Politie maakt namen slachtoffers moordzaak verkoopstand bekend

7
Politie maakt namen slachtoffers moordzaak verkoopstand bekend
Een van de slachtoffers de heer Iwan Damburg.

De namen van de twee dodelijke slachtoffers in de dubbele levensberovingszaak bij een krabben- en fruit verkoopstand langs de Dr. Martin Luther Kingweg, zijn bekend. De mannen waren in leven geheten Iwan Damburg (foto) en Armand Berrenstein.

Dat heeft het Korps Politie Suriname zojuist bekend gemaakt. De verdachte in deze zaak is de 44-jarige Gillermo R. Bij hem werden een bebloed mes en twee houwers aangetroffen. Ook was zijn kleding besmeurd met bloed.

De man heeft bekend dat hij de twee heeft doodgestoken. Hij is na overleg met het Surinaamse Openbare Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

Dader Gillermo R. is een oud-bekende van de politie.


7 REACTIES

 1. Hem niet hetzelfde lot laten ondergaan van de twee. Maar eerder noch levenslang geven en never nooit in vrijheid stellen ook niet door amnestie. Want moordenaars verdienen geen amnestie


  Maak melding

 2. De naam Berrenstein is mij bekend. Hopelijk is het niet de Berrenstein aan wie ik nu denk. In ieder geval RIP. Ik hoop dat jullie moordenaar de gepaste straf krijgt. Levenslang.


  Maak melding

 3. “Dader Gillermo R. is een oud-bekende van de politie.”

  Typisch.
  Laat men een keertje een voorbeeld nemen aan Amerika en wetgeving introduceren waarbij recidivisten langer de bak in draaien want ze hebben duidelijk niet geleerd van hun eerste straf.

  De samenleving verdient het om langer beschermd te worden tegen dit soort hardleerse draaideurcriminelen.


  Maak melding

 4. zie je als je criminelen niet goed genoeg straft doen ze steeds meer en meer en gruwelijker misdaden. dader is oud bekende wil zeggen jail heeft hem niks gedaan. was vakantie of zo voor hem. a no skreki srefi.. R.I.P aan die heren. en sterkte aan de familie.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.