vrijdag, juni 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieIn rivier aangetroffen tweede lichaam ook van vrouw die van brug sprong

In rivier aangetroffen tweede lichaam ook van vrouw die van brug sprong

-

Does Travel - naar Suriname

Het ontzielde lichaam, dat afgelopen zondag werd ontdekt in de Surinamerivier, is ook van een vrouw die vanaf de Bosje brug sprong. Het is de tweede vrouw in één week die van de Bosje brug in Suriname is gesprongen.

Vorige week dinsdag sprong Naomi K. van de brug nadat zij daar was afgezet door een familielid om te trimmen. Haar lichaam werd donderdag terug gevonden. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de vrouw van het tweede geval, in de nacht van zaterdag op zondag vanaf de brug het water in zou zijn gesprongen.

Haar ontzielde lichaam werd zondagmiddag ontdekt door een visser. Hij waarschuwde de politie waarna het lichaam door de Maritieme Politie uit de rivier is gehaald.

Het lijk werd positief geïdentificeerd door de familie en is inmiddels afgestaan aan nabestaanden voor de begrafenis.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

28 REACTIES
 1. Dedikkezaak 1 april 2020 at 04:36
  Waarom maken ze geen net daar of een hekwerk?@@@

  Waarom maak jij geen net of hekwerk daar
  Of vraag ze zelf en als je die net en hekwerk hebt geplaatst dan drinken ze wel gramoxzone of ze gebruiken een stukje touw
  Wat word dan je vraag
  Waarom importeren ze gramoxzone en touw.


  Maak melding
 2. Bingo bita, jou baas en meesters hebben deze ondoordachte brug laten bouwen zonder aan veiligheid te denken. Als jou baas een goede president was dan hadden mensen dit niet gedaan door de uitzichtloze situatie waarin ze zitten. Suriname had dan echte doktoren en psychische hulpdiensten. En ja dombo na al die jaren en doden had men een hek moeten bouwen en wetten op verdelgings middelen.


  gemodereerd
 3. Zelfmoord gebeurd niet zomaar. Een reden kan zijn depressief. In een land waar van alles mis gaat en het volk geen toekomst meer heeft kan depressief vaker komen. Mensen kunnen geen kant meer op. Maar de mpp bouta ziet dat niet. Integendeel is hij juist blij. Hij ligt maar lekker in zijn hangmat met een fles whisky en wenst het volk steeds slapeloze nachten toe.

  Alleen de VHP kan een halt toe roepen aan deze toename van zelfmoorden. Mensen hebben het recht op een goede welvaart en welzijn.


  gemodereerd
 4. Redskin@
  Over dombo gesproken zeker ook een verbod op touw,op benzine(zichzelf in brand steken) een overdosis medicamenten jezelf te pletter rijden
  Over dombo gesproken welke baas boutje,bosje of ballast nedam
  Over dombo gesproken
  Ik heb geen baas
  Over dombo gesproken
  Je suggereert dat ik in Suriname woon en dat ik paars ben maar je weet het niet beter
  Over dombo gesproken
  Al mocht ik in Suriname wonen dan moet ik paars zijn dan zijn alle Surinamers paars
  Dan ben ik maar een dombo maar waar is jou verstand
  Je denkt als een opper paarse rat met je paarse ratten verstand
  Als je het niet beter weet hou je paars denkende ratten bek
  Met je paarse ratten verstand
  Je hoeft niet een paarse rat te zijn maar je hebt het verstand van een paarse rat.
  Joe alata.
  Begin niet met bongo bita
  Mie é bààr joe mie bita


  Maak melding
 5. Van oorsprong “de marine brug” achter het fort zeelandia tot naar de super brug : ze verleren het dus niet !
  Ik denk dat de regering een departement in het leven moet roepen speciaal voor mensen die totaal geen uitweg meer hebben, radeloos of psycho zijn . Verder te begeleiden. Een mens heeft recht om te leven en niet ontnemen .


  Maak melding
 6. Bingo bita, jou baas en meesters hebben deze ondoordachte brug laten bouwen zonder aan veiligheid te denken.@

  Kom me geen baas of meesters geven.
  Nu klaag je dat ze een ondoordachte brug hebben gebouwd waar was je toen het werd gebouwd waarom heb je toen niet geklaagd nu ineens ben je veiligheid expert alsof die brug gebouwd is om eraf te springen in de USA staan ook genoeg bruggen waar ze ook afspringen die hebben zeker ook ondoordacht gebouwd meneertje de bruggenbouwer
  Met een auto rij je ook iemand dood zeker ook ondoordacht gebouwd
  Dus donder op met je paars denkende ratten verstand


  Maak melding
 7. Uitzichtloze situatie was het al! En nu met de corona virus is het nog erger dan erg!! Snap niet wat deze NDP ers in deze nutteloze partij zien!!!???? Bouterse wie!!! Nutteloze figuur en familie…


  Maak melding
 8. Mensen toch, het is een misvatting dat in Su alleen sommige mensen een uitzichtloos leven hebben. Ook in een “welvarend” land als Ned pleegt men volop zelfmoord. 50 j geleden was het een stuk minder dan nu, blijkt uit de statistieken. Nu is er meer vrijheid toch gebeurt dat.
  Zulke berichten moeten niet al te vaak in het nieuws, dat brengt anderen op een idee. Er moet openheid komen over een aantal dingen die in de taboesfeer zitten(depressie, zelfmoordgedachten, schulden enz)


  gemodereerd
 9. Ik denk dat het meer een vervloekte brug is dat die MPP Bosje die brug onder corrupte omstandigheden had laten bouwen door die coulo Belast Nedam dat in de geschiedenis van Su ging als de grootste roof “de bruggen roof”.Het was als excuses gebruikt om de roof te plegen en niet zozeer om voertuigen van a naar b te verplaatsen. Wat men verwachtte dat de economie een boost zou krijgen daardoor maar pe oen de now? In de afgrond. Die Djoeka had het over een tweede Dubai wel Dé Hindoestanen hebben wel de raki raki geleerd maar die Coulo Djoeka’s hebben geen moeite gedaan om zelfs enige hindoestaanse woorden te leren anders had hij wel geweten dat Dubai ondergang betekent waar onze geliefde Su zich nu bevindt door die ongeletterde Apen .Sari tori.


  gemodereerd
 10. Denki 1 april 2020 at 10:35
  Wil de overheid in Suriname a.u.b. camera’s op de brug plaatsen.

