  Maak melding
 2. Lockdown
  Échte heren gaan niet op de vuist met elkaar
  maar praten meningsverschillen uit.

  Dit mag ook gezegd worden toch 🙂
  Échte dames gaan elkaar niet klappen schoppen en de haren uittrekken
  maar praten meningsverschillen uit.

  Dit verschijnsel kom je overal tegen van China tot USA van Suriname tot Zimbabwe dus Lockdown ik zou het ook graag zo zien maar in Sranang kent het hanen en hennen gedrag in erge vorm dus.
  Maar gelukkig durven mensen in Sranang nog er tussen te springen wat ik P’tata niet vaak zal gebeuren


  Maak melding
 3. De meeste vissers in Suriname zijn van Guyanese afkomst. Surinamers die als vissers gaan werken zijn seizoenarbeiders en hebben heel vaak een verslaving. De serieuze vissers zijn de Javanen uit Commewijne, Saramacca en Nickerie. Tissen de grote jongens heb je ook nog boromans die op de visgronden van de big Guys gaan om snel geld te kunnen maken. Sommige bigi boys doen zich als vissers voor, maar zijn in feite smokkelars of handelangers van drugs baronnen. De situatie van de vissers is een uitzichtloze kwestie en onderling botert het niet sinds de afslachting op open zee en de incidenten daarna die enkele mensen het leven heeft gekost. De overheid spanning is voelbaar en leidt bij tijd en wijlen weer tot kappartijen of messentrekkerij. De vissers representeren in feite de gang van zaken in het land: chock and rob! Sari tori, de botervis smaakt wrang.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES