dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieTelefoonlijnen Command Center beschadigd en momenteel buitenwerking

Telefoonlijnen Command Center beschadigd en momenteel buitenwerking

-

Does Travel - naar Suriname

De telefoonlijnen van het Command Center (CC) in Suriname zijn vanmiddag beschadigd tijdens graafwerkzaamheden door derden. Als gevolg daarvan is het CC, gevestigd aan de Peprepenweg te Santo Boma, momenteel niet bereikbaar.

Burgers die een melding aan de politie willen doorgeven, moeten bellen naar het bureau van het ressort. Voor het melden van een brand en vragen voor hulpverlening kan er voorlopig gebeld worden op nummer 463979.

Er wordt met man en macht gewerkt tot normalisatie. Hoe lang dit gaat duren is nog niet bekend.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
 1. Riekt naar sabotage!! Destabilisatie is een eerder gehanteerd wapen van de oppositie wanneer ze zien dat zij de grip op de situatie verliezen. Mensen wees waakzaam, deze gasten zijn nu tot alles instaat!!


  Maak melding
 2. Riekt naar sabotage!! Destabilisatie is een eerder gehanteerd wapen van de oppositie wanneer ze zien dat zij de grip op de situatie verliezen. Mensen wees waakzaam, deze gasten zijn nu tot alles instaat!!


  Maak melding
 3. De nieuwe dwangwet gaat zorgen voor heel veel stabilisatie. Op naar een 2e Dubai toch.

  Grappig dat agressors spreken van sabotage terwijl zij om het minst geringste elke vorm van kritiek met fascistisch geweld intimideren, kapot slaan en schieten…


  Maak melding
 4. Luciën 24 maart 2020 at 10:52
  Riekt naar sabotage!! Destabilisatie is een eerder gehanteerd wapen van de oppositie wanneer ze zien dat zij de grip op de situatie verliezen. Mensen wees waakzaam, deze gasten zijn nu tot alles instaat!!
  *******************************************
  Look who is talking ! Aanhanger van de Nationale Dieven Partij …. tehuis voor Misdadige Moordenaars …. Partij van Onverbeterlijke Fraudeurs en { Veroordeelde } Verkrachters !!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES