zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVerblijfsvergunning vreemdelingen met kortverblijfsperiode verlengt

Verblijfsvergunning vreemdelingen met kortverblijfsperiode verlengt

-

Does Travel - naar Suriname

De afdeling Vreemdelingendienst van het ministerie van Justitie en Politie heeft tijdens de persconferentie van COVID-19 UPDATE medegedeeld dat vanwege de ingestelde lockdown per 13 maart 2020 in Suriname, vreemdelingen hun verblijfsvergunning wordt verlengd totdat de situatie is genormaliseerd.

De verlenging geldt voor de groep vreemdelingen met een kortverblijf van 6 maanden die Suriname vanaf 13 september 2019 is binnengekomen en ook die groep met een kortverblijfsvergunning van 3 maanden die sinds 13 december 2019 in Suriname is.

De groep wordt gevraagd zich te registreren op [email protected].

opening
Fernandes Express
Passion in concert

11 REACTIES
 1. Waarde vreemdelingen,jullie moeten uit dit land vertrekken zo snel als het kan.Zal niet lang duren dat jullie op straat zullen slapen en uit vuilnisbakken eten als jullie blijven.


  Maak melding
 2. Vreemde ka zaken en prof gedrag. Registreren op een Gmail adres van de overheid. Straks vragen ze je pincode en je bankpas op te sturen. Stelletje rampdebiellen.


  Maak melding
 3. Mijn medeleven hebben jullie vreemdelingen.
  Pas op voor de criminelen in Suriname.Ze zijn gevaarlijker en dodelijker dan de coronavirus.
  Nooit van gehoord dat je voor officiele zaken vooral voor invoeren van al je persoonlijke gegevens een email adres moet gebruiken.!
  Suriname loopt op alle fronten achter.


  Maak melding
 4. Door de corona zijn er al zeker ik dacht 15000 doden in een tijdsbestek van 4 maanden hoeveel doden hebben de criminele tuig in Suriname veroorzaakt hoe kunnen de criminelen gevaarlijker zijn dan de corona virus er zijn altijd van die gasten die zomaar zonder na te denken iets gillen of ze kunnen niet tellen maar ik heb het over die onzinnige stelling tussen het criminele tuig en corona maar ze zullen het weer als een persoonlijke aanval zien en het accent verleggen naar iets wat niet van belang is het zelfde als een paarse rat.


  gemodereerd
 5. Hoe moet het voor mensen die momenteel in Suriname vastzitten en niet voor hun werk terug moeten zijn in Nederland.

  Deze mensen moeten toch de draad van hun leven oppakken. Door het Coronavirus dreigen velen hun werk kwijt te raken, onzekerheid, familie die door Corona ziek zijn, enz.

  Ik ben naar verhalen van deze mensen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES