zondag, februari 25, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieTravestiet berooft klant tijdens betaalde seks

Travestiet berooft klant tijdens betaalde seks

-

Does Travel & Cadushi Tours

De 25-jarige travestiet en commerciële sekswerker Verginio de K. alias ‘Poei’, is onlangs door de politie van het bureau Centrum aangehouden. Een benadeelde deed aangifte tegen Verginio van diefstal door middel van geweldpleging. Dit strafbaar feit vond plaats op een locatie in de Grote Combeweg meldt het Korps Politie Suriname.

De benadeelde verklaarde dat terwijl Verginio orale seks met hem had hij voelde hoe Verginio een hand in zijn achter broekzak stak. Hij sloeg Verginio’s hand weg en die reageerde daarop door een schroevendraaier tevoorschijn te halen waarmee hij de benadeelde bedreigde. Op een gegeven moment liep Verginio weg.

De benadeelde ontdekte toen dat Verginio zijn geld en persoonlijke spullen gestolen had uit zijn achter broekzak. Na de aangifte werd Verginio in de avond van woensdag 11 maart opgespoord en aangehouden in de Kromme Elleboogstraat.

Bij de voorgeleiding gaf Verginio, die een oud bekende van de Surinaamse politie is, toe het strafbaar feit gepleegd te hebben. Voorts dat hij het gestolen geld terug wil betalen. Verginio had geen geld bij zich toen de politie hem aan hield.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is Verginio, hangende het onderzoek, in verzekering gesteld meldt de politie.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

20 REACTIES
 1. Die geestelijke beperkte boelers zijn ook rovers geworden?
  Waar gaat de wereld naartoe?


  gemodereerd
 2. Zo is het. Er gebeuren daar wel meerdere incidenten met die straatseks-werkers. Lang niet ieder incident behaalt vermelding of media aandacht.
  Ik heb nooit begrepen waarom men voor seks betaalt. Toch komt het in alle lagen van elke bevolking voor. Ik zou dat geld beter besteden. Maar als het helemaal niet bestond had je waarschijnlijk weer veel meer verkrachtingen. Het weegt dus altijd van twee kanten. Helaas maakt men ook teveel misbruik van wat maar kan. Wat een beroep is het toch ook 😕

  Seksclubs gesloten maar op straat hosselen ze gewoon nog. Dus ja, dan gaan ze daar he 😐


  Maak melding
 3. @Wendy …. zat in je financiële problemen. Te laf om naar de Bosje brug te gaan … had je aangemeld in Ocer. De Nationale Dieven Partij/Bermpartij heeft een speciale pot voor onderhoud Travestieten.

  Account Manager is niemand minder dan ondervoorzitter NDP … Abra{boef}hams … OWV 300 milj.

  Een klant met een schroevendraaier bewerken is niet netjes … hou op met dat Soeta Doe gedrag … mi e bar’ joe !!!!


  Maak melding
 4. Poei wilt toch terugbetalen? Laat hem voor de rest van dit jaar zijn klant elke dag een blow job gaan geven. En ze leefden Lang en gelukkig.


  Maak melding
 5. “Bij de voorgeleiding gaf Verginio, die een oud bekende van de Surinaamse politie is, toe het strafbaar feit gepleegd te hebben. Voorts dat hij het gestolen geld terug wil betalen.”

  LOL. Die geschifte tranny heeft de paarse ‘logica’ goed onder de knie. Noem het geen diefstal maar een ‘lening’ of het ‘anders aanwenden v.d. gelden.’ Het zou me echt niet verbazen als hij/zij/het tot het paarse kamp behoort.


  Maak melding
 6. Bumblegum.. Als Suriname niet zo leuk is om te wonen moet je dan vertrekken. Niemand houd je tegen. Is India, Pakistan enz geen optie voor iemand als jij?

  Ik vermoed dat Bumblegum gewoon in Nederland woonachtig is.

  Hij is blijkbaar een steuntrekker.

  Hij is heel goed in grammatica, maar verder bezit hij helemaal niets.

  Boeken slim noem ik dat… pffffff


  Maak melding
 7. @jk,jy bnt tog ook e geboelde,wie d tollie past,schuift t n j bilgat.zogenaamd hb j e vriendin,aleen camouflashe,z mut eens wete wat j alemal n j pufgat neemt


  Maak melding
 8. Hanu@ je bent echt smoel verlegen je haalt mij erbij terwijl ik geen reactie heb geplaatst maar uit het niets betrek je mij in je achterlijke smoel verlegen reactie als je niks beters te doen hebt ga je tangga,s en je rokken wassen of ga je maandverband en tampons opruimen met je bek verlegen smoel.


  Maak melding
 9. Heel veel sterkte hoor Laat me, ik kan me voorstellen dat je bij moet komen voor het hele gebeuren. Kraktie. Denk aan je komma’s, dat leest veel beter.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES