Smokkelaar met ruim halve kilo cocaïne aangehouden op luchthaven Suriname

22
Opnieuw lid van Surinaamse band op vliegveld aangehouden om drugs
Waterkant Archieffoto van het BID-Team van de Surinaamse politie op Zanderij.

Het Bestrijding internationale Drugsteam (BID) van Zanderij heeft begin deze maand een 55-jarige man aangehouden op de Johan Adolf Pengel internationale luchthaven. Hij probeerde harddrugs het land uit te smokkelen, aldus het Korps Politie Suriname zondag.

Bij visitatie in de ruim bagage van de verdachte Witperkash S., werden staafjes cocaïne met een totaal gewicht van 555 gram ontdekt. De straatwaarde van de onderschepte drugs bedraagt circa 25.000 euro.

De drugs en de smokkelaar zijn overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade die belast is met het nader onderzoek. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is Witperkash in verzekering gesteld meldt de politie.


22 REACTIES

 1. Wit-perkash mag nu de zwarte piet zijn club santo. 55 jaren oude dommie. Zo zie je wijsheid komt niet met jaren onder verhoor mag hij even uitleggen wie de groothandelaren zijn.


  Maak melding

 2. A dong beest,hij heeft de juiste naam,zo krijgen wij alle surinamers een stempel dank zij deze dombo’s
  gemodereerd

 3. In troebel water wil men vissen vangen!! A keba djie. ing. Corona crisis, dus ai teki ing kans
  gemodereerd

 4. Elke dag wordt drugs in beslag genomen. Ik ben benieuwd wat hiermee gedaan wordt. Wort drugs onder de hoge Pieten verdeeld? Zie vele voorbeelden hiervan. Of herpakt en geëxporteerd? Of zelf gebruikt door de paarse ratten?
  gemodereerd

 5. Al die sjouwers en bolletjes slikkers zijn op pauze gezet 😃😃😃 Corona heeft ze een halt toe geroepen. Papa touwtje zou zeggen “horing drape “
  gemodereerd

 6. Zeker gevonden door de drugshond die alleen partijen onder de 10 kilo kan ruiken. Voor de partij van 100 kilo was de andere drugshond toevallig niet aanwezig. Soema law?


  Maak melding

 7. Soso vloek voor hun nageslacht het maakt ze niks uit.
  Daarna volgt hij die dat zelf spul gaat roken en een zwerver wordt.
  Wat je zaait oogst je later zeker.
  Bigi wagi bigi ook gaat niet door.


  Maak melding

 8. Deze gast heeft zeker zelf teveel van dat spul gesnoven, zijn hersens zijn duidelijk aan getast. Ik kan mij niet voorstellen dat iemand nog zo een bewust achterlijk bezig kan zijn.
  Misschien heeft de corona zich in zijn hersenpan genesteld.🙄


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.