zondag, december 10, 2023
HomeOnderwerpenGezondheidBericht over helikopters die zullen desinfecteren berust niet op waarheid

Bericht over helikopters die zullen desinfecteren berust niet op waarheid

-

Does Travel & Cadushi Tours

Het bericht dat er zondagavond 5 helikopters in de lucht desinfecterende middelen zullen spuiten om het coronavirus in Suriname uit te roeien berust niet op waarheid. Dat heeft minister Vijay Chotkan van Openbare Werken Transport & Communicatie vandaag laten weten tijdens de dagelijkse COVID-19 update door de Surinaamse regering en het Nationaal COVID-19 Management Team.

Het bericht wordt al sinds de ochtend via WhatsApp en Facebook gedeeld en wordt voor waar aangenomen. Hieronder het fake bericht:

“vanavond vanaf 23:40 mag niemand op straat zijn. Deuren en ramen moeten gesloten blijven omdat 5 helikopters desinfecterende middelen in de lucht spuiten om het coranavirus uit te roeien. Verwerk deze informatie voor al uw contacten”.

Eerder deze week werd er ook al een fake bericht omtrent het invoeren van avondklok in Suriname via WhatsApp en Facebook massaal gedeeld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

16 REACTIES
 1. Dit bericht kwam uit NL en is blijkbaar over gewaaid naar SME. Wie ff nadenkt weet gelijk dat het fake is.
  Jammer dat er altijd van die pubers zijn die een dergelijk bericht beginnen en dat er zo veel mensen zijn die zonder na te denken van alles doorsturen.
  Doorstuur berichten zijn in 99,99% van de gevallen onzin.


  Maak melding

 2. De autoriteiten gaan toch niet zonder vooraankondiging een hele bevolking blootstellen aan chemicalien die op hen komen neerdalen. Mensen moeten zich wat kritischer opstellen over de berichtgeving op de sociale media.


  Maak melding

 3. De Russische leger helikopter is in SME om tralala naar Venezuela e/o Cuba te brengen na de uitslag van de verkiezingsnederlaag voor de DNA op 26 mei 2020 en om zijn gevangenisstraf van 20 jaar voor de 8 december 1982 moorden te ontlopen.

  Momenteel zijn ze bezig overal in het westen in het land barrels Staatsolie/ Guwtu in het oerwoud te plaatsen, die nodig zijn om de helikopter van genoeg brandstof te voorzien voor dat vlucht moment en zo veilig in Guyana te komen en dichter bij Venezuela te komen of veilig in Venezuela aan te komen.

  Ze hebben al geoefend hoe vuilverbrandingsovens vervoerd moeten worden. I.p.v. vuilverbrandingsovens zullen op de zeer vroege vluchtochtend naar Venezuela barrels Staatsolie Suriname/Guwtu onder de helikopter vervoerd worden en tralala en gevolg in de helikopter.

  tralala is bezig zijn vluchtpoging voor te bereiden en zijn vege lijf te redden.


  Maak melding

 4. @Passant; om twee redenen zullen er geen verkiezingen gehouden worden. Een omdat de NDP vernietigend verslagen zal worden en ten tweede zal Bouterse worden gelyncht door het volk. Daar is deze man zo bang voor en daarom ronselt hij criminelen om zich heen die hem in bescherming moeten nemen. Maar tegen de woede van het volk zal geen bescherming helpen.


  Maak melding

 5. @RobG en Wendy
  Verdwijnen jullie 2 samen met jullie criminele lijder bouta uit Suriname en sticht ergens heel ver weg je eigen fantasie land.
  Laat Suriname met rust.!
  Suriname verdiend geen crimineel als lijder.
  Prenten jullie 2 dat in jullie koppen!


  Maak melding

 6. wendy en robg, denk aan je uitspraken, mocht je toch ziek worden. geen gebruik maken van apparatuur die door nederland is geschonken, want dat zou wel erg hypocriet zijn


  Maak melding

 7. Als je geen💩te doen hebt en de Chinees een lockdown heeft dan verzin je toch wat anders.
  Zo dom zijn we hier ook weer niet wel die ene arts die wel een zieke blanke patiënt op de EHBO ontving en vernevelen oerdom ze zien blank dus die moeten ze redden.
  #Ray pak je biezen en donder rot op uit Suriname ga naar de bijlmer of den haag daar is toch veel beter en laat de mensen met rust die wel van hun president houden maar jouw leider gaat nooit pres worden want na paars ik taki. Neks no fout, power aan mijn president Odi odi aan gefrustreerde ptss’er op waterkant.
  Stress, haat en frustratie is een killer👈👎


  Maak melding

 8. tralala en gevolg zullen SME niet kunnen ontvluchten met de Russische helikopter, omdat het Coronavirus roet on het eten heeft gegooid.

  Het luchtruim in Guyana en de luchtruimen van vele Caribische eilanden is gesloten. tralala en gevolg zitten als ratten in de val in SME na de uitslag van verkiezingsnederlaag van de ndp voor de DNA op 26 mei 2020.

  ddb is overgeleverd aan de zoete wraak van de jaren lange door hem vernederde en onderdrukte Surinaamse Volk.

  Saddam Hoessein, familie, clan, en woordvoeder van Irak hebben het ook niet overleefd. Hij werd ontdekt in een woestijngat, grijze baard, was vervuild zat onder woestijnzand, luizen oude kleding en stonk.

  Het wangslijm gaf zijn DNA aan.

  “We Got Him!”, klonk in het journaal.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES