donderdag, december 7, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan gooit stenen naar auto en vernielt voorruit en zijspiegel

Man gooit stenen naar auto en vernielt voorruit en zijspiegel

-

Does Travel & Cadushi Tours

Een 48-jarige man is door de politie in Suriname aangehouden nadat hij stenen had gegooid op het voertuig van een andere man. Daarbij is de voorruit en een zijspiegel van het voertuig kapot gegaan, meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

De aangever kwam op woensdag 18 maart laat in de avond thuis aan. Bij die gelegenheid merkte hij op dat iemand zich dichtbij de voertuigen van zijn mede huisgenoten bevond en verdacht rond zich heen keek.

Die voertuigen stonden langs de openbare weg geparkeerd. Aangezien twee weken eerder was ingebroken in een van de voertuigen ging de aangever poolshoogte nemen. De verdachte persoon, in deze de 48-jarige Rakeshkoemar, koos het hazenpad bij het zien van de aangever. 

Die reed Rakeshkoemar achterna. De verdachte raapte toen een paar stenen op en gooide die naar het voertuig van de benadeelde. Daarbij is de voorruit en een zijspiegel van het voertuig kapot gegaan meldt de politie.

Rakeshkoemar is ter zake vernieling door de politie aangehouden en opgesloten. Dit na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie. De politie zal ook nagaan of Rakehshkoemar meer af weet van de auto inbraak.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

11 REACTIES
 1. Rakeshkoemar was aan het verkennen. Ook zo een geval die geen zin heeft om tomaten, soepgroente, pepers, antroewa, boulanger, oker enz te planten. Nergens ter wereld heb ik dan ook gehoord van stinkend rijke agrariërs. Alleen in Suriname kan men blijkbaar zo rijk worden als Combé markt. Die begon met een klein stentje overgebleven groente te verkopen. En heden ter dage 1 van de grootste importeurs/ distributeurs van het land. Only in Suriname…


  Maak melding

 2. Dit mag je niet doen Radjkoemerwa alleen marrons mogen dit doen uit djoeka kondre.
  En beslag leggen op de kapitaal van combe markt en verdelen onder de armen.
  Levensmiddelen verdelen en daarna eigen stront consumeren.


  Maak melding

 3. Misschien was deze meneer een luchtje scheppen. Meneer zit hem achterna met de auto waardoor Rakes er als een raket vandoor ging.
  Om zich te verdedigen gooide hij af en toe stenen achterom. Dat kan allemaal hoor🙄


  Maak melding

 4. Dat verdachte stenen heeft gegooid wil nog niet zeggen dat hij ook de dader van twee weken geleden is.
  Dat kan ik nergens uit het verhaal opmaken dus de conclusie dat verdachte ook de dief is slaat nergens op.
  Daarvoor moet o.a. eerst worden vastgesteld waarom verdachte wegrende toen hij de aangever zag.

  Wie is de aangever, naam ?
  Is aangever misschien een bekende van de verdachte, is er een relatie tussen die twee?
  Zo zijn er nog een aantal zaken die duidelijk moeten zijn voordat er conclusies kunnen worden getrokken.


  Maak melding

 5. Door bijvoorbaat met stenen te gooien gedraagd meneer zich wel heel erg verdacht, mocht meneer zich schuldig hebben gemaakt door vernielingen aan het voertuig te hebben gepleegd, dan dient hij gestraft (bestraft) te worden door het verwijderen van één teelbal zonder verdoving met knipschaar.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES