zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBierfles gegooid op surveillerende politieauto tijdens avondklok

Bierfles gegooid op surveillerende politieauto tijdens avondklok

-

Does Travel - naar Suriname

Tijdens surveillance van de politie vannacht rond 01.00u aan de Ephraimzegenweg is bij het donker gedeelte van de weg een bierfles gegooid op een nieuwe politieauto van bureau Santo Dorp. Als gevolg daarvan heeft het voertuig een deuk gehad aan de linkerportier zoals op bovenstaande foto te zien is.

De wetsdienaren stelden stelden meteen een onderzoek in, maar troffen niemand aan. De politie heeft tot nu toe op elke dag van de partiële lockdown (avondklok) in de verschillende buurten van voornamelijk het zuiden van Paramaribo moeten optreden tegen personen die provocerend waren naar de wetsdienaren en zich niet wensten te houden aan de regels.

Tot op dit moment zijn er geen boetes opgelegd aan de overtreders van de avondklok in Suriname. Een aantal ovetreders zijn wel de afgelopen dagen overgebracht naar een politielocatie om de avond daar door te brengen tot 06.00u in de ochtend.

Ingaande zondagavond 29 maart mogen Surinaamse burgers voor 14 dagen zich tussen 20.00u ’s avonds en 06.00u ’s morgens niet zonder noodzaak op of langs de openbare weg bevinden. De avondklok is ingesteld om verdere spreiding van het coronavirus tegen te gaan.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

28 REACTIES
 1. Nu hoor ik jullie niet,toen de twee militairen een uitspraak hadden gemaakt en geplaatst op Facebook waren jullie Haters gelijk van die idiote uitspraken van dat ze niet geschoold waren en nog veel meer, hoe die gasten provoceren bezig waren hebt ik jullie ook niet gehoord, bierfles gegooid naar Politie 👮‍♀️ voertuig 🚗 dat is wel goed daar hoor ik jullie meningen nog steeds niet, een paar van jullie zijn niet met Covid-19 bezig maar met politiek, want een paar van jullie op deze Forum weten nog steeds het verschil niet van covid-19 en politiek,


  gemodereerd
 2. LIVE | Minder nieuwe IC-patiënten dan afgelopen dagen, eerste dode in Suriname
  De afgelopen 24 uur werden er 148 overlijdens door toedoen van het coronavirus gemeld, aldus het RIVM. 502 patiënten kwamen in een ziekenhuis terecht. Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) vermoedt, op basis van gemiddeld hogere sterftecijfers, dat het coronavirus meer slachtoffers maakt dan tot nu toe bekend. Het RIVM herkent het beeld, maar kan – omdat de overledenen niet op het coronavirus zijn getest – ze niet bij de officiële cijfers tellen. Ook vandaag houden we je in ons liveblog op de hoogte van de ontwikkelingen rond het virus.


  gemodereerd
 3. Misschien gaan jullie nu serieus worden op deze Forum en minder gaan schelden 🤬 op waterkant en de hele dag vinger wijzen ☝️ naar anderen.ophouden met jullie gedrag op waterkant nu is het geen tijd voor komedie wie wat heeft gedaan en wie niet heeft gedaan . Vooral ding VHP aanhangers


  gemodereerd
 4. pak ze op zet ze desnoods een week vast zonder ten drinken.. een flinke baleta op hun billen..
  tweede keer in santo voor een half jaar zonder proces..


  gemodereerd
 5. Dit kan maar 1 ding betekenen. Er is geen respect meer voor het gezag en het gezag voor de dictator is tanende. Ondanks zijn zoetgevooisde mededeling over de enorme rijkdommen die Suriname in de toekomst zal verkrijgen, maakt geen indruk meer…. behalve bij die twee wiens navelstrengen zijn vergeten door te knippen. De trouwe reageerders weten op wie ik doel.


  Maak melding
 6. Het is de zwart/paarse ghetto aanhang die tekeer gaat en het past helemaal binnen het scenario om het instellen van een soort noodtoestand te rechtvaardigen.


  Maak melding
 7. Wat is er met de politie aan de hand gewoon teruggooien en oppakken die lummels smijt ze in een cel.
  Waar is die smijtpolitie nou?


  Maak melding
 8. De politie is niet in staat om hard op te treden in bepaalde gebieden. Dat is een order van mpp misibaksel. Het is zij achterban, dus je komt niet aan hun. Al plegen ze moorden, roven etc….na misikaba mensen.

  Maar wees gerust. Chan zal een einde hieraan brengen. Met Chan moeten ze geen grappen maken. Meteen kogel. Het volk moet hoe dan ook beschermd worden tegen de paarse bende.


  Maak melding
 9. Bij zo een aktie kan men ook zeggen als daar de ziekte losbreekt dan het bemoeilijken om hulp daar te brengen want ze zijn hardhorend en denken waarschijnlijk dat Corona/Covid-19 een fabeltje is. Dat dacht men vroeger ook over het AIDS virus, go nai sondro condoom dan zul je het wel merken. Stom stoer gedoe.


  Maak melding
 10. Ik hoop dat de politie verstandig genoeg is om de-escalerend op te treden, anders gaan we in de holst van de nacht te horen krijgen dat het parlement tot nader orde thuis mag blijven. Het wetsvoorstel is om de noodtoestand af te kondigen heeft enorm veel haast gekregen. De fractieleiders van zwart, geel, bruin, rood en de mix partijen door de voorzitter van het parlement besproken. De tweede wet met uitleg is niet voorgelegd aan de dames en heren van de diverse oppositiepartijen. Wel nu, als dit scenario u niet bekend voor komt, dan geloof u nog, dat de koers 1 op 7,25 srd zal blijven, en na de eerste vat ruwe aardolie uit de Surinaamse bodem het 1 op 1 wordt. Blijf lekker dromen, maar mark my words; Surinaamse dictatuur in een moderne jasje is al een feit. De koers op de zwarte markt gaat sky high, winkeliers zullen massaal hun deuren sluiten, bedrijven gaan zwaar in schulden, ambtenaren worden de nieuwe bedelaars en zwervers, leerkrachten worden taxichauffeurs, jongens gaan zich prostitueeren, en onder de mom van covid-19 bestrijding zal de dictatuur wederom een feit zijn. De voorman van paars zak uit de nor blijven, na hem zal Suriname niet alleen een junkstate blijven, maar een totalitair regime , een pariastaat onder een nieuwe wrede dictator. De naam laat zich raden.


  Maak melding
 11. Komt echt nooit goed met deze mensen/beesten bepaalde wijken of buurten hermetisch afsluiten van de buitenwereld tijdens de lockdown laat ze elkaar maar lekker het leven zuur maken gezag gaat geen moer ertegen doen want mei is in aantocht en dan mag alles nu


  Maak melding
 12. Ik zie weer dat mijn mening is weggehaald, ik herhaal deze klojo’s die met flessen lopen te gooien, moeten ze gelijk tegen de muur gooien ende kogels eroverheen !
  Het zijn gewoon egoistische MPP die alleen aan zichzelf denken, en niet aan andermans gezondheid.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 13. een Natie vorm je niet in je eentje en respect en normen en waarden moet van HUIS uit by gebracht worden en de maaschapy draagt daar ook een steentje by
  Men heefd nooit beweerd dat de NDP een Failed state is maar SURINAME dus wy met z,n allen
  Ik denk dat men daar over moe na gaan denken als gemeenschap Deugen wy niet dat is de booschap,de reden daar toe is dat men enkel aan zichzelf denk of aan een bepaald politiek party maar niet aan hun medemens of aan de STAAT SURINAME en dann spreekt men van een Failed state om jullie waardeloos gedrag


  Maak melding
 14. Ik discrimineer niet maaaaaar het is altyd een groep van deze zwarten die het overal verpesten.waarom moet t altyd komen van deze zwarten waarom?????ze willen niet thuis blyven in de avond omdat ze moeten gaan roven omdat ze geen geld hebben.shit jongu is het veel gevraagd om 8uur in j huis te zyn wat zoeken deze klootzaken zolaat op straat??heledag al zwieren ze rond hangen voor de winkels.deze beesten moeten gewoon gepakt worden en taakstraf geven.ze hebbn geluk dat ze dit rotsoi alleen hier in su kunne aithalen moest in een ander land zyn dan de bo baar fing.wie niet horen wil moet voelen.kan me niet voorstellen mang.zeg maar als de politie die dader van die bierfles had gepakt en flink pakslaag gegeven dan zou mensenrechten komen springen hahahaha.in paranam 1dief doodgeschoten alle zwarten byelkaar hebben byna hele bedryf in brand gestoken dussss hy mogt stelen als het ware..1god heeft ons allen gemaakt en wy allen bidden op de zelfde manier.waarom moet het altyd 1zelfde groep zyn die het verpest voor de ander??als de Javaan rustg 8uur bine kan blyven de hindstn de Chinezen en ook de creolen zyn gehoorzaam maar waarom altyd 1groep van zulke beesten????waarom??.


  Maak melding
 15. Lafoe hoor, 500.000 man in zo een groot land en het gaat nergens over die problemen van jullie want eigenlijk hoort ieder daar rijk te zijn. Goud olie en andere grondstoffen damnnnn


  gemodereerd
 16. Aan daklozen kun je niet vragen om binnen te blijven. Je kunt ze wel sommeren om plat te aan liggen en commanderen om in tijgersluipgang naar huis te kruipen. Dat huis bestaat niet, en er is geen plek in het cellenhuis. Dus, discrimineer maar raak, het zegt niks over deze jongeren, maar wel iets over je verstandelijke beperking.


  Maak melding
 17. @ Kale…..heel goed gezegd..ik had het ook gezegd toen ze kritiek hadden op de militairen zie nu
  Soerdati no habi genade maar misschien moet men de militairen meer mandaat geven of RBT inschakelen deng schandeloze beesten deng no mang tang na deng oso want deng morsoe soteh als voorbij rijdt soso anga na winkri die heer op FB had t mooi gezgd oeng go krieng oeng dot kamra


  gemodereerd
 18. Om te zien in welke buurt. Die mensen van daar zijn opgehitst door Bravo,belfor en bordo. Laten ze in het bos blijven als ze weten hoe het niet hoort


  Maak melding
 19. Kale 3 april 2020 At 20:47
  Misschien gaan jullie nu serieus worden op deze Forum en minder gaan schelden 🤬 op waterkant en de hele dag vinger wijzen ☝️ naar anderen.ophouden met jullie gedrag op waterkant nu is het geen tijd voor komedie wie wat heeft gedaan en wie niet heeft gedaan . Vooral ding VHP aanhangers

  Aan de ene kant vraag je op te houden met de vingerwijzing maar aan de andere kant, zie je slotzin, verwijs je zelf naar de VHP aanhangers. In feite leg je anderen een verbod op terwijl jezelf dat verbod overtreedt. Niet geloofwaardig !


  gemodereerd
 20. Succes ,dus dat. Trouwens een hele poeha over dit voorval. Een deuk op een politie auto. Hoe is het met die idiote agenten die roekeloos rijden en privé hun dienst auto a a n n prakken rijden. Daar hoor je niks over. Wat een mietjes allemaal, tjepotie!


  Maak melding
 21. Ze kunnen ook geen land tot ontwikkeling brengen. En een ontwikkelde land , zie Zuid Afrika Oeganda en Kenia en Zaïre, wordt binnen de kortste keren leeggeroofd en geplunderd.
  Ben ik een racist of een realist ?


  Maak melding
 22. @Bumblegun
  Een realist want vernielzuchtigheid zit in velen in zwarte bast. Vernielzuchtige wezens. Stelen, roven en vernielen wat niet van hun is. Raar volk.


  Maak melding
 23. @ Succes 4 april 2020 At 08:15
  Ik heb Belfort van ABOP zelf horen zeggen dat hij de jongeren dringend oproept om de politie NIET te provoceren en om thuis te blijven. Dit zal dus veel waarschijnlijker de paarse achterban van misikaba zijn die een paars scenario aan het uitvoeren is om het instellen van een verkapte noodtoestand te rechtvaardigen waarbij de rechten v.h. volk ernstig beperkt zullen worden en de overheid/dictator bouta veel meer macht naar zich zal toetrekken onder het mom van bestrijding van corona.


  Maak melding
 24. Ik kan me voorstellen dat deze schooiers niet meer kunnen inbreken om te stelen, gooien ze met bierflessen naar de handhavers.


  gemodereerd
 25. Men vraagt zich af waarom de politie niet harder optreedt tegen de raddraaiers. De verklaring is dat de politie zijn eigen business runt. Er zijn weer twee agenten wegens drugssmokkel onschadelijk gemaakt. Beiden waren betrokken bij de smokkel van 6 kilo drugs en zijn betrapt.


  gemodereerd
 26. De VHPers zijn weer bezig hoort! Hun voorouders komen uit India waar het vol zit met echte zwarte Indiërs. Sommige zijn zwarter dan mij .pfffff New Delhi, Nolfa Gurgaon enz zijn vol mee

  Ik zie Afrikaanse landen voorbij komen. Laat de Afrikaanse landen met rust.

  De haat ziet heel diep.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES