zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidVIDEO: Chotelal treft COVID-19 voorzorgsmaatregelen na kritiek

VIDEO: Chotelal treft COVID-19 voorzorgsmaatregelen na kritiek

-

Does Travel - naar Suriname

Afgelopen week was er stevige kritiek op de firma Chotelal in Suriname, waar veel mensen dagelijks in de rij staan voor goedkope eerste levensbehoeften. Daarbij werd geen rekening gehouden met besmettingsgevaar van het coronavirus. Mensen stonden heel dicht bij op elkaar in lange rijen.

Het bedrijf heeft na al die kritiek uiteindelijk maatregelen getroffen. Er is zelf een heus informatiefilmpje door het Nationaal Informatie Instutuut (NII) gemaakt, om de genomen maatregelen toe te lichten.

Volgens Avinash Chotelal heeft het bedrijf dranghekken en andere hekwerken aangebracht met lintjes, zodat de klanten op 1,5 – 2 meter van elkaar staan. Ook wordt de temperatuur van elke bezoeker gemeten en worden handen bij de ingang gedesinfecteerd.

Bezoekers hoeven ook niet meer in de felle zon in de rij te staan; er zijn tenten geplaatst. Bekijk het filmpje van het NII hieronder:

opening
Fernandes Express
BODO Party

28 REACTIES
 1. Na kritiek, als die er niet geweest zou zijn dat zou deze dief samen met de gekozen dieven in het kabinet gewoon haar gang gaan. Soort kent soort!


  Maak melding
 2. Kondremangs
  Weer een bevoordeelde mati van de inner circle van DiDiBri en zijn boevenbende. ….de CBS van Boefdraad. .de leendemoon. ..witwaspraktijken. ….dat zijn FEITEN en geen fakenieuws. ….
  Volgens de Aboel wet mogen cambios alleen maar vreemde valuta opkopen en binnen 2 dagen doorverkopen aan de CBS aan de waterkant. …
  Maar Boefdraad en Tsjang hebben afspraken met Djotelal om vreemde valuta te verkopen aan importeurs. …..wat verboden is conform de Aboel wet. ….
  Dit alles en het bovenstaand artikel geeft aan dat er een significante bevoorrechting is van sponsoren van de partij van DiDiBri. ..
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding
 3. Arm volk gaat waar het goedkoop is begrijp ik. Hopelijk gaat hun ogen ook open dat het niet zo hoort en ze hun stem laten horen door niet voor de NDP te stemmen, maar een andere partij die zulke praktijken naar het verleden weer kan brengen, foei toch.


  Maak melding
 4. Waarschijnlijk mogen deze gasten invoerrechtenvrij importeren van regering bouta…..vandaar het flinke prijsverschil met andere winkels!!


  Maak melding
 5. De Reddende Engel😅
  Hoe voelt hij zich?
  Heeft hij hard voor het geld gewerkt?
  Dit plan is allang gemaakt.
  Met Phagwa 2019 was pres persoonlijk daar.
  Geld geld geld.
  Zullen de nieuwe machtshebbers het lef hebben om hem aan te pakken?
  Of zal hij die omkopen?
  Ben benieuwd.


  Maak melding
 6. Chotelal heeft miljoenen geld gestolen en dit met medewerking van de dementerende domste leider die Suriname ooit gehad heeft. Als je dom bent dan steel je van het volk of je zorgt ervoor dat anderen het stelen en je eist je deel op.


  Maak melding
 7. Nergens in de wereld staat men in de rij voor WC papier. Alleen in Suriname. De paarse ratten kunnen wel wel vertellen wat de reden hiervan is. Natuur de leegroof van de kasreserve.

  Koers is al op 15, volgende week op 20. Mensen…..denk aan de spaarcentjes. Neem snel op. Koop iets, want het gaat steeds minder worden.

  Na 25 mei kun je gerust sparen. Dan geef Chan jou een spaargarantie voor een waardevast geld. Yes we Chan!


  Maak melding
 8. Chinezen vragen 30srd voor 1 fl olie?
  en Chotalall verkoopt het voor 5srd
  Goedkope voorraden voor maanden?
  Koersen gaan omhoog, maar voorraden voor maanden, dus handelaren die misbruik willen maken van de eventuele schaarste in dit land, zitten staks met dure spullen die ze niet kwijt zullen raken. Het lijkt wel een uitlokking van een handelsoorlog,en die de meeste goederen kan leveren heeft de stem van het volk. En heel wat handelaren gaan over de kop.
  Ra ra ra, van wie zijn deze goederen eigenlijk?
  Chan zou hebben gewacht tot na de verkiezingen, dus dit is geen strategie van Chan.
  En zeg mij niet dat dit van DDB komt, als dat wel het geval is, dan is hij in ieder geval slimmer dan Chan. Ere wie ere toekomt.
  Ik ga morgen ook naar Chotalall.


  Maak melding
 9. Zus Patricia Ethnel vd NPS nieuwe Visie, gaat u ook maar Chotelal, want hoe dan ook, wij de mofia wang, zullen ook moeten eten. Ik zie heel wat Peter Pan pindakaas op de schappen, gelukkig heeft mijn moeder mij pindakaas leren maken, voor een eigen Pinda bravu, Dus na de lokdown ga ik de pindateeld bevorderen in Kawna, en pindakaas speciaal voor pinda soep, verkopen.
  Odi Gudu en Blesi


  Maak melding
 10. Die Chotelal vond geld eerst belangrijk en nu pas volksgezondheid. Omgekeerde wereld.

  Laat het niet zo zijn dat daar mensen massaal zijn besmet en het overdragen aan hele buurten. Als iedereen dan ligt te creperen en dood te gaan dan heb je geen klanten meer meneer Chote… Paisa yeh paisa, paisa na he…


  Maak melding
 11. Waaerom doet de NDP Regering het niet zelf dan kon heel Suriname aan goed koop levensmiddelen komen ,

  Een heel Regering kan dit zelf niet uitvoeren ,waarom heb je dan de ministerie .

  Misikaka en WC Hooghart jullie kunnen zo een project ook uitvoeren .

  Wij van de Oppositie komen met een noodplan om dit beter uit te voeren in Suriname.


  Maak melding
 12. De zelfde mensen gaan elke dag. Hoeveel olie, aardappel, uien, knoflook en zout, suiker hebben ze nodig?? De chinezen kopen ook bij chottelal maar verkopen ht toch duur.
  Chottelal is van NF. Daar is hij begonnen met geld maken


  gemodereerd
 13. Echt… jullie ( nieuwe) Surinamers zijn echt zielig. Als ik dit alles lees, denk ik werkelijk weer terug geworpen te zijn in een tijd waarin apen zich verwonderden rechtop te kunnen lopen: Homo erectus. Dat is flink voor het staduim van Homo sapiens: het “denkend mens”. Jullie zijn erg trotst op de vermogen om rechtop te lopen, maar dat maakt nog niet dat jullie een mens zijn. Vraag je af: wat maakt een mens tot een mens?


  Maak melding
 14. Ondankbare schepsels van Suriname. De meeste mensen die de regering zo uitschelden staan zelf in de rij om hun goedkope levensmiddelen te kopen. Zijn de meeste mensen van de oranje partij. De Hindoestanen!!!!. Verbeter de wereld en begin bij jezelf


  Maak melding
 15. @Succes daar gaat het niet om.
  Of snap jij Ook Niet, dat er corruptie plaatsvindt????😣
  Soms vraag ik mij af of jullie gehersenspoeld zijn.
  Die Chotellal, Sardjoe enz. Zijn mens als jij en ik. Ze kunnen met een kleine bevolking van max 300000 volwassenen, te nimmer, dus nooit multimiljonair worden in een wip en een zucht.
  Geld groeit niet aan een boom.
  Ga maar zelf rekenen.
  Alleen met stelen, Stelen en stelen van het volk, met medewerking van deze regering, kunnen ze nu Robinhood spelen.
  Ook drugs en roof brengt onrechtmatig geld mee.
  Dan schreeuwen jullie( ziende blind, horend doof) haha hij helpt ons, lage prijs.
  Terwijl hij geld gejat heeft van de staatskas.

  Maar zullen de Nps, Vhp, PL enz. Hem en anderen aanpakken?
  Valt nog te bezien.
  Zullen ze Kuldipsingh zijn welvaart nakijken en de haven stoppen?
  Zullen ze kijken vanwaar Semc al het geld gevonden heeft?
  Zullen ze de contracten van Rudisa voor de rot auto’s stoppen?
  Gaan ze Abraham opsluiten?

  Durven ze dat?

  Jij nu


  gemodereerd
 16. Een paarse zeer tijdelijke verkiezingsstunt,
  waarbij gemanipuleerd wordt met zwart geld
  en van de Srananmans gestolen deviezen !

  Waarbij de boeven ook nog een deel van de
  bevolking, in Corona-gevaar brengen !

  Wie weet of er ontheffingen invoerrechten zijn
  verleend, en aan welke paarse boeven ?????

  Tijd voor eerlijke en effectieve en gelijke
  handels- en importvoorwaarden voor iedere
  ondernemer !

  Stop corruptie en oplichterspraktijken, vanuit
  de regerende NDP, die het gehele volk treffen
  en het bankroet van de samenleving verder
  verergeren !

  Deng fufuru mus fu stop !!!!!


  gemodereerd
 17. He kijk nou Pakiratigri post nu onder de alias zandloper. Nou je bent geen zandloper maar een klaploper. Ik heb je keihard ontmaskerd. You lagi kramdagoe you.


  Maak melding
 18. @ Felix. Het antwoord geef je zelf aan. Het verschil zit hem in de ratio van de mens. Het vermogen om problemen op te lossen. Bij de Surinaamse bevolking ontbreekt dat vermogen. Ze zijn in staat om
  Problemen te creëeren maar om die op te lossen hebben ze geen vermogen. Een verloren generatie ! Na 45 jaar onafhankelijkheid nog steeds afhankelijk van het buitenland.


  Maak melding
 19. Een hindoestaan die mensen tegemoetkomt? Een adder onder het gras misschien. Deze mensen zien alleen dollar- en eurotekens op het voorhoofd van een ander.


  Maak melding
 20. @ bumblegum, ik heb je eerder al gezegd dat je een idioot bent van de hoogste orde, je hebt zeker al 3 namen genoemd die dezelfde personage als zandloper zouden zijn, kom op bumblegum, er lopen duizende mensen met dezelfe denkwijze als ik rond in dit land en velen zullen het Surinamer zijn boven geld, stellen. Velen zullen het rascistisch gebrul van je helemaal zat zijn, velen zullen je hebzucht en leugenachtigheid beginnen in te zien. Voor de All woman government, zullen wij met onze oren en ogen, jullie volgen en ontmaskeren waar nodig is.
  Zie vanaf nu in elke rasechte Surinamer, een bewaker van ons erfgoed Suriname. Wo pier un ai now, en er zijn velen die op je lijken die zich een rasechte Surinamer voelen.


  Maak melding
 21. Preventie had vanaf dag 1 moeten zijn
  U bent laat.hopelijk niet te laat

  Ik vraag me af waarom er naar 1 goedkope
  zaak in Paramaribo is als deze zaak indd gesubsidieerd wordt door de overheid

  Zet in alle distrikten ook een. Of worden alleen mensen van Paramaribo voorgetrokken zoals altijd.


  gemodereerd
 22. Pratie: na a volk ye pratie? Verdeel en heers?
  Je stigmatiseert een hele volkingsgroep.

  Jou ervaring met hindoestanen is voor jou en niet publiekelijk ventileren.
  Niet alle hindoestanen zijn asocialen zoals niet alle negers luie bliksems zijn die hangen op straat.
  Niet alle bosnegers zijn rovers .
  Niet alle Indianen liggen de hele dag in hangmatten.
  Niet alle rode negers voelen zich blanken if creolen
  Dus houd op met ophitsen


  gemodereerd
 23. @ felix, op de vraag wat een mens, een mens maakt, zie ik dat je een philosofisch antwoord verwacht. De mens, of HUMAN (hoger universeel mens). Hoe functioneert een hoger universeel mens, van waaruit functioneert hij? Een mens moet streven om te groeien (evolutie van de mens, tot een hoger wezen. Dit is een proces van miljoenen jaren, waarbij karma en reincarnatie van een ziel onderdeel van uitmaakt. De redenerende mens functioneert vanuit zijn intelect en dat is maar 10 % van de hersen functies, het wordt ook aangegeven in IQ. Om de overige 90 % van ons hersenfunctie te stimuleren zal je uit moeten gaan van het balanseren van je emotie EQ, en het volgen van universele wetten,SQ, die een hoger univereel mens creeert. De keuze voor de mens in geschriften is dan ook, kies je voor leven of kies je voor dood”, de wereld/hel of de hemel/eeuwigheid leven. Leven is een ziel die leeft volgen wetsmatigheid, die zijn naaste niet in een val lokt uit winst bejag, die streeft naar het zien van waarheid en die leugens haat, die onderdrukking van andere mensen haat en er nooit aan mee zal doen, omdat hij de creatie lief heeft en alles zal doen om de creatie terug te brengen in de staat zoals hij was. De planeet bestaat uit een mengsel van mensen met een muli dimensionaal bewustzijn, hoe hoger het bewustzijn hoe menselijker, een mens met compassie,vergevingsgezind hulpvaardig, iemand die anderen niet zal kwetsen omdat hij leeft vanuit een standpunt van, wat ik niet voor mijzelf wil, doe ik niet met een anderen.
  De vraag Felix is dan ook, vanuit welk bewustzijn, wil je een mens gedefinieerd hebben.
  Als je de mens vanuit het bestaan van de apen wil gaan definieren dan zal je het bewuszijn van die mensen weerleggen tegen die van de mensen die reeds zijn doorgegroeid tot een engelen niveau. Wij zijn een mengsel van van verschillende bewustheden
  Je kijkt misschien op naar een groep mensen die de macht hebben op deze planeet, en die geleid worden door een bedrieger en vernieteger, gevallen engelen demonen, die een systeem hebben opgezet, democratsie.
  Dus Felix, wat volgens jouw een mens
  bles


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES