dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan loopt verwondingen op bij steekpartij tijdens dede oso

Man loopt verwondingen op bij steekpartij tijdens dede oso

-

Does Travel - naar Suriname

Een woordenwisseling zaterdag tussen twee mannen bij een dede oso in het dorp Baikuto in het Doewatra-gebied in Suriname is behoorlijk uit de hand gelopen. Tijdens de woordenwisseling raakten de mannen op een gegeven moment slaags met elkaar, waarbij één de andere meerdere keren met een schaar stak in zijn borststreek.

Volgens de politie heeft het slachtoffer zes steekverwondingen opgelopen in zijn borststreek. Hij is door omstanders gebracht naar de plaatselijke polikliniek te Doewatra voor medische behandeling.

De politie van Brokopondo werd geallarmeerd over het voorval en ging ter plaatse voor onderzoek. De verdachte werd na het gebeuren in een woning opgehouden door dorpelingen in afwachting op de politie.

Bij aankomst van de politie is de verdachte aangehouden en na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Het onderzoek duurt voort.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. Overal geldt een samenscholingsverbod; in binnenland gaan ze gewoon naar een dede oso; weer zo een voorbeeld dat de wet vooral in de stad van toepassing lijkt en alleen daar gehandhaafd wordt ; ook combe markt is nog steeds open met zoveel mensen ; maximaal 100 man slaat toch helemaal nergens op; dat is veel te veel mensen bij elkaar die goederen en vastpakken en weer terugzetten als ze de prijs zien; winkelwagentjes worden daar zeker ook ontsmet ; boi hardleerse toestanden


  gemodereerd
 2. Zoals altyd neemt onze bevolking dit als een fatoe..
  Want men eet bittere groentes en drinkt bita!
  Dit is de grootste onzin dit is een nieuwe ziekte die zn intrede gedaan heeft..zoals men nu tekeer gaat zal men nog een mooie piek bereiken.

  Als dr gevallen van corona zijn hoop ik dat onze zgn president tot de eerste zullen behoren…dat zou een mooie afsluiting zijn, en rust in de politiek


  Maak melding
 3. OOk in Nederland worden de regels overtreden, Su is daarbij dus geen uitzondering. Hier werd er 2 dagen geleden ook een feestje door jongeren georganiseerd, daarbij heeft de politie ook moeten optreden, dus
  mensen zijn nou eenmaal koppig en je zal altijd een paar hebben die de regels zullen overtreden.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES