Cubaan in Suriname bindt ex-vriendin en haar vriendinnen vast in huis

17
politie-nieuw-model-suriname

De 55-jarige in Suriname woonachtige Cubaan Delmaris R. is op woensdag 18 maart, ter zake vrijheidsbeneming, aangehouden door rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten Deze verdachte had zijn ex-partner en twee van haar vriendinnen van hun vrijheid beroofd door ze vast gebonden in een appartement te houden.

De reden waarom de verdachte Delmaris is overgegaan tot zijn daad is dat hij vindt, dat zijn ex-partner geen andere vriend mag hebben.

De liefdesrelatie tussen Delmaris en zijn partner is beëindigd nadat zij vanuit Cuba in Suriname waren aangekomen. Zij wonen nog wel in hetzelfde appartement. Tijdens een woordenwisseling mishandelde Delmaris zijn ex-vriendin en om te voorkomen dat zij het appartement zou verlaten bond hij haar vast en ook haar twee vriendinnen die op dat moment ook in het appartement waren.

Op dinsdag 17 maart kreeg de politie van het bureau Centrum een melding dat vrouwen in gijzeling werden gehouden in het appartement in kwestie. De politie ging ter plaatse voor onderzoek en trof de drie slachtoffers aan die uit hun benaderde positie bevrijdt werden. De vrouwen deden aangifte van vrijheidsbeneming tegen Delmaris waarbij zij ook aangaven dat hij hun bedreigd had met een vuurwapen. Op dat moment was de verdachte Delmaris niet ter plaatse.

De volgende dag, woensdag 18 maart, meldde Delmaris zich aan op het politie bureau Centrum. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte Delmaris, hangende het onderzoek, ingesloten. Delmaris en de slachtoffers hebben de Cubaanse nationaliteit.

Deze zaak is voor nader onderzoek door de politie van het bureau Centrum overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten meldt de politie.

17 REACTIES

 1. SU heeft al meer dan genoeg criminelen van eigen kweek maar dat is niet genoeg voor deze regering. Er moeten ook extra (buitenlandse) criminelen geimporteerd worden. Hetzelfde geldt ook voor de armoedzaaiers en laagopgeleiden.
  Hopelijk wordt deze Cubaanse crimineel die 50 tinten grijs na wilde spelen z.s.m. terug geschopt naar zijn communistische shithole country.


  Maak melding

 2. Door de mpp didibri is Suriname een wild west geworden. Iedereen doet wat ie wil. Het begon inderdaad in 1980. Maar nu is einde nabij. Binnenkort netjes aan de regels houden of sheriff sleept je persoonlijk naar Santo Boma.


  Maak melding

 3. Delmaris deng go naki yu mucho tiempo in prison my friend. Chu going to bleed. Chu better watch out. Chu going to see no doe disi sani in Surinam coño. Muy dolor y muy peligroso. Cuba yu nondu disi sani dan Surinam yu denki kan du disi sani, yu estupido.


  Maak melding

 4. RobG zou zeker verklaren dat deze Cubaan een aanwinst is voor Suriname en dat deze Cubaan Suriname Corona vrij gaat maken want hij is een medisch wonder. Die RobG ook met zijn verhaaltjes.


  Maak melding

 5. Soort trekt soort aan.

  Wat verwacht je?
  Dat geleerde en fatsoenlijke mensen naar Suriname toe komen?
  Uit het buitenland lezen ze ook mee, o.a. :
  – President van Suriname veroordeeld.
  – Banken hebben de c status (ookwel junkstatus).
  – Corruptie zegevierd.

  ‘Ok daar moeten we naar toe. Daar zullen we ons thuis voelen!’

  Oplossing: Verblijfstatus intrekken en met de eerste vlucht terug sturen.


  Maak melding

 6. De Cubanen een kans geven om in een vrij land te wonen is ok. De vreemdelingen politie moet wel alert blijven en de criminelen het land uitzetten.


  Maak melding

 7. Drie vrouwen vastbinden?????
  Hoe heeft hij dat Voormekaar gekregen?
  Maffia Cubaan het gevang in Suriname zal het je afleren.
  Wat een brutaliteit van deze vent is hij haar vader om te bepalen dat ze geen vriend mag hebben we is een 💩💩💩💩met mannen wat denken ze dat zij de vrouwen bezitten.
  Oprotten met die gasten!!


  Maak melding

 8. Wat verwacht je, wanneer je mensen uit armlastige landen laat komen, die in hun eigen land geen toekomst hebben, dat ze in jouw land iets kunnen betekenen? Deze stomme paarse bende hebben alleen maar vriendschappelijke betrekkingen met landen, die zelf afhankelijk zijn van hulp van buitenaf.


  Maak melding

 9. @ Suriname in Love, hij zou ze de een na de ander doen want hij was bang dat ze weg zouden rennen na de eerste. Hij lijkt meer op een psychiatries patient dan een arts.


  Maak melding

 10. Suriname in love,wie denkt jou baas wel dat hij is? Een wereldleider met veroordelingen van 30jaar bij elkaar. Door jou baas krijg je dit soort tuig alle kansen om in Suriname te wonen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.