Documentaire ‘Het Huis van Mijn Oma’ op zondag 29 maart bij RBU TV

0
Documentaire 'Het Huis van Mijn Oma' op zondag 29 maart bij RBU TV
Sharon Kromotaroeno

Op zondag 29 maart wordt de documentaire Het Huis van Mijn Oma van Sharon Kromotaroeno op RBU TV vertoond. In een tijd waarin wij onze geliefden (voorlopig) niet persoonlijk kunnen ontmoeten is het belangrijk om verbonden te blijven.

Stichting Rukun Budi Utama (RBU) heeft met de beperkte financiële middelen altijd aandacht gehad voor de ouderen. Zij worden onder andere tijdens de jaarlijkse Ouderendag Riwayat Rama Ibu in het zonnetje gezet. Of dit evenement dit jaar doorgaat, hangt van de ontwikkelingen af.

De self-lockdown zorgt voor veel beperkingen. Het positieve nieuws is dat er diverse acties worden opgezet om de pijnen enigszins te verzachten.

RBU TV was al gestart met het uitzenden van content dat van andere partijen kwam. Zo zijn de Jawa Jams van Mantje Karso uit Suriname te zien. Op zondag 29 maart wordt de documentaire Het Huis van Mijn Oma van Sharon Kromotaroeno vertoond.

De documentaire gaat over haar persoonlijke zoektocht, als jonge vrouw, naar haar roots in Indonesië. Zij ging hiervoor naar Java om een beeld te krijgen van de cultuur waar haar grootouders vandaan kwamen

In een tijd waarin wij elkaar (voorlopig) niet meer persoonlijk kunnen ontmoeten is het belangrijk om toch verbonden te blijven. Je kan dus helpen door je naaste, die je niet kan bezoeken, telefonisch of via andere communicatiemogelijkheden op deze bijzondere documentaire te wijzen.

RBU TV is elke laatste zondag van de maand vanaf 19.00 uur te zien op Den Haag TV.
(hh. elk uur t/m 04.00 uur).

Je vindt Den Haag TV op
Ziggo: Kanaal 40
Caiway: Kanaal 67
Telfort: Kanaal 327 of Kanaal 2163
KPN, XS4ALL: Kanaal 1312

https://www.facebook.com/RBU.Javanen.nl/videos/879503159189152/


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.