‘Jaloerse vrouw verspreidt naaktfoto’s jongedame via Facebook’

13
facebook in Suriname

Een 20-jarige jongedame in Suriname is onlangs het slachtoffer geworden van een vervelende actie gepleegd via nep-Facebook accounts. Daarbij werden naaktfoto’s van haar verspreidt via nep-accounts op het sociale netwerk. Het slachtoffer beweert dat een jaloerse dame hierachter zou zitten, schrijft de Surinaamse krant Times of Suriname vandaag.

Ze zou die jaloerse dame in kwestie een keer hebben ontmoet toen ze was gaan ‘chillen’ aan de Wilhelminastraat. Daarbij was ze door een jongeman thuis opgehaald en weer afgezet. Ze denkt dat de dame waarschijnlijk een relatie heeft met die jongeman en jaloers was dat ze door hem is opgehaald en afgezet, schrijft de krant.

Hoe die jaloerse vrouw dan aan haar foto’s is gekomen, maakt de krant niet duidelijk.

Het slachtoffer werd over het verspreiden van de foto’s via Facebook getipt door haar ex-vriend. Ze heeft bij de politie aangifte gedaan van het verspreiden van haar naaktfoto’s.

13 REACTIES

 1. Een hoop poep suggereer je wat weet je of ben jij die jongen die haar opgehaald heeft of weet jij of ze wist dat die heer een jaloerse vriendin heeft en dat is niet alleen in the game naakt foto’s van een ander zonder toestemming online plaatsen is strafbaar,kinderachtig en laf keur het maar goed zo ééntje ben jij viezerik.
  gemodereerd

 2. Wat een ordinaire gedrag; hebben jullie niks beter te doen
  gemodereerd

 3. Maak je niet zo druk man ,naaktfoto,s alom, tegenwoordig hoef je niet voor te schamen hoor, normaalste zaak van de wereld ,adam en eva kostum, lach er maarom en wens ze het alerbeste,en laat karma de rest doen


  Maak melding

 4. sowieso moet je al nooit naaktfoto’s van jezelf maken om te gaan delen met wie dan ook. En hoezo moet je überhaupt naaktfoto’s maken, met de kans dat het in verkeerde handen terecht komen. En dat een jaloerse dame die gaat verspreiden, is zo laag bij de grond, deze jongedame mag zichzelf wel eventjes goed laten nakijken🤔, dat je een ander vrouwspersoon zo in verlegenheid kan brengen, om een MAN!!! 😠deze gasten lachen erom, voor jullie tien anderen, als deze kerel jou al niet respecteert, door met een andere te gaan rotzooien, wees blij,😏 en weg met die kerel, houd je waardigheid, geen enkele kerel is zulk gedrag waard.🥱
  gemodereerd

 5. Vrouwen hebben geen RESPECT voor andere vrouwen (niet alle vrouwen onder een kam scheren)
  @Mica@ dat klopt ze leren het nooit. Duidelijk.


  Maak melding

 6. Ex-vriend is de dader aan zaaksel.
  Is goed voor de meiden die uit liefde zich laten fotograveren door een wolf(Kaaiman) in schaapskleren.
  Heb respect voor je lijf en gooi het niet in de uitverkoop.
  Laat een man zijn fotograveren NOOIT!!!!!
  Moet een lesje vorige deze trien zijn👌


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.