  Er zijn al camera’s op de brug. Je kunt zoveel maatregelen treffen, als iemand zover is om de stap te nemen tot zelfdoding dan is het heel moeilijk om degene tegen te houden.


  Maak melding
 11. @ bongokito,

  Dat heb je te danken aan jouw leider, die er een zooitje van heeft gemaakt van het land, waar criminaliteit hoogtij viert, wetteloosheid , moreel verval, armoede, geen toekomst perspectieven enz….


  gemodereerd
 12. Ballast Nedam heeft meer dan 24 miljoen nf betaald aan steekpenningen. Bosje en bouta zijn dankzij de brug miljonair geworden terwijl het volk steeds armer wordt. Ook alle gronden aan de overzijde zijn toegeëigend door de paarse bende. Ze wisten van te voren dat de brug de waarde van de gronden deed stijgen. Soso foefoeroe. De VHP zal ze niet besparen. Chan o sroto deng mars.


  gemodereerd
 13. Leijder 1 april 2020 at 12:22
  @ bongokito,

  Dat heb je te danken aan jouw leider, die er een zooitje van heeft gemaakt van het land, waar criminaliteit hoogtij viert, wetteloosheid , moreel verval, armoede, geen toekomst perspectieven enz….@@@

  Wéér ééntje die als een paarse rat denkt kan je aantonen waar ik aangeef dat ik paars,rood,geel,groen of oranje ben wat mijn politieke kleur is dat gaat jou geen ene bal aan zoals jou politieke kleur mij niks aangaat.
  Je bent net zo stom als een paarse rat
  Met zulke gasten die als de paarse ratten denken zal Suriname nooit vooruit komen
  Je stemt misschien niet paars maar je hersenen zijn wel paars
  Per definitie staat paars gelijk aan dom dan hoef je niet achter boutje aan te rennen of op de paarse meute te stemmen maar gewoon strak dom zijn zoals jij dan ben je paars als jij iemand,s politieke kleur niet weet eerst vragen slimbo


  Maak melding
 14. De laatste paar dagen wordt ik alsmaar als paars bestempeld hoe ze daaraan komen mag Joost weten
  Jullie mogen zamen met boutje en de hele ndp meute op de maan gaan zitten


  Maak melding
 15. Na zoveel doden en die nog zullen volgen,is het de regering die maatregelen moet treffen.hoge glazen puien plaatsen.een net. Er zijn zoveel mogelijkheden.dat zal ook weer miljoenen gaan kosten.heeft de regering dat.niet alleen in su springen ze van de brug.in China heb je er ook 1.


  Maak melding
 16. Pot ding skowtoe tap strati tap broki fu pier ding ai luku 1x24u dan heb j deze soort shit niet mpp bouta sa nomang denki sa nomang drai a kondre.


  gemodereerd
 17. Beste mensen. Iemand die zich zelf van het leven wil beroven kan je NIET tegenhouden. Het zit tussen de oren en zal elke gelegenheid aangrijpen om er een eind aan te maken. Zelf in een Rijk Land als Nederland komt zelfdoding vaker voor (springen voor de trein of van een Flat gebouw). Depressie en natuurlijk de moeilijke omstandigheden waarin men zich bevind (Armoede, vereenzaming etc..) spelen daarbij een rol. De druk van de maatschappij door slecht management van de Overheid dragen daar een steentje aan bij. Men ziet het niet meer zitten en kiest ervoor uit het leven te stappen. Yepi De …no djompo..


  Maak melding
 18. Sorry Wat was de vraag ,het is me ont gaan, en de meeste reageerder ook, ik vindt zokomisch dat men steeds de schuld en de reden een richting geeft terwyl er een oplossing toemoeten,en wat my het ergste raak is dat zo persoon durft ander medemensen als ratten benaamt
  Foei Man je hoort niet deeltenemen aan dit soort Podium, je zou een beter voorbeeldt moeten geven ,aan jullie gedrag tezien zyn jullie geen haar beter


  Maak melding
 19. Als men kiest voor zoeen wrede dood om wat voor reden dan ook dankomt dat niet van de één of andere dag in je op.
  Niet met de 💩👈wijzen naar de regering dan moeten ze in Italië Spanje of Nederland ook van bruggen gaan springen want daar heerst dood en verderf door het Coronavirus.
  In Amerika zijn er veel bruggen des doods elke dag springen en tig jonge mensen in het rijkste land.
  Mensen willen leven boven hun standaard of lopen een ongeneeslijke ziekte op door losbandig gedrag dan is er maar één oplossing zelfmoord.
  Overal geld lenen bij mensen en het overzicht kwijtraken zorgt voor ellende en veel vijanden.


  Maak melding
 20. Hopelijk is dit niet de nieuwe trend. Wanneer mensen een uitzichtloos leven hebben en geen hulp inroepen,trekken zij aan het kortste eind. Jammer.
  R.I.P
  Familie sterkte met dit groot verlies.


  Maak melding
 21. er is geen enkel info vrij gegeven van die 2de dame..had z geen naam..? of was ze geen Surinamer???😏😏….


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES