Voortvluchtige drugsverdachte na bijna twee jaar aangehouden

14
gevangenis suriname

Het Korps Politie Suriname heeft onlangs een 31-jarige drugsverdachte aangehouden, die bijna twee jaar voortvluchtig was. De man, Shailesh R., was naar het buitenland gevlucht omdat hij gezocht werd nadat in 2018 een grote partij cocaïne werd aangetroffen in een container.

Shailesh werd gezocht vanaf april 2018. Hij werd vorige maand aangehouden door de recherche van regio West, nadat hij zich op het bureau aanmeldde. Een andere verdachte die ook in beeld werd gebracht, heeft intussen zijn straf uitgezeten.

De man is na zijn aanhouding overgedragen aan de Narcotica Brigade die belast is met het verdere onderzoek, meldt de Surinaamse politie vandaag.

14 REACTIES

 1. Nadat hij nog even snel heeft genoten van zijn zoet verdiende valuta en nog wat opzij heeft gezet gaat hij nu even zitten, zoals enkele bekenden, om straks fluitend en rijk uit Santo Boma te lopen.


  Maak melding

 2. Nu nog de grootste voortvluchtige aanhouden en afvoeren naar Santo Boma. De sheriff is hem al op de spoor. Pang….pang.. hoor ik zijn pistool afgaan.


  Maak melding

 3. Criminelen worden altijd gepakt het een kwestie van tijd. Hij verdient een flinke straf 10 jaar is niet voldoende. Hij zal niet gemist worden in onze samenleving. Boma met hem.


  Maak melding

 4. Wat kunnen sommigen toch slecht lezen met als dieptepunt Wendy, de Loopse Juffer. Hij is niet opgepakt maar aangehouden NADAT hij zich vrijwillig op het politiebureau had aangemeld. Het is niet zo dat de politie actief op zoek was. Anyhow mooi dat hij zich heeft aangegeven om zo zijn verdiende straf te ondergaan. Gooi de sleutel maar ook weg in de uitgebaggerde Suriname rivier.


  Maak melding

 5. Hij had geen keus. Hij kon niet meer in het buitenland blijven en in Su vinden ze je en als je je niet overgeeft krijg je een kogel. Hij denk ; laat mij me aanmelden.
  Coke beesten.
  Ze foto was er al. Kan je liever aanmelden.


  Maak melding

 6. Wendy 27 maart 2020 at 16:37
  Ok. Hard werkende man.
  Na al die tijd dus toch opgepakt
  ************************
  @@Wendy … nu moet je …. HOSSELEN …. met alle gevolgen !

  Je POOIER is aangehouden … trouwens hij was MOE van je Soeta Doe praktijken.

  What to do now !!!!!!!


  Maak melding

 7. “Hij werd vorige maand aangehouden”

  Is dus al oud nieuws.

  Die Shailesh is inmiddels omgedoopt tot Sharmila. Hij is in goede handen daar bij zijn celgenoten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.