Nog eens vijf medewerkers luchthaven vast in drugszaak 6 kg cocaïne in vliegtuig

17
'Suriname wil internationale vluchten beperken vanwege coronavirus'
De Johan Adolf Pengel internationale luchthaven van Suriname, ook bekend als Zanderij.

De afdeling Narcotica Brigade van de politie heeft in de drugszaak, waarbij ruim zes kilogram cocaïne werd aangetroffen in een vliegtuig op de Johan Adolf Pengel internationale luchthaven, nog eens vijf verdachten aangehouden. Dat heeft het Korps Politie Suriname vrijdag laten weten.

Eerder waren al vijf verdachten aangehouden en ingesloten, waaronder twee politieagenten verbonden aan het BID-Team op de luchthaven. De verdovende middelen zaten in de keukenruimte van een lijnvliegtuig, dat gebruikt wordt om de route Paramaribo-Amsterdam visa versa te onderhouden. 

De vijf verdachten zijn op vrijdag 20 maart aangehouden en na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie ingesloten. Het betreft in deze de 32-jarige Melvin S., Marcel D.(46), Clifford M. (41), Romano D. (35) en de 44-jarige Frits A., allen medewerkers van het luchtvaartbedrijf.

De politie onderzoekt deze zaak verder.


17 REACTIES

 1. De beveiliging in en rond het vliegveld moet worden opgevoerd. Vooral op dit moment is een ieder omkoopbaar door de situatie in het land. Who can you trust? Extra Camera’s.


  Maak melding

 2. Nu zijn deze hebzuchtige domkoppen hun baan kwijt. Met hebzucht en criminaliteit kom je niet ver. Niemand is hier te vertrouwen.


  Maak melding

 3. Hoe meer medewerkers hoe lager de beloning. De opbrengst va 6 kilo is niet veel, verdeeld over 10 man is heel weinig. Maar ja, gelet op de omstandigheden in Suriname is SRD 100 al een vermogen, Dank je wel Bouta om jouw burgers zo te laten pinaren.


  Maak melding

 4. Inderdaad JK dezelfde gedachte kwam ook bij mij op. Nu hoor of lees je van deze twee racistische zwarte keskieshies niets! Go to THE hell with them.


  Maak melding

 5. Elk beroep, vanaf de laagste tot het hoogste kan een opening zijn
  voor allerlei duistere praktijken. Let op jezelf want je kan in de verleiding komen.
  De verleiders zijn de zogenaamde harde werkers met tien schone vingers.


  Maak melding

 6. Als apen hoger klimmen willen, ziet men al snel hun blote billen
  Het streven van mensen is zo buiten proporties dat ze alsmaar hoger willen op de ladder van de maatschappij. Het is net als de didibri die meer wil dan hij eigenlijk aankan laat zich van een ongunstige kant bekijken en maakt zich al gauw belachelijk.


  Maak melding

 7. Medewerkers van welke luchtvaartmaatschappij betreft het dan … neem aan dat wanneer het de KLM zou zijn, dit reeds met grote koppen bekend zou zijn gemaakt …


  Maak melding

 8. Medewerkers van welke luchtvaartmaatschappij betreft het dan … neem aan dat wanneer het van de KLM zou zijn, dit reeds met grote koppen bekend zou zijn gemaakt …


  Maak melding

 9. Straat waarde van 1 kilo is toch wel rond de 35000 euro. De opbrengst van 6 kilo zou aarde wat opleveren voor deze 10 mannen. Maar ja, het feestje gaat niet door. Veel mensen willen vaak steeds meer. Wees tevree met wat je heb.
  Gewoon even googlen en je vind info over hetgeen je graag wil weten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.