zondag, april 14, 2024
HomeNieuws uit SurinameBrunswijk ontmoet ambassadeur India: ABOP wil sterke relatie met India

Brunswijk ontmoet ambassadeur India: ABOP wil sterke relatie met India

-

Does Travel - naar Suriname

De voorzitter van de Algemene Bevrijdings- en Ontwikkelingspartij (ABOP), Ronnie Brunswijk, heeft onlangs een onderhoud gehad met de ambassadeur van India in Suriname Mr. Mahender Singh Kanyal (foto). De ABOP wil een sterke relatie met India, meldt de partij vandaag.

Het opbouwen van sterke, betrouwbare, internationale netwerken is cruciaal voor elk land dat in ontwikkeling is. India is een van de BRICS-landen welke vermoedelijk de dominante leveranciers van goederen en diensten tegen 2050 zullen zijn. Er zijn daarom genoeg logische redenen waarom Suriname de banden met India moet versterken. Naast de culturele gewoonten die wij met India gemeen hebben, draait de Surinaamse economie op goud en India is de 2de grootste opkoper van goud in de wereld. 

De ABOP wil in de komende regeerperiode de band die Suriname met India heeft versterken en intensiveren. Hierbij kan bijzondere nadruk gelegd worden op handel en kennisdeling op gebieden zoals mijnbouw, landbouw en Informatie Communicatie Technologie (ICT).

De ambassadeur Mr. Mahender Singh Kanyal heeft aangeven dat India bereid gevonden is om de bouw van een nieuw voetbalstadion te financieren. Aan het einde van het gesprek kreeg de ambassadeur de MBA-afstudeerscriptie van de heer Brunswijk overhandigd.

De ambassadeur en de partijvoorzitter hebben afgesproken om nog voor de verkiezingen een tweede gesprek te houden.

opening
Fernandes Express
BODO Party

34 REACTIES
 1. indien India er geen heil in zag, zitting nemen in de regeermacht, zouden ze ABOP niet hebben ontvangen.
  Dus denk ik dat de coalitie gevormd zal worden door de VHP ABOP en NPS. Het is maar de vraag of PL mag mee regeren.

  Ik denk dat India het geloof in het terugkomen van NDP en Bouterse niet meer mogelijk is.


  Maak melding
 2. Brunswijk is zakenpartner en boezemvriend van Bouterse.

  Het volk moet schoon schip maken.
  Geen criminelen in de politiek en regering.

  Alleen personen met “goed gedrag” bij de overheid.

  Justitia Pietas Fides. Krakti.


  Maak melding
 3. In ieder geval heeft deze goudzoeker een Titel en is geschoolder dan de huidige president. Alles beter dan die boevenbende die er nu zit en het volk kaal plukt.


  Maak melding
 4. Damsco heb jij de koers naar beneden laten gaan de beste wet van NDP in de laatste 10 jaren .

  Een potje pinda kaas 50 SRD
  Een kleine Kip 75 SRD

  prijzen van Damsco van NDP


  Maak melding
 5. Ik hoor de paarse ratten al zeggen….abop gaat samenwerken met de VHP. Feit is dat niemand samen wil werken met didibri. Niemand wil in een. Zinkend schip instappen. Niemand wil rovers ondersteunen.

  Yes Chan for pres.


  Maak melding
 6. Sanggg Drs Brunsi.
  Master of Science in Business Administration.

  BRICS was een ‘natte’ droom van de 20e eeuw.
  India bezit inderdaad kwalitatief goede ICT kennis.
  Maak er gebruik van.
  Reduceren tot 1/5 deel, die ambtenaren database.
  De rest mag gaan planten.

  Mensen kunnen veranderen.
  Maar, als het 1e project een voetbalveld is, dan heb ik zo mijn twijfels.


  Maak melding
 7. Alleen India, en enkele Westerse landen, kan Suriname naar welvaart ontwikkeling helpen. Aan landen als Djibouti , Venezuela en Ghana heeft het volk geen moer aan. Ook niet aan verraders als Glenn en anderen die uitlandig zijn en toch een te grote smoel hebben!
  Aai wat zal het bij de heer Glenn pijn doen nu het land dat door hem van racisme en discriminatie beticht wordt, te hulp geroepen wordt. In ieder geval weet Brunswijk dat Ghandi geen racist was maar Brunswijk heeft ook doorgeleerd hoor. Mooie zwarte geleerde keskieshie !


  Maak melding
 8. Kijk, als je goudmagnaat bent dan is het logisch om toenadering te zoeken tot het 2e land in de wereld qua goudopkoop. Is geen rocket science, je wil je marktafzet verbreden en hij zal waarschijnlijk een betere prijs krijgen.


  Maak melding
 9. Mister Bumblegum, aka Ba ba Sai,
  Internet gangster. Het enige wat jij moet doen is je pilletjes op tijd inslikken. Je bent niet sterker dan de pilletjes. Slik ze op tijd. Het behoedt je voor het zogenaamde stoer doen. Blijf ook weg van de alcohol en drugs. Drugs en pilletjes gaan niet samen. Je bent gewoon niks waard. Echte mensen hoeven niet stoer te doen via internet. Die komen met redenen omkleed. Je bent goed ziek. Nogmaals ; je pilletjes!


  Maak melding
 10. Bumblegum 24 maart 2020 at 20:38
  Alleen India, en enkele Westerse landen, kan Suriname naar welvaart ontwikkeling helpen.
  ——-
  Klopt als een bus. Chan heeft de lijnen al uiteengezet.


  Maak melding
 11. @Bubblegum: Ooit in de sloppenwijken van India geweest? Kijk maar goed wat Corona in het volgens jou zo rijke India gaat aanrichten, want 90% van de bevolking is of analfabeet en begrijpt de voorlichting en waarschuwingen niet of heeft het te slecht om zich te wapenen tegen dit virus. Het Westen wordt op dit moment door het virus tientallen jaren terug geworpen, de diepste recessie die wij ooit zullen meemaken is nakende, in Amerika zal er een ware slachting plaatsvinden want het grootste deel van dat volk is niet verzekerd tegen ziektekosten. Jullie zitten hier maar onzin te spuien terwijl alles om je heen omvalt, wat zijn jullie toch een stel ezels!!


  Maak melding
 12. @ Lucien
  In ieder geval, ondanks de vele sloppenwijken en hoogste analfabetisme , houden de Indiërs hun handen niet op en bedelen ze voor financiële hulp. Had ik dit maar ook kunnen zeggen van Suriname dat overal bedelt en smeekt om geld.

  Schaam je eigenlijk niet om Surinamer te zijn ? O wacht je zult wel zo een zwarte japjapie (ik citeer Mw. Afonsoewa van de NDP) zijn die uitlandig is maar wel een grote mond heeft.


  Maak melding
 13. @Lucien
  India telt een inwonerstal van meer dan 1 biljoen mensen en ze bedelen niet .Suriname telt plusminus 500000 zielen en India verzorgd ze.Ze slapen in de straten van India en wonen in krottenwijken maar zorgen ervoor dat de surinamers met een gevulde maag naar bed gaan!
  Wees dankbaar dat ze deze offer voor jullie maken!


  Maak melding
 14. Luciën 24 maart 2020 at 21:23
  —-
  Hoeveel keren is boefdraad en co naar India geweest om te bedelen? Man lul niet als je iets niet weet of tupu joe mpp mofo. Soso paarse shit komt eruit.


  Maak melding
 15. Mahendra heeft zich zwaar laten misbruiken om met de voorzitter van ABOP en zijn gefabriceerde afstudeeronderzoeksrapport (een product van Rumpert Rampersad) te gaan poseren. De toekomst zal uitwijzen wat deze prille relatie zal opleveren. Voor nu is het zoveel als mogelijk de kranten halen. Onderdeel van zijn verkiezingsc campagne. Niks bijzonders!


  Maak melding
 16. pakiratigri 24 maart 2020 at 20:55
  Mister Bumblegum, aka Ba ba Sai,
  Internet gangster. Het enige wat jij moet doen is je pilletjes op tijd inslikken. Je bent niet sterker dan de pilletjes. Slik ze op tijd. Het behoedt je voor het zogenaamde stoer doen. Blijf ook weg van de alcohol en drugs. Drugs en pilletjes gaan niet samen. Je bent gewoon niks waard. Echte mensen hoeven niet stoer te doen via internet. Die komen met redenen omkleed. Je bent goed ziek. Nogmaals ; je pilletjes!
  ————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
  denk jij gefokte door kruizing tot stand gekomen tropischbosdier dat BBG je baas is die schuilt tussen ons weldenkenden?


  Maak melding
 17. Welke macht heeft deze ongeletterde om op persoonlijke titel de banden aan te halen met zo’n groot imperium.
  Wat begrijpt Br over Staatsstelsel.

  Is meer een verkiezingsstunt die niet zal werken.


  gemodereerd
 18. @@@Luciën
  Wat weet jij over India. Je moet een keertje er naar toe gaan. Je krijgt niet eens een plek in de sloppen wijken, want je muts geeft een ondraaglijke walmte.


  gemodereerd
 19. Aan politici als Brunswijk heeft het land ook niks . Wanneer staat de nieuwe generatie politici in Suriname op ????? Eerlijk en gevrijwaard van criminele antecedenten. Maar bovenal geschoold op hoog niveau.


  Maak melding
 20. Haha deze goudzoeker heeft zijn eigen belang nu al veilig gesteld en de verkiezingen moeten nog gehouden worden; wat een zielige vertoning; gangsters in de politiek en nu ze wat centjes hebben gedragen ze zich als echte jaffers;


  gemodereerd
 21. Na de foto sessie werd er nog bijgepraat onder het genot van een borrel. Brunswijk maakte zijn kado (zie foto) open en schonk nog wat bij.

  Zo spraken ze over het een en ander.

  Mahinder Singh: so you finished your study and finally got your title. Congratulations.
  Brunswijk: yes. You know toh. The stoddie was hard but now I am
  (het was even stil. Brunswijk moest even nadenken hoe hij Dokteranders in het Engels moest zeggen)
  Ai. Dus now I got my taitel, I am docterdifferent.


  Maak melding
 22. Bumblegum.. Als Ik terug kom moet jij naar India verhuizen. Daar hoor je namelijk thuis..

  Wat heeft Suriname aan India. Helemaal niks.

  Het land met veel sloppenwijken…

  Dream on…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES