zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOrdening particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus in Suriname

Ordening particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname zijn thans vele particuliere beveiligingsorganisaties actief in de veiligheidszorg. Het aantal actieve particuliere beveiligingsorganisaties in het land is echter niet meer bij te houden. Vanwege het ontbreken van wetgeving ter zake is er een onoverzichtelijke situatie ontstaan, waardoor de veiligheid juist in gedrang komt. En daarom is ordening belangrijk vindt de overheid.

Met het oog op het bovenstaande heeft de Korpschef van het Korps Politie Suriname, na ruggespraak met de minister van Justitie en Politie, gemeend om een aanvang te maken met de ordening van de beveiligingssector en roept particuliere beveiligingsorganisatie en maar ook recherchebureaus op zich te registreren.

Om de registratiedrempels zo laag mogelijk te houden wordt de mogelijkheid geboden om via deze link van de website van de afdeling Public Relations KPS zich online te registreren. De mogelijkheid tot deze online registratie wordt geboden tot 21 maart 2020.

Een gezonde beveiligingssector komt de gehele Surinaamse gemeenschap ten goede, aldus het Korps Politie Suriname.

opening
Fernandes Express
BODO Party

12 REACTIES
 1. Goed idee hopelijk dat de opzet ook geslaagd zal zijn, zoals bekend zijn Surinamers zeer vindingrijk in het omzeilen van regelgeving.


  gemodereerd
 2. Kijk,op 31 maart moet die bangerd voor het gerecht verschijnen.Ben nieuwsgierig naar hoe hij dit keer gekleed gaat.Misschien in een schaamdoekje?


  Maak melding
 3. Wat is in dit land geordend? Goudsector? Houtsector? Stelensector? Bananenrepubliek blijft bananenrepubliek. Tijd voor verandering. Enige echte redder is, zoals velen dat al inmiddels weten, Chan.


  Maak melding
 4. De boswachter met zijn s3 kogelwerend vestje en de gene wiens neef bij de AIVD werkt moeten zichzelf ook laten registreren waarschijnlijk waren ze illegaal bezig.


  Maak melding
 5. Zoals altijd weer een nutteloze kots reaktie van Laat me. 🤮🤮🤮
  Je ziet nog groener van jaloezie op degene op wie jij je pijltjes steeds richt.🤢🤢🤢🤢🤢


  Maak melding
 6. Heeft tralala dit geschreven? Lijkt wel een ongeschoolde die zit te schrijven. Het staat vol met spelfouten. Kijk je eigen werk na! 😕


  Maak melding
 7. Het is wel gigantisch laat om hier nu nog mee te komen he. Maar ja, mosterd na de maaltijd is een gewoonte in Suriname. Men dempt pas de put als het kalf al lang verdronken is 😒


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES