Directeur Republic Bank Suriname plotseling overleden

51
Directeur Republic Bank Suriname plotseling overleden

In Suriname is de directeur van de Republic Bank, Sean Husain, maandagavond overleden. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat dit vrij plotseling zou zijn gebeurd nadat hij onwel werd.

Husain was ingaande 9 juli 2018 aangesteld als General Manager van Republic Bank N.V. in Suriname. Hij heeft jarenlang in Barbados gefungeerd als General Manager Corporate and Commercial Credit van de Republic Bank.

Vanmiddag was Hussain nog druk bezig met de besprekingen over de te ondernemen stappen, in verband met de nieuwe valutawet.


51 REACTIES

 1. Hopelijk was het geen Corona/Covid-19. Anders word het een ramp om de verspreiding tegen te gaan. De economische grootmachten kunnen de pandemie met moeite in toom houden. Hier zal dat een grote chaos worden.

  Dus bid dat het geen covid-19 geval is.

  In ieder geval sterkte voor de naasten en nabestaanden met het verlies.
  gemodereerd

 2. Zeer onwaarschijnlijk dat het een Corona geval is.
  Je sterft niet plotseling aan Corona, maar je wordt eerst ziek.

  Ik vind het zeer opvallend dat dit gebeurt, net na de valutawet.

  Gecondoleerd met het verlies.
  gemodereerd

 3. Wijlen Husssain werd op Barbados mr. Cleanhand genoemd itt de grootste boef uit de Surinaamse geschiedenis Hoefraad. Hussain gold als integer, hardwerkend en zeer kundig op het gebied van banking. Daar kan die zwarte aap (in citeer Mw. Afonsoewa van de NDP) van een Hoefraad nog een mooi voorbeeld aan nemen!
  gemodereerd

 4. @Bumblegum
  wees blij dat men in Suriname het niet zo nauw neemt met discriminatie en belediging(denk ik) of dat ze nog geen zin hebben wat aan jou te doen..
  Maar ik hoop zo snel mogelijk
  Want jij bent een grote schande en belediging voor het land.


  Maak melding

 5. Mijke 24 maart 2020 at 06:54

  Duidelijk merkbaar dat jij niet in Suriname woont. Racisme en discriminatie maakt onderdeel uit van de Surinaamse cultuur en wie dit ontkent is gewoon een hypocriet. Kijk, als een zwarte aap niet wil dat een bruine aap president van Suriname wordt, dan hoor je het gejank niet van jouw soort. En ik doe niets anders san Mw. Afonsoewa citeren. Zij heeft het over kes keshies en jap japies ( apen). Hoorde jij iemand daarover haar of zijn beklaag doen? Neen, men was juist blij dat ze zoiets zei. Waarom moet ik me schamen als autoriteiten het volk voor apen uitmaakt ? Mijn advies aan jou is je smoelwerk dicht houden ! Met je “ wees blij dat men er nog geen werk van heeft gemaakt”. Heb je by THE way nog naar het interview van de kolonel Vieira geluisterd ? Zat vol met racistische en discriminerende opmerkingen . Hoorde jou daarover ook niet. Ik zou zeggen … wat weerhoudt jou om in actie te komen! Bokito ?
  gemodereerd

 6. @Bumblegum, Ba ba sai.
  Je bent een internet gangster. Niets meer en minder. Zeer raciaal. Je voelt je veilig achter je smartphone, laptop of desktop. God is watching you! Ga nu eens in het echte leven mensen ‘ zwarte aap ‘ noemen. R.I.P meneer Husain. Sterkte aan de nabestaanden en overige familieleden.


  Maak melding

 7. @Bumblegum 24 maart 2020 at 06:41
  Lekker laten gaan, de pot verwijt de ketel, dat is het kenmerk van de NDP aanhang. En dan dreigen met een hoop represailles…


  Maak melding

 8. Sean Husain, moge zijn ziel in vrede rusten,ameen (Inna Liellahi Wa Inna Illaihi Radj`un)Ameen
  gemodereerd

 9. @BBG:De naam Mijke alleen al zegt genoeg zal ook wel uitgeleefd worden door een brada nog steeds dat koloniale vingertje anno 2020!!
  RIP Mr. Husain gelukkig heeft U geen lang sterfbed gehad.

  In de Revotijd was dit een bekend scenario als ik me niet vergis. Nu nog de verhangingen/zelfmoorden aan dievenijzers.


  Maak melding

 10. geruchten doen de ronde dat abrahams deze man heeft doen inslapen. hij was lid van de bankiersvereniging en had veel commentaar op deze indianenvaluta wet.

  Dus abrahams heeft hem opgeruimd.
  Sterkte aan de familie RIP.


  Maak melding

 11. @Mijke: Doe geen moeite om het niveau van gasten als Bubblegum aan de kaak te stellen. Dit geldt ook voor het grootste deel hier die gefaciliteerd worden door de redactie van deze site. Ze hebben het van hun ouders met de paplepel ingegoten gekregen. Het is onder deze groep weer een verloren generatie, ze weten niet beter! Hun waarden en normen zijn niet de jouwe. Dit is de legacy van 70+ jaren VHP!!


  Maak melding

 12. RIP meneer HUSEIN, sterkte aan alle nabestaanden en aan het
  rechtgeaarde Surinaamse Volk !

  PS : Banken in Suriname, doe ALLEMAAL, aangifte van de ROOF
  van onze Valuta-reserves door deze verderfelijke Paarse
  Bakba-Winkri-regering en president !

  TEKENT u aub, NOOIT VRIJWARING voor deze BOEVENBENDE !

  DESNOODS VOORLOPIG ONDERDUIKEN !
  gemodereerd

 13. Song of Solomon 1:5-6 King James Version (KJV)
  5 I am black, but comely, O ye daughters of Jerusalem, as the tents of Kedar, as the curtains of Solomon.

  6 Look not upon me, because I am black, because the sun hath looked upon me: my mother’s children were angry with me; they made me the keeper of the vineyards; but mine own vineyard have I not kept.

  voor alle nakomelingen van de tot slaaf gemaakten, Koning Salomo, was niet alleen de wijste man, die ooit geleeft heeft, maar de geschriften zeggen via zijn liederen die hij schreef, dat hij zwart was.
  Zou je kunnen zeggen dat alle zwarte mensen apen zijn en toch kunnen uitgroeien tot de wijste mens op aarde.
  Mijn vraag is dan, hoe dom is de rest? die pretenderen geen apen te zijn.


  Maak melding

 14. Mr. Husain … R.I.P. !!!! In Barbados is de vlag halfstok !

  Fam. Husain heeft u aan autopsie gedacht ???

  Overige Bankdirecteurem { m.u.v. govenor CBS ) watch your steps.
  De Nationale Dieven Partij/Bermpartij herbergt een aantal Misdadige Moordenaars …. je weet maar nooit !!!!


  Maak melding

 15. @ Zandloper; de grootste racisten waren toch de zwarte keskesies en japjapies slavendrijvers die voor een kraal en spiegel hun bloedeigen zonen en dochters aan de blanke witte keskesies verkochten ? Moet ik ook de zwarte racisten als Mugabe en Idi Amin die alle Indiërs uit Oeganda en Zaïre en Kenia verdreven met onteigening van eigendommen ? Durf jij nog steeds te beweren hoe slim en rechtvaardig de zwarte aap is ? Als dit aapsoort zo slim is waarom lukt het dit aapsoort niet om een Afrikaans land vooruitgang te brengen ? Waarom ruïneert dit aapsoort keer op keer iets wat door andere aapsoorten werd opgebouwd ?
  PS. Als je goed opgelet zou hebben dan had je geweten dat ik dezelfde woorden als de zwarte keskesie Afonsoewa van de NDP gebruik. Neks no fout !


  Maak melding

 16. Ik heb niks met politiek, maar ik zie dat sommige hier zeer gefrustreerd zijn. Mensen voor zwarte aap uitmaken is een vorm van domheid. Ik vraag soms af al die mensen die allerlei racistische opmerkingen plaatswn in Europa als blanken worden gezien. Ik ben zwart en heel trots op mij huidsleur. Je gaat mij niet horen over ras. Het interesseert mij niet. Ik kijk hoe iemand is en leeft Een goed mens heeft geen kleur. Kleur is het laatste waar ik naar kijk. Daarom heb ik zn prachtig leven. Rip meneer…

  Ik vind het wel raar dat waterkant al deze racistische commentaren plaatsen van deze gefrustreerde mensen. Racisten zijn eenmaal gefrustreerde ego’s


  Maak melding

 17. RIP meneer HUSEIN, sterkte aan alle nabestaanden en aan het
  rechtgeaarde Surinaamse Volk !

  PS : Banken in Suriname, doe allemaal aangifte van de ROOF
  van onze Valuta-reserves door deze verderfelijke Paarse
  Bakba-Winkri-regering en president !

  Tekent u aub, nooit vrijwaring voor deze boevenbende !

  Desnoods voorlopig onderduiken, bankdirecteuren !
  gemodereerd

 18. @ Bumblegum, Onwetenheid maakt dat mensen gaan denken vanuit hun eigen kennis, het is dan jammer als men geen moeite doet om deze kennis te verruimen en toetsen,door het lezen van onvervalste geschiedenisboeken.
  Om je een bepaalde geschiedenis boek aan te bevelen, verwijs ik naar de geschiedenis van de negro/zwarte, een speciale natie. Lees hun geschiedenis, hun zegeningen en vervloekingen en de vijand die hun god op hen heeft afgestuurd, vanwege ongehoorzaamheid aan een overeenkomst, welke zij met hem waren overeengekomen. Niet iedere zwarte is een neger en niet iedere neger is zwart. In de bijbel wordt het woord neger vermeld, als zij die komen uit het zaad van een door God YAhwe gekozen groep.
  De overeenkomsten aan hen gegeven door de profeet Mozes, vind je in de thora, bijbel en koran.
  Onvervals in King James Version. https://bijbel.eo.nl/bijbel/deuteronomium/28
  gemodereerd

 19. Bumblegum@@@ Wat vind je van verschillende kasten in India waar ze elkaar verkopen en verkrachten. Dat hebben de Potugezen (koloniale overheersing)ook misbruikt van gemaakt.

  Dat ben je wel vergeten te vermelden .

  Ieder volk heeft min en pluspunt..

  En Gandhi was ook niet zn lievertje zoals velen doen geloven.. Hij was een racist.


  Maak melding

 20. @Glenn, ik heb geen moer met India en het Kastenstelsel te maken. Vind je het erg dat het Kastenstelsel en Ghandi racistisch zijn ? Waarom houdt de O zo door jouw soort zwarte keskesies steeds de handen op bij racisten ? India is in jouw ogen racistisch toch ? Ga dan bedelen in Afrika en kijk of ze bereid zijn om jouw soortgenoten te helpen.
  Over Ghandi kan ik kort zijn. Als hij racistisch was, hoeveel mensen heeft hij de dood ingejaagd dan? Geen een. Dat in jouw beeldvorming hij racistisch was komt door de verhaaltjes die door zwarte keskesies de wereld ingeslingerd zijn. Er is nooit wetenschappelijk bewijs voor geleverd dat hij zich schuldig aan racisme heeft gemaakt. Hij nam het juist voor de zwarten op in Zuid Afrika maar hij zag direct in dat de zwarten liever onderdrukt werden dan dat ze de strijd aangingen.


  Maak melding

 21. Bumblegum …..of hoe je heet. Ik weet dat ik zwart ben. Je hoef het niet telkens te herhalen. Het maakt geen indruk op mij. Dat je gefrustreerd bent met je huidskleur moet jezelf weten. Je moet heel veel leren voordat wij verder kunnen praten. Het gevloekt van jouw moet afgelopen zijn . Heb jij de documentaire over Ghandi gezien gemaakt door blanken en van commentaar voorzien door blanken die hem een racist noemt. Nu hebben de zwarte dat gezegd….. jajaja .Ik heb dat nooit gehoord van een zwarte tot dat ik documentaire had gezien. De haat zit je heel diep zie ik. Tja ik kan niks eraan doen hahaha.. Hebben zwarten je vrouw/ man afgepakt of zo haha. Waar komt die haat vandaan? Als jij hulp vraagt aan een psychiater waar de haat vandaan komt kunnen verder praten. Succes met je haat leven. Dit soort types als jij heb ik in Suriname gezien toen daar was met vakantie. Ik noem jouw soort geen racist, maar achterlijk wezen. Als eeuwen in een multiculturele samenleving opgegroeid en opgevoed en nog steeds niet aan kunnen wennen. Zoekt een onbewoond eiland en trek maar.


  Maak melding

 22. Glenn aks Ghandi een racist was, dan daag ik jou uit om over 3 uren bij het standbeeld van Ghandi te staan en samen dit beeld van de sokkel te halen. Spreken we om half twee af aan de Heiligenweg ? Als je kef in je donder hebt maar dit heb je niet dus Tan kri !


  Maak melding

 23. Sranan heeft een pikzwarte Nep-srd-koers verplicht
  opgelegd gekregen door zwarte marsmannetjes !

  Paars Sranan is Dubai, bijna al voorbijgestreefd !

  ps : Kunnen de paarse machthebbers zichzelf een uitgaven-
  verbod opleggen ?

  Kunnen de Paarse machthebbers die rovers van onze
  kasreserve-miljoenen-valuta, afleveren bij de procureur-
  generaal, voor berechting ????

  Kunnen de paarse machthebbers afzien van druk op
  bankdirecteuren om vrijwaring rovers te tekenen ??

  Kunnen de paarse machthebbers ook wat fed-dollars aan
  de arme moesjes/padres in Paramaribo geven ?
  Niet alleen Chotelal is Surinaams-onderdaan !
  gemodereerd

 24. Bumblegum. Het is hier in Nederland 15.30 uur. Ik mag niet vliegen anders was wel gekomen. Niet om de standbeeld weg te halen om jouw geschiedenis te geven en de haat een beetje te verzakken. Ik heb geen haat ten opzichte van Gandhi. Die man was voor mijn tijd en in die tijd was de gedachtengoed heel anders. Jij bent in het veleden gedachtengoed blijven hangen en daarom neem ik jouw kwalijk. Trouwen Amin was de grote sadist en een racist.


  Maak melding

 25. ik vermoed dat Bumblegum geen racist is, maar een idioot, en dat is erger dan een aap, hij daagt iemand uit om een criminele daad te verrichten,zulke mensen willen het land besturen, mogen de gode ons behoeden
  Glenn is geen crimineel, dus gaat hij niet.
  laat hij maar zijn bubblegum met Ghandi gaan delen.
  Als je jouw hersens zou moeten verkopen dan zal het heelnduur zijn, omdat ze zo goed als nieuw zijn .
  Nooit gebruikt.


  Maak melding

 26. Glenn 24 maart 2020 at 15:11
  Bumblegum …..of hoe je heet. Ik weet dat ik zwart ben.
  *******************************************
  @ Glenn … of hoe je je zelf noemt …. weet je het zeker dat je zwart bent.

  Ben je niet ” A …… Man with a Black Skin “.

  Je verwijst * Bumblegum naar een psychiater … maar je hebt een PSYCHIATER eerder/harder nodig.

  @ Glenn … of hoe je je zelf noemt … je bent een onverbeterlijke … PAARSE RACIST … tot in alle vezels van je Ziel … tenminste als je een ziel mocht hebben.

  In zijn reactie heeft @ Bumblegum slechts … japjapie/keskesie Afonsoea … aangehaald … niet meer en niet minder !!!!!! Als je dat in een ander perspectief wil plaatsen …. it’s up tu yu …. Jo Koe !!!!!!!!!


  Maak melding

 27. Zandloper.. Ik woond als 40 jaar in Nederland. Ik kan niet naar deze man. Ik erger mij dood aan zulke idioten. Als buitenstaanders deze reacties lezen dan schaam je toch als Surinamers. Mijn Turkse buren zeggen altijd dat Surinamers vrolijke mensen zijn, maar als ik deze mensen dit soort reacties laten lezen dan schaam ik mijn kapot als Surinamers. Ik neem aan dat Bumblegum een hindoestaan is. Hij moet zicht kapot schamen, want ik heb ook hindoestaan in mijn familie. Hij is schande voor de hindoestaanse gemeenschap in Suriname. Als deze soort type in de regering komen dan is klaar met Suriname. Dan krijg je iets als Amin die hij zo verafschuw.


  Maak melding

 28. Mul .. Ik haat politiek. Ik heb nooit in Suriname gestemd

  Wat bedoel je met paars?

  Ben je een soortgenoot van die idioot zonder hersenpan?

  Wegwezen jij.

  Het stom geouwehoer van jullie.


  Maak melding

 29. @ Glenn, Het zijn vaak piep kleine mannetjes die pretenties hebben maar nergens voor kunnen staan,zij dwalen af, omdat het hen werd geleerd toen ze met de lalarook de Surinaamse haven binnen voerden.
  Als dank mochten zij hun naam en religie behouden. Het verdeel en heers spelletje is een uitvinding van de aanhangers van satan. Een echte hindoe richt zich tot een oprechte levenswijze, waarbij alle schepselen hun plaats en levenservaring zullen kennen en opdoen. Zij die kleur zien, of kleur propageren zijn slechts handlangers van de overheersers, dus niet van Brahma, Muhammed,Yahwe, Jezus of Budha.


  Maak melding

 30. Zandloper.. Ik woond als 40 jaar in Nederland. Ik kan niet naar deze man. Ik erger mij dood aan zulke idioten. Als

  Jammer dat je na 40 jaar nog steeds de grammatica niet beheerst. Ik woond …
  Weet je wat jij moet doen ? Nu je toch in Nederland woont verzoek ik , namens alle zwarte, bruine, gele keshkiesies bij de Nederlandse regering aan te kloppen en te eisen om de jaren 80 files per direct, en dus niet pas in 2060, openbaar te maken. Daar bewijs je ons een grote dienst mee want we zijn nieuwsgierig waarom informatie zo lang verborgen wordt. Durf je het aan of heb je alleen je smoelwerk klaarstaan als het je uitkomt ? Al die zwarte keskiesies die na de onhankelijkheid Suriname verlaten hebben zijn landverraders. En het zijn de gele en bruine keskieshies die het land opbouwen. De zwarte jap japies zitten liever op hun luie donders !


  Maak melding

 31. zandloper 24 maart 2020 at 17:08
  @ Glenn, Het zijn vaak piep kleine mannetjes die pretenties hebben maar nergens voor kunnen staan,zij dwalen af, omdat het hen werd geleerd toen ze met de lalarook de Surinaamse haven binnen voerden.

  De grootste historische figuren waren klein … Caesar, Alexander THE Great, Djengiz Khan, Mahatma Ghandi, Churchill, Hawkins … dus jouw statement is lulkoek en typeert jouw soort japjapie.

  Probleem is dat de zwarten met twee maten meten. Als Afonsoewa Surinamers voor keskiesi en jap Japie uitmaakt hoor je geen haan kraaien. Idem als die zwarte aap Clifton Limburg andere bevolkingsgroepen schoffeert hoor je ook geen verontwaardiging! Deal with it !


  Maak melding

 32. Bumblegum…. Kan je zelf geen ticket kopen? Je vraag wel veel he. Inplaaats dat je Suriname probeert op te bouwen lul je alleen maar nonnens.


  Maak melding

 33. Bumblegum. .. Ik zit nu op mijn luie stoel naar reacties te lezen Je kan heel goed schrijven, maar jammer genoeg heeft de Nederlandse taal niets met intelligentie te maken. Jij bent een heel goed voorbeeld van. Wat kan jij bullshit uitkramen zeg!!!


  Maak melding

 34. @ bumblegum De kleine mannetjes werden allemaal verslagen Napoleon moest in Haiti vluchten voor de zwarten, de marroons, die de onafhankelijkheid verkregen door strijd. Om tre voorkomen dat het in Suriname en Suriname gebeurde, werden erovereen komsten gemaakt tussen de nederlandse overheden en dee Marrons, de weggelopen slaven, de busch niggers. En ik begrijp je haat zeker kan je geen vrouw vinden en raak je gefrustreert omdat alle mooie hindoestaanse meiden liever een marron als man nemen dan te worden mishandeld doorhun eigen ras.


  Maak melding

 35. @ Bumbelgum, de door jouw opgenoemde zogenaamde helden, waaronder Caesar, vraag ik mij af over welke caesar jij het hebt, aan gezien caesar een titel was voor de romeinse overheersen. Heb je het over die pedofiel Caesar Nero die in zijn gekte Romein brand had gestoken, dan verklaart dat mijn gelijk en ben je een idioot van de hoogste orde. Had dan liever Hithler ook opgenoemd.
  Ik weet waar ik vandaan kom en waar ik naartoe ga


  Maak melding

 36. Glenn 24 maart 2020 at 16:45
  Mul .. Ik haat politiek. Ik heb nooit in Suriname gestemd

  Wat bedoel je met paars?
  *****************************
  Glen … je haat politiek … waarom bemoei je je dan met de politiek.
  Je hebt nooit in Suriname gestemd … Suriname heeft je stem ook niet gemist !

  Je bent zwart … trots op je zwart zijn. Plotseling heb je hindoestanen in je familie.
  Heb je ook Indianen, Binnenland bewoners, Javanen, Chinezen in je familie!

  Wat ik met paars bedoel ???
  Hoewel je niet in Suriname woon … keur je alles wat die … PAARSE BOEVEN/FRAUDEURS … Ondemocratisch tot stand brengen.

  Voor mij ben je een … Racist … pur sang!

  Geniet van je prachtig leven met je UITKERING !!!!!!


  Maak melding

 37. RIP hr. Hussein.

  De wet was al getekend toen de bankdirecteuren op gesprek gingen. Volgens insiders heeft deze meneer zich enorm druk gemaakt om jullie toekomst.

  Dat is de reden waarom de medewerkers werden opgeroepen om te staken.

  Diep triest!


  Maak melding

 38. zandloper 24 maart 2020 at 19:10

  Jouw soort is niet alleen lui maar ook dom. Neen ik heb het niet over Caesar Nero maar over Julius Ceaser …. de kleinste van alle keizers. Zie je wel dat je niet lezen kan. Alleen maar rommel uit je mond ! Noem mij een land dat door een zwarte aap / keskiesie geregeerd wordt en dat land vooruitgang kent. Ik ken er geen.

  @ Glenn; je bent gewoon een verrader die voor mij totaal geen toegevoegde waarde heeft. Als jij zo om Suriname zou geven dan had jij nu hier en niet daar in je luie stoel gezeten. Tot slot nog een opmerking ter weerlegging van het schaamtegevoel dat door jouw Turkse broeder bezorgd wordt. Vertel hem maar dat alle sekshuizen en prostitués in handen zijn van Turken. Vertel hem ook dat de casino’s ook in handen zijn van Turken. Vertel hem ook dat hier een drugsoorlog gaande is waar vooral Turken bij betrokken is. Zo nu hoeft hij jou geen schuldgevoel aan te praten.
  Schuldgevoel ? Me mars papa! Landverraders hebben geen gevoel !


  Maak melding

 39. Brunswijk ontmoet ambassadeur India: ABOP wil sterke relatie met India

  Speciaal voor de paarse zwarte japjapies …. India wordt beticht van racisme en Ghandi was een racist volgens de domste forumdeelnemer Glenn en toch wordt weer de hulp ingeroepen van India. Ik zei het vanochtend al geen een Afrikaans land zal Suriname kunnen helpen. Glenn, arme kerel !
  Te grote smoelwerk ! Weet je blijf jij maar lekker in Holland en laat Suriname achter je. Dit land heeft jou de afgelopen 4 decennia niet gemist.


  Maak melding

 40. Bumblegum, ik ben al jaren op zoek naar apen met Kroes haar, maar nog niet gevonden. Dus afro Surinamers voor japjappie uit te maken slaat nergens op. Bovendien is het onsmakelijk om bij zo’n trieste omstandigheid een politieke oorlog te voeren. Shame on you en de andere idioten. Enfin, moge zijn ziel in vrede rusten🌼


  Maak melding

 41. Ja mang, hier in Su is t normaal. Gooi een banaan en ze doen enkele kunstjes voor je.
  Auto’s met keiharde pokoe, zie je een aap op die beat mee bewegen hihi
  Maar wij apen van Suriname zullen straks toch weer voor de paarse ratten stemmen in ruil voor een beetje geld.

  Sari Tori boooi
  gemodereerd

 42. Kreeg deze app vandaag:

  😰

  Sean Husain
  Managing Director
  van Republic Bank
  heeft zich verschrikkelijk opgewonden met het hele gebeuren van de nieuwe Valuta Wet + ze zijn vanochtend als bankiersvereniging als kinderen behandeld op het kabinet van de president.
  De president vond de groep directeuren van de grote banken niet belangrijk genoeg.
  Tijdens de meeting stond hij op om buiten de kamer een sigaretje te gaan roken.
  Tijdens de meeting schreeuwde de Pres naar derden om een rum-cola voor ‘m te brengen.

  Achteraf bleek dat de Pres de Wet allang had getekend ter bekrachtiging, maar dus gewoon een loopje nam met de Bankiersvereniging.

  Hierdoor heeft Sean Husain zich zo opgewonden, met als gevolg een hartaanval.
  Hij is in de vooravond overleden.

  R.I.P.
  🙏🏼😰
  gemodereerd

 43. Brunswijk gaat als Surinaamse Miljonair geen geld lenen bij India, maar toiletten bouwen aan de Ganges zodat milieoenen arme inwoners niet daarin hoeven te poepen en ziektes oplopen. Gelukkig voor jullie die metde lalarook naar Suriname zijn gekomen, anders zaten jullie ook in die shit.
  gemodereerd

 44. JEEJTJE alweer lees ik alleen maar gezeik er is iemand overleden en wat praten jullie allemaal..wat een respect voor die man en voor elkaar. Jullie hebben echt STRONT in jullie hoofd daarom gaat het land niet vooruit!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.