zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie houdt rover met gereedschap aan en zoekt benadeelden

Politie houdt rover met gereedschap aan en zoekt benadeelden

-

Does Travel - naar Suriname

De recherche van Regio Midden in Suriname, heeft afgelopen week de 33 jarige Gregory B. aangehouden ter zake diefstal. Bij hem zijn diverse gereedschappen aangetroffen en in beslag genomen, meldt de Surinaamse politie vandaag. De politie roept benadeelden ook op om zich te melden.

Het gaat om twee boormachines van het merk Black & Decker en ‘Tool Shop’ respectievelijk oranje en rood gekleurd en een blauw/grijze cirkelzaag van het merk Makita. Verder een oranje gekleurde verlengsnoer van ongeveer 10 meter lang en een oranje gekleurde ‘brushcutter’.

Het onderzoek contra Gregory wordt verricht door de afdeling Recherche Regio Midden ondergebracht in het politie bureau De Nieuwe Grond. Benadeelden of belanghebbenden kunnen de afdeling Recherche Regio Midden bereiken op de telefoonnummers 582050 en 582200, schrijft het KPS.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES