maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidAantal besmette personen met coronavirus in Suriname opgelopen naar 6

Aantal besmette personen met coronavirus in Suriname opgelopen naar 6

-

Does Travel - naar Suriname

Het aantal met het coronavirus (COVID-19) besmette personen in Suriname, is nu opgelopen naar 6. Dat meldt het nationaal managementteam zojuist op haar website. De redactie van Waterkant.Net dat deze zesde persoon besmet zou zijn geraakt door de eerste persoon die in Suriname besmet was.

Tot de dagelijkse COVID-19 update maandagmiddag door de Surinaamse regering en het Nationaal COVID-19 Management Team (NCMT), waren er 5 positief geteste gevallen in het land.

Op dit moment is niemand in Suriname op overheidslocaties in quarantaine geplaatst. 201 personen zijn in thuis quarantaine. 

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. Dat is toch overal in de wereld het zelfde als er één besmet is dan zijn er binnen 14 dagen nog veel meer
  Believe me


  gemodereerd
 2. Er bestaat nog geen medicijn tegen deze virus, dus het gelul dat Cuba medicijnen zal leveren is stom geouwehoer van die Elias. Als Cuba een middel had tegen deze virus dan waren ze in 1 klap van al hun zorgen verlost daar op het eiland . Dus laat die Elias maar lukken wat hij wilt, mensen er is geen middel tegen deze virus, nog niet.


  Maak melding
 3. Dit virus is een wake up call voor de gehele mensheid de verkiezingen komen in gedrang, de voedsel voorraad ook, mensen worden onzeker. De grote oplossing voor alle dreigement in Suriname is dat de NDP verdwijnt, dus DDB doe je best.


  gemodereerd
 4. Zolang er mensen terugkomen moeten we meer verwachten.
  Ook moeten de voorlichters duidelijk maken dar niemand zijn mensen op zanderij hoeft af te halen maar dat ze naar Par’bo worden vervoerd en en dan horen de familieleden hoe verder
  Je moet de informatie ergens kunnen vinden..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES