zondag, juni 16, 2024
HomeNieuws uit SurinameHoofdstembureau Wanica houdt sessie met politieke partijen

Hoofdstembureau Wanica houdt sessie met politieke partijen

-

Does Travel - naar Suriname

Surinaamse politieke partijen die zullen deelnemen aan de algemene, vrije en geheime verkiezingen in het district Wanica zijn vrijdag in de gelegenheid gesteld kennis te maken met de leden van het hoofdstembureau.

Deze sessie heeft plaatsgevonden op 29 maart. Tijdens deze ontmoeting zijn alle protocollen in verband met de COVID-19 situatie in acht genomen.

Op deze bijeenkomst zijn onder leiding van de voorzitter van het hoofdstembureau in Suriname verdere afspraken gemaakt over de indiening van de kandidatenlijsten op donderdag 9 april op het commissariaat te Lelydorp aan de Tawajarieweg no 20.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. Vooral letten op de bewegingen van de NDP, zij zijn de grootste fraudeurs wie weet wat ze in het vooruitzicht hebben. Ook letten of de stembussen leeg zijn bij het opengaan van het stemburo. Je weet het nooit bij de leden van de NDP


  gemodereerd
 2. De oppositie partijen moeten alle tekenen die richting corruptie en fraude rieken meteen onder de aandacht brengen. Het is geen geheim meer dat mpp bouta het Coronavirus gaat misbruiken voor corruptie en fraude.


  Maak melding
 3. Ik reed achter die auto van het eten aan, en het was hier afgeleverd, dus het ene had wel te maken met COVID 19,maar niet voor de hardwerkenden in de ziekenhuizen.
  Dus vrouwenorganisatie op feestboek, jullie zijn dus een vertakking van de VHP. FOEI FOEI


  Maak melding
 4. Ma misgien die ferkiesing ga niet door. Wand hebbe se sofeel potloot dat se iedereen gaan geefe nieuw potloot? Of gaat mang daar staan die elke keer die potloot ga rijnige en die taavel ook? En die stembus ook? Ov moete mense koome met ijgen potloot?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES