dinsdag, mei 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Opnieuw onrustig tijdens avondklok in Suriname

VIDEO: Opnieuw onrustig tijdens avondklok in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Opnieuw was het afgelopen nacht onrustig tijdens de avondklok in Suriname. Via social media werden diverse films en foto’s gedeeld waarin te zien is dat jongeren maling lijken te hebben aan de regels en de politie uitdagen.

In bovenstaand filmpje is te zien hoe relschoppers in de Ramgoelamweg hun eigen auto beschadigen bij het laten gieren van hun banden. In andere buurten werd er rommel op straat geplaatst om de wegen te barricaderen, zoals ook hieronder te zien is.

Tijdens de persconferentie van het Nationaal COVID-19 Managementteam eergisteren zei hoofdinspecteur Humphrey Naarden dat de politie de meeste problemen met overtreders heeft ervaren met mensen die woonachtig zijn in het zuidelijke deel van de hoofdstad.

Hij riep ouders en verzorgers op te letten op hun kinderen, die bij het zien van de politie de straat oprennen om vervolgens naar binnen terug te gaan.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

50 REACTIES
 1. Met repressie bereik je weinig. De overheid moeten de burgers laten inzien van de noodzaak. Voorlichting en goed communiceren is van cruciaal belang. Deze vorm van burgerlijk ongehoorzaamheid heeft de overheid over zichzelf afgeroepen. Tij kan gekeerd worden mits men serieus aan de gang gaat met voorlichting.


  Maak melding
 2. Kijk maar wara dit hufterig gedrag wordt vertoont. Ja juist ja de buurt waar Misiekaba heeft gezegd “wij hadden geen tijd meer om iedereen te benaderen”. Ja juist ja het zijn zijn gabbers die Suriname in gevaar brengen evenals de DNA leden van de coalitie.
  NDP en Misiekaba hebben in hun ogen het goede voorbeeld gegeven, ja toch.
  Wel deze Misiekaba die Suriname tot een 2e Dubai wilt omtoveren heeft kennelijk datgene wat always flows down in de ogen en hersenpan gehad toen hij deze opmerking / belofte plaatste


  Maak melding
 3. Ga maar niet klagen over wetsdienaren. Niet over de politieagenten ,niet over de militairen. Wie roept dit zelf over zich af? De wetsdienaren hebben reeds een waarschuwing gegeven. Er is uitgebreid op de media voorlichting en waarschuwing gegeven. Ala fasi. Efu yu na wan meti, dan den man mus’ behandel yu leki wan meti tu. Wipi den mars! Waar zijn de ouders? Waar is de zogenaamd hardwerkende alleenstaande moeder ? Waar is de vader die elders vertoeft? Waar is de rest van de familie en vrienden? Binnen proporties en toch; wipi den mars den sma san no wani yere! Ze gaan het wel afleren hoor.


  Maak melding
 4. waterkant dit nader onderzoeken en niet gewoon zonder sceptisch te blijven rapporteren aan de samenleving…dit lijkt gewoon op NDP jongeren die alweer niet beter weten…of toch in scene gebracht voor een 50 SRD. per avond. Uit het niets hun eigen weg vernielen ….mie no denkie ding mag dong so.


  Maak melding
 5. Het zijn maar laag iq, inteelt, hopeloze idioten die stoer doen. Als je leven niets voorstelt mag je even stoer doen voor aandacht.


  Maak melding
 6. De politie kan niet overal aanwezig zijn. Dit soort grapjes moesten ze maar flikken in Marokko of India. In die landen kent de politie geen pardon.


  Maak melding
 7. Daar in die buurt wonen veelal mensen die rond dit soort tijdstippen graag laten zien hoe verschrikkelijk dom ze wel niet zijn. Allemaal kleine jongetjes die bigiman willen spelen maar in feite stellen ze niks voor. Kunnen amper logisch nadenken. Hopelijk zullen ze stuk voor stuk opgepakt worden.

  Echt, de domheid straalt er gewoon vanaf


  gemodereerd
 8. Misiekeba wil van Suriname een tweede Dubai maken. Laat hij eerst maar zijn rasgenoten een opvoeding geven zoals de mensen uit Dubai. Die misdragen zich niet zoals op de beelden. Overal waar deze mensen zijn heb je veel problemen met ze. Of het in Frankrijk is of in de USA steeds heb je problemen met ze. Waarom schiet politie ze niet dood ?


  gemodereerd
 9. Ik ben ook benieuwd wat zich in Nickerie zal afspelen. Of Garnizoenspad. De dronkaards zijn gewaarschuwd. Als je gesommeerd wordt te stoppen ,probeer dan niet in allerijl weg te rijden .Je mocht weleens vanwege je dronken toestand in de trens belanden.


  Maak melding
 10. Avondklok is de makkelijkste manier om het publiek onder druk en macht te houden zo dacht bouta want 1980 had hij succses met dezelfde barbaarse taktiek.
  Wat dieniet beseft is dat men zijn stront


  Maak melding
 11. Fouta kan niet ingrijpen want dit wangedrag komt vaak voor bij ABOP en NDP stemmers.Zo raakt hij stemmers kwijt
  M’ e bali nje nog 34 zetels…..
  A naai wookoo !!!!

  Ik zeg neerknallen dat gespuis. !!!


  gemodereerd
 12. Volgens mij is het steeds een bepaalde soort groep mensen die dit soort kwaad uithalen. Kwalijke zaak, maar tegelijkertijd kun je ze ook niet kwalijk nemen. Het is opvoeding die bepaald. Als de regering geen aandacht besteed aan deze jongeren, dan wat anders kan je verwachten. Stijging van ongeoorloofd gedrag met alle gevolgen van dien. Didibri kijkt nooit naar het volk. Alleen maar slapeloze nachten toewensen kan hij. Meer niet.


  Maak melding
 13. Avondklok is de makkelijkste manier om het publiek onder druk en macht te houden zo dacht bouta want 1980 had hij succses met dezelfde barbaarse taktiek.
  Wat de crimineel niet beseft is dat men zijn stront machtsvertoon niet serieus meer neemt.
  Wat de bevolking nodig heeft is informatie en richtlijnen om veilig te blijven van coronavirus infectie en dat op dagelijkse basis
  De jongeren die lol aan het shoppen zijn hebben een stevige wiepie -go nodig.


  Maak melding
 14. Wat een stelletje achterlijke etterbakken. En waarom gelijk aan politieke partijen linken? Hoeveel meer voorlichting moet er gegeven worden aan dit achterlijk tuig? Mijn grootmoeder zou zeggen..deng jesi tranga moro bong ba. Wiep deng..wie niet horen wil moet maar voelen..zachte heelmeesters maken stinkende wonden


  gemodereerd
 15. Kondremangs
  Ze moeten nou eens een keer begrijpen met die harde kokosnootkoppen van ze dat dit NIET gaat om politiek. ..maar om ons ALLER gezondheid. …en ja. ..hoe zuur en bitter dat voor mij klinkt. …je hebt nou eenmaal te gehoorzamen aan de regering in een democratische rechtsstaat …ook al staat het olv DiDiBri. ……en het wordt NU tijd dat bepaalde politieke leiders hun achterban tot orde gaat roepen. …..hoe wil je anders gezag hebben?
  Ik zou zeggen. …fong deng mars! !!
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding
 16. Ze hebben de beelden uit India nog niet gezien. De agenten lopen overdag al met een lange stok de burgers harde slagen te geven. Aan de slag hoor je al hoe pijn het moet doen. Soms moet de burger zelfs knielen en dips doen in opdracht van de agent. Wie dan nog niet gehoorzaamd word meegenomen naar het bureau…


  Maak melding
 17. Een woordvoerder van de politie heeft ook al gezegd wie niet gehoorzaamd die word dan in het ergste geval niet naar het bureau meegenomen maar rechtstreeks in een Hamdard busje richting lijkenhuis…


  Maak melding
 18. Geef mij maar de politie van jaren 60 en 70. Politie van nu hebben allemaal regels. Hoe vaak heb ik gelezen dat er hard optreden wordt. Nog niks gezien. Wapenstok en hoge boetes. Ongeacht leeftijd. Desnoods draaien de ouders hiervoor op. Te wan pikieng of famiri siki da ding pier ding bek. Wanneer de politie niet hoeft op te treden dan ding wan doe stoer


  Maak melding
 19. Gewoon op het onafhankelijksplein een openbare afstraffing geven.Dit soort lui zijn alleen ontvankelijk voor straffen die men in de slaventijd uitdeelde.


  Maak melding
 20. Wat hier plaats vindt is gewoon puberaal gedrag van jong volwassen jonge mannen. Hoe ver kunnen we gaan om de regel/wet te overtreden? Wie is er nu slimmer?

  Kat en muis spel. Het gezag is de Kat en de jonge mannen de muis.

  Wat deze jonge mannen niet weten is dat ze gewoon aan het kortste eind gaan trekken. Er valt niets te winnen, een keer slim, ze worden niet opgepakt, 2 e keer kom je met kleerscheuren van af, enz. Maar op het laatst wordt je gepakt en moet je voor de gevolgen instaan.

  Stop er mee en dat na denken over je leven. Wat wil je met je leven, maak een plan en hoe je het gaat uitwerken in de praktijk. Zoek hulp als het je niet lukt het plan te maken en zoek hulp bij het uitvoeren ervan in de praktijk. Die uitdagingen om zo’n plan te maken en uitdagingen om het in te praktijk uit te voeren, geven een veel prettigere gevoel. Elke stap, iedere offer, iedere kleine succes naar het uit eindelijke doel.

  Stel een doel, maak een plan en ga het uitvoeren in de praktijk. Doe iets nuttigs met je tijd, jouw energie en jouw leven.

  Time4Change


  Maak melding
 21. percival 1 april 2020 at 17:56

  Voorbeeld stellen en een paar zogenaamd per ongeluk afknallen. Jammer dan. Mist de samenleving toch niks aan.


  Maak melding
 22. Vlieg wat Indiase agenten in met lange stokken en laat zij dit tuig als oefenmateriaal gebruiken. Sla dit tuig tot bloedens toe. Jullie hebben al ervaring hoe met koppige oproerkraaiers om te gaan. Sla en breek de opstand neer.


  Maak melding
 23. RobG
  De politie kan niet overal aanwezig zijn. Dit soort grapjes moesten ze maar flikken in Marokko of India. In die landen kent de politie geen pardon.

  RobG
  De 2e dag is wederom op dezelfde plekken en buurt hetzelfde verschijnsel vertoont door dit gespuis zich NDP buurt noemende bewoners.
  Overal weet men dat je de orde handhaaft door planning en vooruitzien.
  Hoezo kun je niet inschatten en in kaart brengen waar het gespuis woont wetende dat die buurten uitpuilen van dieven en rovers etc. en altijd rotzooi word geschopt

  Man man man als je examen moet afleggen, jij bent toch een afgestudeerde pseudo econoom, dan ga je als student toch een inschatting maken wat je ongeveer kunt verwachten en daar dus extra aandacht aan besteden.
  Heb jij RobG wel ooit een schriftelijke examen afgelegd van 2,5 uur op de universiteit?


  Maak melding
 24. De politie kan in burger ook optreden
  Rubberen kogels gebruiken, traangas gebruiken maar nee dit is de NDP buurt van Misikiekeba. Mister Dubai.
  Binnenkort zijn de verkiezingen dus de regering is voorzichtig.


  Maak melding
 25. Zelf een aap kan men nog leren om bepaalde dingen en handelingen te verrichtten. Deze soort klootviolen moet men heel hardhandig behandelen,gewoon de lat erover en daarna een aantal dagen in de gevangenis dumpen !Stel dat 1 van deze pleuris apen besmet zou zijn, dan is het niet ondenkbaar dat anderen binnen de kortste tijd besmet raken. ”Ding saka saka ma piema ”.

  sari tori
  Jacko


  gemodereerd
 26. Zeg voor de zoveelste keer. Breng ze naar de memre boekoe kazerne en lab ze hele avond werken. Leren het in een dag af. Of een paar afschieten. Wil nu meneer Limburg horen.


  Maak melding
 27. @Bigi Sma,
  Dit is niet de eerste keer dat je zeer ongeloofwaardig overkomt. Je weet wel tot welke groep de herrieschoppers gerekend worden. Maar uit jouw primitieve strategische overwegingen durf jij je muil niet te openen tegen de aanhangers van jullie oppositiepartner. Deze figuur willen jullie om politieke redenen niet in verlegenheid brengen. Laat het volgende goed tot jouw betonnen blokhoofd doordringen. De NDP heeft in vele buurten haar contactpersonen die geregeld in gesprek zijn met de bewoners.


  gemodereerd
 28. Deze soort mensen kun je letterlijk uitroeien. Maar dat zie ik niet snel gebeuren. De ndp gaat heel veel stemmen verliezen. Dus ongeoorloofd kwaad kan gewoon normaal doorgaan. Hoe lang nog? Ja, tot 25 mei. Dan hebben we Chan.


  Maak melding
 29. Bouta en regering hebben gezegd dat de rust en
  de orde weer terug zullen komen, zodra hij en zijn
  Toppers, de Jaarverslagen van de Centrale Bank van
  Suriname, van de afgelopen acht jaar, goedgekeurd
  door een erkende accountant, zullen publiceren in de
  dagbladen en in het openbaar zullen overhandigen
  aan het Volk !

  Het Volk kan dan precies zien hoe leeg de kas van de
  Centrale Bank van Suriname is, en welke hoeveelheid goud,
  deviezen, SRD-bankbiljetten en andere waarden van het
  Volk, door welke personen zijn weggehaald of zogenaamd
  verdampt zijn !

  Maw hoe groot Ons faillissement is, en wie daarvoor
  verantwoordelijk zijn !

  Paarse regeerders kom op met de jaarverslagen CBvS,
  hoe groot is daar de schade ?????????????????????

  Moedige stap van Desi !!!!!!!


  gemodereerd
 30. Opnieuw onrustig tijdens avondklok in Suriname
  1 april 202035

  Een Nationale Dieven/Berm Partij plan … het “brein” achter dit plan … Japjapie/Keskesie Mi-sji-keba en Abra{boef}hams … opdat de Noodtoestand afgekondigd en de Verkiezingen uitgesteld worden.

  Toch/tog … toch/tog … toch/tog { stopwoord } … zgn dc Merkus … is hiervan op de hoogte !!
  De Misdadige Moordenaar Desire Delano Bouterse idem dito … afkondiging Noodtoestand binnenkort !!!!!!

  De Getto … Ramgoelamweg is één {1} Nationale Dieven/Bermpartij bolwerk …. nader uitleg overbodig !!!!!!!!!!!


  Maak melding
 31. De zogenaamde hoogste baas van veiligheid zeg…..doewet doewet. Dus de mensen doewet. Treedt nu op? Dan kom je in problemen met misibaksel. Het is zijn achterban.


  Maak melding
 32. Waldo 1 april 2020 At 20:11
  Op 25 mei gaat Chan uit zijn bunker, waarin hij nu ondergedoken is, naar buiten komen met zijn toverstok. En volk van Suriname, met deze oranje toverstok ga ik jullie redden. En we gaan ook met uitgestrekte handen naar de Noordzee om te bedelen voor hulp
  ***************************************
  V.V.@ Waldo … samen met de overige Oppositie Partijen gaat Chan Suriname … REDDEN … uit de ” POEL DES VERDERF ” … waarin Suriname door de PAARSE MOORDENAARS< FRAUDEURS< VERKRACHTERS … terecht gekomen is.

  V.V. @@Waldo … je geeft toe dat na 25 Mei … it's done … met de Nationale Dieven/Berm Partij. Wie heeft je dat ingefluisterd … zelf ben je TE DOM om het te weten !!!!


  Maak melding
 33. Lieve mensen,

  Neem deze ziekte alsjeblieft serieus. Het is in Suriname nog niet zo erg maar hier in Nederland is het een ramp. Niet iedereen heeft ziekteverschijnselen maar sommige zijn wel besmettelijk. Dit is geen griepje maar een levensgevaarlijke besmettelijke griep. Er is echt een goede reden om even afstand te houden en vaak je handen te wassen. Pas goed op jezelf en elkaar. Hou je aan de regels. Dat het politiek misschien goed uitkomt is nu niet belangrijk. Ik hoop echt dat jullie er goed doorheen komen. We hebben hier helaas veel pagina’s met overlijdingsadvertenties. Neem dit serieus !


  gemodereerd
 34. Wie niet horen wil moet voelen…gewoon neerschieten. Kijk dan hoe snel deze shit dan afgelopen is.


  gemodereerd
 35. Ger 1 april 2020 At 22:13
  Waldo gaat een toontje lager zingen na de verkiezingen
  —–
  In Santo Boma zijn vaseline smeerders gewild. Inderdaad toontje lager.


  Maak melding
 36. Als de politie komt rent men naar buiten? En als de politie weggaat gaat men weer naar binnen?? Dan liever komt de politie daar helemaal niet toch; dan is ieder1 vraag binnen


  Maak melding
 37. De mensen die dit alles doen zijn die F… Rover die nu niet aan hun trekken kunne komen.de mang wani go roof want Moni no de maar ze kunnen niet want avond klok ai moeilyk deng mang .en dit is geen raadsel er maar 1ras hier in su die dit alles kan veroorzaken. Ik discrimineer niet maar dit s de wAARHEID!!!ALTYD DE ZWLFDE RAS DIE DENKT DAT DIT LAND VAN HUN VADER IS TOG!!!!now na gado wang kan hepie oe…..


  Maak melding
 38. RobG
  Reageer inhoudelijk op mijn posting.
  Ik heb aangegeven dat:
  Zelfs een blinde aap weet waar hij zijn voedsel moet zoeken, de politie weet toch drommels goed waar problemen te verwachten zijn? Ja waar dit altijd plaatsvind niet aan de Afobakalaan ni Niet te Uitvlugt niet te Mon Plasier niet te Leonsberg.
  Vraag
  Heb jij vooraf extra aandacht besteed aan een te verwacht onderwerp bij een economie examen?
  Vraag
  Heb jij wel ooit een universitair schriftelijk examen afgelegd?
  RobG
  Meer wil ik echt niet van je weten omdat ik weet dat je daar simpel weg mijn niveau niet hebt om daar antwoord op te kunnen geven

  Daarom RobG zal ik NOOIT kunnen doordringen tot je gatenkaas


  Maak melding
 39. Het is toch om je kapot te schamen. Wat denken deze gasten nauw? Dat ze geweldig zijn? Aan dit dombo’s heb je niks in een land. Ik hoop dat Suriname niet vol zit met deze hersenloze idioten.

  Ik hoop voor hem dat hij geld heeft om een nieuwe bumper te kopen. Fucking loser..Blijkbaar zijn ze boos, omdat ze niet meer kunnen roven en moorden.

  Allemaal de volgende dag oppakken.

  Nako.. Ik ben helemaal met je eens. Ik haat discriminatie, maar dit wordt echt veroorzaakt door mijn eigen donkere mensen.

  Shame on ..Tjonge tjonge


  Maak melding
 40. De jongeren die dit doen behoren tot de ghetto achterban v.d ndp en dit wordt in scenario gezet door de ndp om het uitroepen van een soort noodtoestand te rechtvaardigen. Die noodtoestand zal dan vervolgens gebruikt worden om een paarse dictatuur in te voeren.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES