maandag, juni 17, 2024
HomeNieuws uit NederlandKLM voert voorlopig laatste vlucht vanuit Suriname uit op 28 maart

KLM voert voorlopig laatste vlucht vanuit Suriname uit op 28 maart

-

Does Travel - naar Suriname

De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij (KLM) zal een laatste vlucht uitvoeren op 28 maart naar Amsterdam. Op 27 maart is er een extra vlucht. Vanaf 29 maart tot en met 3 mei worden er geen vluchten meer uitgevoerd van- en naar Suriname door KLM. Dat heeft Waldo’s Travel vandaag bekend gemaakt.

Op 14 maart jl. werd per Surinaams regeringsbesluit alle vliegverkeer voor personenvervoer van en naar Suriname stopgezet in verband met het coronavirus (COVID-19). De KLM kreeg daarna toestemming van de Surinaamse overheid om een week lang in Suriname gestrande op te halen.

Vandaag is de laatste repatriëringsvlucht van TUI Fly uitgevoerd naar Amsterdam. Voorlopig zijn er tot en met 30 april geen TUI vluchten meer van- en naar Suriname.

Gestrande reizigers die na 28 maart nog terug moeten reizen naar Amsterdam worden verzocht contact op te nemen met Buitenlandse Zaken voor verdere informatie over mogelijke repatriatie vluchten op initiatief van de Nederlandse overheid.

Voor meer informatie verwijst de luchtvaartmaatschappij naar de website: www.bijzonderebijstandbuitenland.nl

Bekijk ook dit artikel over de drukte die op Zanderij ontstond door de repatriëringsvluchten:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

19 REACTIES
 1. Neem ze allemaal mee aub dankjewel 😘🙌👏👏👏👏
  Ga lekker terug naar het land met honderden professionals, miljarden 💶💶💶💶💶, een Rutten die zegt dat kinderen geen Coronavirus krijgen en ga genieten buiten van het eerste lente zonnetje.
  In Spanje vinden ze bejaarden dood in hun huis, erf verpleegkundige pleegt zelfmoord in Italië, kind naast dode moeder(verpleegkundig) die is overleden aan het Coronavirus dit is meer dan oorlog in de wereld.
  Alleen God kan ons helpen geen geld geen NDP, NPS, VHP allemaal 💩💩💩💩💩💩💩


  Maak melding
 2. Goed dat ze terug kunnen keren. Van onzekerheid naar zekerheid wat zorg, boodschappen, etc betreft. De zorg in Nederland is uitmunted te noemen. De overheid doet niks overhaast. Alles stap voor stap en de situatie goed monitoren. Want het gaat wel om 17 miljoen inwoners waar de overheid om geeft. Geen prijsstijgingen of gesloten supermarkten. Zelfs voedselbanken worden met mIljoenen gesteund door de overheid, zo ook ondernemingen waaronder de KLM.

  Spanje en italie is een ander verhaal. In west europa is het toch wel beter geregeld dan ik zuid europa.


  Maak melding
 3. Suriname is love 25 maart 2020 at 15:06,
  Ik neem aan dat je in Suriname woont en inderdaad, wat dit betreft kun je op dit moment beter in Suriname wonen,
  Bijna geen besmettingen, geen doden door het virus en zo goed als geen verspreiding van het virus.
  Schijnbaar doet de hele wereld het verkeerd en alleen in Suriname doen ze het goed.
  Gewoon nergers iets van aan trekken, lekker feestjes houden, geen afstand houden en dan regelt God en Cuba het verder wel.
  We spreken elkaar over enkele weken nog wel eens en ga er maar van uit dat de KLM en de TUI hun uiterste best zullen doen om “ze allemaal mee te nemen” , dit in tegenstelling tot jullie “nationale trots” die op dit moment nog bar weining actie onderneemt.
  Succes!


  Maak melding
 4. Wij zijn blij voor de nederlanders.Run,run….in Suriname is er geen hulp .Klm zorg ervoor dat geen surinamers toevallig meereizen.Surinamers springen als gekken ,ze doen net alsof ze immuun zijn voor de coronavirus.In Suriname zijn ze meer bang voor rovers kortom ze zijn eerder bang voor criminelen dan de onzichtbare coronavirus.De surinamers gaan zich aanpassen en leren leven met de coronavirus in hun midden ,dat doen ze ook met de boutavirus.Ze hebben vrede mee met de boutavirus en een coronavirus ze gaan ook in vrede leven ermee.
  Nederland stop met alle geldtransacties via de banken en stoppen met alle donaties!
  Misschien dat ze gaan leren zelfstandig te worden mits als ze niet op bedeltoer gaan bij India ,cuba of china .Suriname hangt af 100% van donaties en almoezen.


  Maak melding
 5. Waarom zijn mensen zo rancuneus tegen de mensen die in NL wonen , stop met die jaloezie en bita ati.
  Heel suriname heeft een familielid die in NL of elders woont nog heb je rancune en ben je BOOSSSS.
  Jammer we moeten samen leven met elkaar is mijn motto.
  En voor de mensen die schelden op het andere volk stop je racisme we zijn niet allemaal paars.


  Maak melding
 6. KLM bedankt
  Als ik in Suriname zou ik ook gebruik hebben gemaakt van de repatriëring vluchten niet dat ik uit Suriname zou vluchten met deze covid 19 crisis ben ik liever tussen mijn familie.


  gemodereerd
 7. Els, tis pure jaloezie van mensen zonder hersens. Ze zouden o zo graag die bakra paspoort willen om hier van een uitkering te leven. Ook all gaan er mensen dood door onmacht,Holland heeft een top verzorging van hun onderdanen. Amerika heeft geen opvangnet, Suriname niet eens een visnet. En over een paar maanden gaat t die zelfde idioot die zich( Suriname in love )noemt dansen als de bakra hem van Corona komt verlossen. En wa neer gaat er een SLM vliegtuig surinamers ophalen Suriname in love??????


  Maak melding
 8. Waldo waneer gaat SLM gestrande reizigers ophalen?jou landgenoten Surinamers toch ? Jij en Rob g zijn aangeschoten wild die nog lopen te blèren als makke NDP schapen.


  Maak melding
 9. Suriname is love,

  In die corrupte, criminele apentuin van de doorgesnoven, dronkaard en tot 20 JAAR BAJES veroordeelde massamoordenaar, springen mensen van armoe en ellende van de Bosjesbrug, worden wachters in koelen bloede vermoord.

  Steelt de regering…

  200 miljoen uit de kasreserves…
  140 miljoen van de pensioenfondsen…
  verkwanseld deze paarse maffia-bende de goudvoorraad.

  Hebben FED en IMF de geldkraan dichtgedraaid wegens LIST en BEDROG…

  Moody’s/S&P/FITCH een JUNK STATUS- beoordeling afgegeven.

  En gaan we er ook meer Covid-19 slachtoffers vallen in dat narcolandje.
  Mark my words.

  Test jij die “wonderampullen” uit Cu vca maa r als eerste.

  🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳


  Maak melding
 10. Mensen….doe je moeite om weg te gaan. Hier worden op eigen paarse ratten geschoten. Laat staan op jullie. Liever in Nederland waar gezondheidszorg super optimaal is dan in een failed state. Suriname is nummer 1 hoogrisicoland wat betreft volksgezondheid.


  Maak melding
 11. KLM heeft zoals het hoort netjes haar gestrande passagiers teruggehaald uit SU terwijl de gestrande Suri passagiers nog steeds vastzitten in NL en SU niet eens behoorlijk quarantaine kon regelen voor de teruggehaalde Miami passagiers.


  Maak melding
 12. “Suriname is love 25 maart 2020 at 15:42
  Gist 63 doden vandaag gestegen naar 80 RIVM zegt dat.
  Suriname heeft nu 8 corona besmetting.”

  Wat is je punt, ben je lekker klaar gekomen?


  Maak melding
 13. “Waldo 25 maart 2020 at 20:04
  Straks fijne reis terug. Maar let goed op jezelf, want Europa is een tikkende tijdbom. Ik zou wat langer in Suriname zijn gebleven.”

  Maak je niet druk, die tikkende tijdbom waait echt wel over. Als ik jou was zou ik mij eerder druk maken om die paarse virus in Suriname, die is nog gevaarlijker.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES