OM verhoogt beloning voor gouden tip over uit Suriname gevluchte huurmoordenaar

25
OM verhoogt beloning voor gouden tip over uit Suriname gevluchte huurmoordenaar

Justitie in Nederland heeft de beloning voor de gouden tip die leidt naar de verblijfplaats van Gerel Palm, verdubbeld van 15.000 naar 30.000 euro. De Antilliaanse Nederlander Palm staat sinds juni 2017 op de Nationale Opsporingslijst en was voor het laatst in Suriname waar hij uit de gevangenis ontsnapte.

Volgens de NOS wordt Palm in verband gebracht met de criminele groep rond Ridouan Taghi en wordt verdacht van liquidaties. Ook lijkt hij nauw contact te hebben gehad met Feno D., een van de verdachten in het proces tegen leden van motorclub Caloh Wagoh.

Het Nederlandse blad Panorama meldt dat Palm op 1 maart 2017 in Suriname werd aangehouden en vastgezet in de Penitentiaire Inrichting Duisburglaan in Paramaribo. Hij zit nog geen twee weken vast als hij erin slaagt te ontsnappen.

Panaroma schrijft hierover dat ze van een tipgever te weten is gekomen hoe dat gegaan is: een juridisch medewerker is de gevangenis gewapend binnengekomen, wat in Suriname soms toegestaan is. Daarop heeft hij het vuurwapen op de wc gedeponeerd waar Gerel Palm – die ineens ook nodig naar het toilet moest – het weer heeft opgepikt. Vervolgens wist hij de wachtcommandant te ontwapenen en weg te rennen naar een gereedstaande vluchtauto.

De tipgever schrijft Panorama dat Palm nooit zijn best deed om zich te verbergen in Suriname. Hij ging uit, hij danste hij feestte. Hij kreeg hulp van mensen die hem wel ‘een nieuwe kans’ wilden geven na een lange periode van detentie in Nederland.

Dinsdagavond werd in Opsporing Verzocht bekendgemaakt dat het Openbaar Ministerie 30.000 euro uitlooft voor de gouden tip die kan leiden naar de verblijfplaats van Palm.

De politie in Rotterdam heeft inmiddels zeven tips gekregen meldt De Telegraaf.


25 REACTIES

 1. Zoveel toevalligheden na elkaar:

  1. Toevallig met wapen
  2. Toevallig naar t toilet
  3. Verdachte moest ook toevallig net op t zelfde moment naar t toilet
  4. Vluchtauto staat toevallig op juist dat moment klaar

  een juridisch medewerker is de gevangenis gewapend binnengekomen, wat in Suriname soms toegestaan is. Daarop heeft hij het vuurwapen op de wc gedeponeerd waar Gerel Palm – die ineens ook nodig naar het toilet moest – het weer heeft opgepikt. Vervolgens wist hij de wachtcommandant te ontwapenen en weg te rennen naar een gereedstaande vluchtauto
  gemodereerd

 2. Kom hem halen en neem bouta mee.Hij woont en leeft in ons midden en is lijder gewoon zomaar!Niemand die probeert deze crimineel op te pakken.
  Twee vliegen in 1 klap.Beiden ,palm en boita,staan op wanted lijst van Nederland.


  Maak melding

 3. Hij is geen Surinamer,dus kan hij makkelijk uitgeleverd worden of zit hij nu ondergedoken in Dubai .Dubai is een walhalla voor voortvluchtige criminelen .Nederland kan daar ook een opsporings bericht plaatsen.


  Maak melding

 4. Haha 7 tips al. Zal niet lang duren dan. Zijn eigen ‘vrienden’ zullen hem uiteindelijk toch wel verraden want die gaan hoe je het wend of keert toch wel voor easy money
  gemodereerd

 5. Het is geen geheim meer dat Suriname de laatste 10 jaren een toevluchtsoord is geworden van zware (drugs)criminelen. De criminelen worden van top tot teen beschermd door onze didibri beschermheer. Tevens hoe hoger de criminele daad, hoe hogere functie de crimineel krijgt bij bouta. Het verbaas me niet dat Suriname in een isolatie bevindt. Geen enkel ontwikkeld land wil nu Suriname helpen. Resultaat: armoede wordt steeds groter.

  Alleen de VHP kan Suriname nog redden. Chan is geliefd bij de rijke landen. Deze landen staan te popelen om Suriname te helpen. Dus na 25 mei komt de ommekeer. Nog ff geduld.


  Maak melding

 6. Agoetigri , is het niet beter dat jij hem gaat opsporen jij weet het toch zo beter , de Hollanders hebben hem niet tegen kunnen houden om uit Handen te blijven van de OM , dus waar praat jij over , ga jij en Santhoki hem opsporen niet langs de zijlijn bla bla bla want als het zo makkelijk is hoe men jouw hoor praten op Waterkant ga hem opsporen samen met jouw VHP vrienden dan hebben jullie een hele mooie beloning, kan je goed gebruiken in deze moeilijke tijden.
  gemodereerd

 7. Het was van tevoren al besproken om zijn ontsnapping tot een succes te krijgen.
  Het is gelukt zonder geld heeft de bewaarder niet gedaan, een voort gezette plan dus ze moeten eerst de bewaarder arresteren dan komt alles boven water wel dat allebei naar het toilet moesten en een vluchtauto klaarstond.
  Corrupte bewaarders die alles voor geld doen niet wetend als ie straks buiten is een onschuldige zijn leven kan kosten.
  Nogmaals de bewaarder heeft zijn grote aandeel hierin vat hem aan de kraag


  Maak melding

 8. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  OM verhoogt beloning voor gouden tip over uit Suriname gevluchte huurmoordenaar.
  Het gaat om de Antilliaanse Nederlander Gerel Palm.

  Indien het verhaal van de Tipgever aan Panaroma op waarheid berust, dan dient er alsnog een nader onderzoek door het KPS plaats te vinden.
  Wie of welke juridisch medewerker gaat met een WAPEN daar naar binnen?
  Want dit lijkt op een vooropgezet plan.

  Dus de JACHT kan nu echt geopend worden op deze zware crimineel.
  Want de beloning is nu verhoogd door het OM in Nederland.


  Maak melding

 9. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  OM verhoogt beloning voor gouden tip over uit Suriname gevluchte huurmoordenaar.
  Het gaat om de Antilliaanse Nederlander Gerel Palm.

  Indien het verhaal van de Tipgever aan Panaroma op waarheid berust, dan dient er alsnog een nader onderzoek door het KPS plaats te vinden.
  Wie of welke juridisch medewerker gaat met een WAPEN daar naar binnen?
  Want dit lijkt op een vooropgezet plan.

  Dus de JACHT kan nu echt geopend worden op deze zware crimineel.
  Want de beloning is nu verhoogd door het OM in Nederland.

  @Sheela 1 april 2020 At 23:15 Je hebt in dezegelijk.
  En sedert na zijn ontsnapping in 2017 hebben ze niemand van de Penitentiaire Inrichting Duisburglaan in Paramaribo aangehouden.


  Maak melding

 10. Interpol en OM van hele wereld help Gerel Palm vinden,
  een zware crimineel die ook nog de Jaarverslagen van
  Onze Centrale Bank, meegenomen heeft naar het
  buitenland ! Jaarverslagen van tenminste de laatste
  vijf jaren !

  Ons Volk weet nu niet waar al ons geld, onze valuta
  en ons goud is gebleven !

  Ook weet ons Volk niet hoeveel ongedekte bankbiljetten
  er de laatste vijf jaar zijn gedrukt en uitgegeven door de
  regering van Sranan !

  We weten dus niet hoe groot ons Financieel gat is bij de
  Centrale Bank van Sranan !
  Het gaat om vele miljarden SRD !

  Help dus deze Palm, snel te vinden !
  gemodereerd

 11. Geef de opdracht aan de FBI of DEA en deze kakkerlak is binnen 24 uur opgespoord en bij jullie afgeleverd. Ook als jullie hen opdracht geeft om hem te liquideren wordt deze opdracht uitgevoerd. Succes verzekerd.


  Maak melding

 12. Trump heeft het goed gezegd. Drugskartels maken misbruik van de coronapandemie en zijn nog creatiever geworden in de export van drugs. Daar wil hij een eind aan maken en daarom stuurt Trump marineschepen en oorlogsschepen naar het Caribisch gebied en Zuid Amerika. Zo gaat hij landen op slot gooien en ook al gaat dit ten koste van mensenleven. Trump volgt het voorbeeld van Elias alleen op grotere schaal.
  gemodereerd

 13. “Panaroma schrijft hierover dat ze van een tipgever te weten is gekomen hoe dat gegaan is: een juridisch medewerker is de gevangenis gewapend binnengekomen, wat in Suriname soms toegestaan is. Daarop heeft hij het vuurwapen op de wc gedeponeerd waar Gerel Palm – die ineens ook nodig naar het toilet moest – het weer heeft opgepikt. Vervolgens wist hij de wachtcommandant te ontwapenen en weg te rennen naar een gereedstaande vluchtauto.”

  Belachelijker kan je het niet maken in een land als Suriname vol criminelen!


  Maak melding

 14. Onder Nederlands heerschappij was drugs niet bekend. Wel veel zopie. Kijk wat Bouterse van Suriname gemaakt heeft. Suriname drugsland en toevluchtsoord voor drugscriminelen en motorbendes. Ik hoor nu vaak dat het in Suriname onder de Nederlanders veel beter was dan onder Bouterse of na de onafhankelijkheid. Ding mang ap liti.


  Maak melding

 15. Oenoe blaka Mang wè disco Hindoestani.
  Mik wang foeding Mang trong president.
  Chan & Belfort.

  Mik ding two2 Mang dis zorgoe oe.
  Baka dat oe sa sie…

  If oe,no dèdè nanga a tingie ingi disi.
  Oe no dèdègwè foe dè trawang toe.

  Mik ala mang Sab disi.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.