Politie na incidenten afgelopen nacht: ‘hard optreden tegen overtreders!’

26
Archieffoto - aanhouding door de politie
Archieffoto - aanhouding door de politie

Het Korps Politie Suriname heeft zojuist laten weten dat ze hard zal optreden tegen overtreders van de avondklok. De afgelopen nacht zijn er incidenten geweest waarbij burgers die zich zonder noodzaak, op of langs de openbare wegen bevonden weigerachtig waren om het bevel van de politie op te volgen.

De politie vraagt aan dat deel van de burgerij om dit wangedrag achterwege te laten. De politie zal niet schromen om binnen de wettelijke bevoegdheden die zij heeft, hard op te treden tegen die burgers die de openbare orde, veiligheid en gezondheid in Suriname in gevaar brengen.

Men moet rekening mee houden dat de overheid de maatregelen kan verscherpen als dat noodzakelijk blijkt te zijn.

De politie vraagt ten overvloede dat iedereen zich houdt aan de partiële “Lockdown” van acht uur in de avond tot en met zes uur in de ochtend die momenteel van kracht is in geheel Suriname.

“Blijf thuis als u niets op straat te zoeken heeft” zegt de politie.

26 REACTIES

 1. Koos, je reageert weer dom en stom. Als de regering geen maatregelen zou treffen dan had jij de hoogste woord met ka. De regering heeft laks aan de Surinaamse bevolking. Nu de president met maatregelen komt wilt men stoer doen. Hopelijk overkomt die ziekte je niet.


  Maak melding

 2. Kondremangs
  Dit ga je krijgen door die abangies die gisternacht provoceerden. …..ba soekoe. .ba feni. ..ba tjarie. ….
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 3. Koos heeft gelijk, gefrustreerde agenten die even in de picture willen staan.
  gemodereerd

 4. Politie moet hard optreden tegen deze gasten. Men moet ze naar de kazerne brengen zodat ze de hele avond moeten werken. Dan leren ze het direct af. Gedonder met ze.


  Maak melding

 5. @succes, ik ben voor handhaven van wetten en regels. Maar politie agenten die gebruikmaken van dergelijke zware wapens gaat veel te ver. Zeker als je ze gaat inzetten tegen burgers. Trouwens waar waren de agenten toen er een ndp meeting was ? Mensen hadden schijt aan de regels.


  Maak melding

 6. Mensen die niet horen moeten hard aangepakt worden. Ben het eens met het optreden. Het is voor de gezondheid van ons allen. Hoe beter wij het Corona virus onder controle kunnen houden, hoe sneller wij weer ons dagelijks leven straks weer kunnen oppakken. Mensen die niet luisteren zijn idioten die het voor iedereen verpesten.


  Maak melding

 7. Zulke leeg hoofden geven hun oders & FM schande, lage IQ geen opleiding!!! beelden zijn aanwezig.
  Opsporen arresteren en op het Onafhankelijk plein laten zweten onder toezien van de jeugdigen & overige omstanders om het af leren een WAKE UP CALL VOOR DE REST, moet 24° /30°garden zijn 🏇🤢☻😱😭💤
  gemodereerd

 8. Weer laten de keskieshies zien wat voor een ongedisciplineerd zooitje het is. Totaal geen rekening houden met de gezindheid van anderen en het is alleen naar egoïsme dat de overhand heeft. Doe net als de politie in USA eerst schieten dan pas praten. Alleen zo kan je deze wilde beesten op andere gedachten brengen .
  gemodereerd

 9. Politie gaat handhaven maar 1,5 m afstand nemen van je collega’s is teveel gevraagd.
  In theorie kan iedere verdachte besmet zijn met de Corona virus. Met andere woorden ook deze agenten staan bloot aan het gevaar.


  Maak melding

 10. de politie draagt niet eens een neuscap..

  trouwens in latour was er ook een boeven partij bijeenkomst, maar daar was geen enkel politie te bekennen ,.. dit is ook een vorm van discriminatie..
  gemodereerd

 11. Dit is heel goed. Mensen moeten weten wie de baas is. Vooral wanneer ze veel te veel in hun eigen wereldje leven en ja, dat zijn er in Suriname helaas een heleboel. Verschrikkelijk dom, stom en eigenwijs.

  Wie gaat er nou tegen overheidsautoriteiten als de politie vechten? Dan heb je echt maar 2 hersencellen. Zag je dan niet op tv hoe dom die mensen in India waren? We kunnen ze niet al te kwalijk nemen want deze mensen zullen nooit verder komen in hun leven door zich zo te misdragen. Echt veel dommer kun je je niet voordoen als je jezelf tegenover de politie opzet en dan een grote bek hebt ook nog.

  Het zijn ook altijd vanuit dezelfde “hoek” zal ik zo maar even zeggen. Je ziet echt nóóit of héél zelden een Indiaan, Javaan of Chinees bijvoorbeeld die voor overlast zorgt of je al staande in je kontje probeert te nemen(bij wijze van spreken). Nee, het zijn altijd precies van dezelfde…

  Daarom moeten deze mensen nog bijgebracht worden. De ouders hadden er de kracht niet voor, klaarblijkelijk, om hun jongen aan te leren dat er ook gezag zal worden getoond en dat men daartoe hoort te gehoorzamen. Jeetje, hoe eigenwijs ben je. Het gaat om jou en onze gezondheid. Jongeren, DENK NA! Stel mongolen als hoe jullie je gedragen. SCHAAM JE!


  Maak melding

 12. @Succes
  Deze avondklok hier is niet hetzelfde als de machtovername van Bouta in 1980!
  Bouta hoeft niet aan machtsvertoon te doen.We weten met zijn allen dat hij een gevaarlijke gek is.
  Gewoon overtreders een flinke boete geven .!En de politie hoeft niet de macho man uit te hangen.Ze werden bont en blauw geslagen bij de eerste avondklok tijdens de boutavirus!


  Maak melding

 13. Volgens mij word er met ons mensheid gespeeld. Om te kijken of wij wel luisteren ! Waarom horen we niks van de mensen die er allemaal aan genezen zijn. Alleen maar slecht nieuws horen wij. Aantal doden en aantal ziekenhuis opname, Strenge maatregels. Laat iemand praten op tv die het virus heeft gehad laat de mensen die dingen ook zien en horen. Nee dat hoor en zie je nergens ! Logish dat je deze dingen op nieuws voorbij ziet gaan, ons sociale leven word afgepakt met alles.
  gemodereerd

 14. En ook nog deze bouta doet een lockdown voor suriname. maar zelf ging hij wel naar het land toe waar de ziekte hoog is CHINA !
  gemodereerd

 15. Loslopende beesten horen of in het oerwoud of opgesloten te worden. Dit zijn dezelfde lui die nog steeds in het sprookje geloven alsof er ze een “2de Dubai” zullen krijgen. Niet wetend dat Dubai uit zeker 85% immigranten bestaat. Mensen van buitenaf dus!
  Daarvoor zou wellicht een tweede dubai mogelijk zijn. Maar lang niet voor de Surinamer zelf. Blijf geloven, met stront! Vergaar voor jezelf eerst een beetje echte kennis en informatie, voordat je ergens in zal gaan geloven. Te moeilijk zeker he! Laffe luie honden dat jullie zijn. Geloven in jezelf, niet in een overheid of politiek. Stel achterlijke dwazen!
  https://www.allesoverdubai.info/15-onwaarschijnlijke-feiten-dubai/
  gemodereerd

 16. Sluit ze op voor de periode van de lock down. Allemaal bij elkaar. En laat ze hun eigen eten koken in die periode. Zodat bewakings personeel ook niet in gevaar word gebracht. Alle herrieschoppers bij elkaar kijk hoe bang ze dan worden om die virus niet te krijgen. No mercy toepassen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.