zaterdag, februari 24, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijOok fastfoodketen Naskip neemt maatregelen tijdens coronacrisis

Ook fastfoodketen Naskip neemt maatregelen tijdens coronacrisis

-

Does Travel & Cadushi Tours

De bekende Surinaamse fastfoodketen Naskip heeft net als vele andere bedrijven, zware maatregelen moeten treffen in de coronacrisis. In Suriname is ervoor gekozen om de restaurants wel open te houden, maar slechts voor afhaal en bezorging. Ook in de onlangs geopende Nederlandse vestiging te Amsterdam is dat het geval. Daar is het bovendien vanaf deze week mogelijk om via de website van Naskip Nederland op unieke wijze te bestellen via een car pick-up systeem.

Nederland en Suriname
Fabienne en Anthony Nassy van Naskip Nederland hebben hun handen vol met de online bestellingen voor afhaal. “In dit soort tijden moet je creatiever zijn en gezondheid vooropstellen” aldus Fabienne. Zij en haar broer Anthony draaien sinds vorig jaar het Nederlandse filiaal van Naskip in Amsterdam. “In Suriname en in Nederland volgen wij alle adviezen van de overheid strikt op. Zo zorgen wij ervoor dat mensen niet meer bij ons kunnen zitten om te eten, er niet teveel mensen in het restaurant staan en hebben wij ook ons schoonmaakprotocol aangescherpt.”

Comfort food
De strenge regels vanuit de Surinaamse en Nederlandse overheid zorgen voor ingrijpende maatregelen op de werkvloer. Zo mogen werknemers met milde klachten niet komen werken en staan de caissières in Suriname achter een plastic scherm, om verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken. “Toch vinden wij het belangrijk om onze klanten van dienst te blijven. Naskip is voor heel veel mensen comfort food en als je dan zoveel mogelijk thuis moet zitten, dan doe je dat het liefste met eten dat lekker en makkelijk is.”

Nieuwe online pick-up service
Vanaf deze week is het ook mogelijk om via de website van Naskip Nederland op unieke wijze te bestellen. Mensen kunnen via een car pick-up systeem hun kenteken en autokleur aangeven en online bestellen. Zodra de bestelling klaar is, dan wordt die naar de auto gebracht, zodat mensen niet naar binnen hoeven, zegt Anthony. “We spreken veel mensen die bang zijn om af te halen, op deze manier zorg je ervoor dat mensen met een veilig gevoel ons eten kunnen afhalen. Dat kan snel en efficient via de website www.naskip.nl.”

Donatie verzorgingstehuis
Vanaf aankomende week zal Naskip ook één keer per week snackpakketten doneren aan de ouderen in het verzorgingstehuis ‘de Gooyer’. “Deze groep is in deze periode erg geïsoleerd. Ze zijn eenzaam, mogen geen bezoek van familie krijgen of buiten zitten. Vaak zijn het mensen die niet veel te besteden hebben. Wij van Naskip willen hen met comfort food toch een prettig gevoel geven, zodat zij in deze barre periode toch iets lekkers kunnen eten” aldus Anthony.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

7 REACTIES
 1. Ik heb ooit eens, wegens gebrek aan aardappelen, bij de Naskip aan de Gravenstraat een Naskip met cassave (in plaats van aardappelen) gegeten.
  Ik heb nog nooit eerder zo een lekkere kip gegeten en ik wil Naskip hierbij adviseren om dit puur Surinaams gerecht permanent op het menu op te nemen.


  Maak melding
 2. Fantastisch opmerking & MOTIVATIE Mr: John met zulke mensen kan overweg.
  Niet v/d zo genaamde Sranang mang met altijd Negatief aan & opmerkingen, is tijd verspilling & zonde van je positieve ENERGIE
  Geen tijd om elkaar te demotiveren & elkaar te VERNEDEREN, Surinamers moeten bundelen om tot een goeie oplossing te komen zodat het LAND EN VOLK een goeie toekomst & STABILITEIT KAN WORDEN VOOR DE KOMENDE GENERATIES.
  POSITIEF AF NAAR NEDERLAND IS GEEN SCHANDE,JE WORDT ALLEEN GOED VAN .
  NIET ALLEEN NEDERLAND MAAR OOK ANDERE LANDEN DIE ECONOMISCH STABIEL ZIJN☝️⚡🇸🇷👀🔎🔍🤝✊❤


  gemodereerd
 3. Ik had laatst ook gebrek aan aardappelen toen ben ik naar de supermarkt gelopen.😁
  Dang mi waka go na toko, mi bai wan kasaba nanga wan mix fu mik mi egi KFC fowru. A bing switie boi.
  Mi lik ala mi 10 fingah.


  Maak melding
 4. deze bedrijven moeten goed investeren in afhaal en bezorging…
  zit een goede winst marge op.
  niets is zo lekker als thuis komen, eten bestellen, douchen, en gelijk kunnen eten


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES