dinsdag, mei 21, 2024
HomeNieuws uit SurinameVIDEO: Directeur Nationale Veiligheid Danielle Veira in zelfquarantaine

VIDEO: Directeur Nationale Veiligheid Danielle Veira in zelfquarantaine

-

Does Travel - naar Suriname

Luitenant-Kolonel Danielle Veira, directeur Nationale Veiligheid, is vandaag woensdag 25 maart in zelfquarantaine gegaan. Ze deed dat omdat ze in direct contact was geweest met de Franse ambassadeur in Suriname, Antione Joly. Hij werd dinsdag positief getest op het coronavirus.

Veira die leiding geeft aan het Nationaal COVID-19 Managementteam (NCMT), was vandaag niet bij dagelijkse persconferentie aanwezig. De directeur werkt thans vanuit haar quarantaine adres (niet thuis) en is volledig toegerust met technische en digitale hulpmiddelen om haar werkzaamheden zonder enige stagnatie te kunnen uitvoeren.

Uit voorzorg blijft ook het team waarmee ze dagelijks nauw samenwerkt, tot nader orde in quarantaine. Er is tot dusver geen direct gevaar voor personen waarmee Veira in contact is geweest (zogenoemde 2e en 3e contacten), maar er is – eveneens uit voorzorg – advies gevraagd van medici. Het advies wordt afgewacht.

Kolonel Jerry Slijngaard leidt vanaf vandaag het management team Covid-19.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

16 REACTIES
 1. Karma is a bitch , maar op basis van menselijkheid wat de paarse vloek niet kent wens ik haar toch niks toe . Maar wellicht dat zij de tijd neemt om haar stijl van haar openbaar optreden wat beschaafder te maken .


  Maak melding
 2. Zo zie je maar weer sommige gasten hier op WKN zijn erger dan de covid19 virus en ze vergeten dat karma een bitch is en ze zijn zo dom om te denken dat alleen de paarse ratten besmet kunnen raken ze denken net zo bekrompen als die paarse ratten.


  Maak melding
 3. Doe het! Je hebt nu de mogelijkheid van twee al dan niet een vinger of een hele vuist. Je muil en je gat is groot genoeg ervoor.Doe het, Doe!


  Maak melding
 4. @Hongkongfree, dure koffie achterin. Grappige opmerking.
  Nescafé gold, lekkere oploskoffie.
  Ik kan nergens lezen dat ze besmet is. Ze is uit voorzorg in quarantaine.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES