zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidAcademisch Ziekenhuis opent speciale grieppoli vanwege coronavirus in Suriname

Academisch Ziekenhuis opent speciale grieppoli vanwege coronavirus in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Het Academisch Ziekenhuis in Suriname (AZP) heeft op zaterdag 21 maart jongstleden een speciale grieppoli geopend, die 1 maal 24 uur open is. Deze is te vinden bij de ingang van de Spoedeisende Hulp (SEH) van het ziekenhuis in Paramaribo.

De grieppoli is opgezet om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) in Suriname tegen te gaan. Bij de grieppoli kan men terecht met griepverschijnselen waaronder verkoudheid, hoesten met of onder slijm, keelpijn of koorts boven 38 graden.

In deze gevallen kan men zich gelijk aanmelden bij de poli. Daarbij dienen de aanwijzingen van de bewaking strikt gevolgd te worden, maakte het ziekenhuis gisteren bekend:

https://www.facebook.com/AZPofficial/videos/220382762648669/

opening
Fernandes Express
Passion in concert

16 REACTIES
 1. Flyer 23 maart 2020 at 11:06
  Massaal naar de grieppoli….lekker dicht op elkaar.
  Heel slim en verstandig@

  En wat is je positieve bijdrage inplaats van onzin uit te kraaien aan aan je reactie heeft de Surinaamse bevolking niks en ook niks aan.


  Maak melding
 2. ik vind het top een grieppoli in het leven geroepen.🙏👍
  Positief , we gaan met zn allen deze vervloekte ziekte bestrijden . Burgers ik roep u op : Heb je niets te zoeken buiten ,binnen blijven. Handen regelmatig wassen en vooral elleboog voor je mond tijdens het hoesten.
  Dankuwel dat u aan de medeburgers denk.


  gemodereerd
 3. @Laat me
  Zwijg toch!
  Elke dag is er crisis in Suriname.
  Met of zonder corona!
  Wat voor positief heb je te vertellen over Suriname!?
  Je hebt een crimineel als lijder,is dat positief te noemen?!


  Maak melding
 4. Echt, van een onschuldige griepje kom je uit de polie besmet met coronavirus naar buiten.
  De patienten moeten een ruimte van ongeveer 6 voet van elkaar in acht nemen om besmetting te voorkomen! De foto doet juist het omgekeerde..het vertelt je hoe je coronavirus in snei tempo kan oplopen!


  Maak melding
 5. Kondremangs
  Goed initiatief. ….helaas zie ik een heleboel kondremangs nog hangen bij de weinige winkels die opengaan. ……tranga jesie ….wat dat betreft. ..hai baja
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding
 6. Moesje gaat om 7 uur smorgens met griepverschijnselen naar de poli. Toevallig gaan die dag ook nog 100 andere moesjes naar de poli waar alleen maar 1 wc werkt. Verder geen wc papier, handzeep etc aanwezig. Om 3 uur smiddags wordt ze geroepen. Na 5 minuten mag ze gaan. Moesje is het Coronavirus besmet. Vraag…waar heeft ze de besmetting opgelopen?


  Maak melding
 7. Laat me…

  Kom jij uit een ei, mafkees.

  Vooral de ontwikkelingen en adviezen in de wereld niet volgen hoor.

  Man man man, wat een hersenloze eikels bestaan er nog op de wereld.


  Maak melding
 8. Laat me, flyer heeft gelijk. Heb jij de instructies niet vernomen die momenteel gelden in Europese gebieden die als haarden worden beschouwd? Nee, want jij leeft onder een steen geloof ik. Aan jouw reactie heeft ook niemand wat.

  Het is namelijk zo dat de 1,5 tot 2 meter niet voor niks is. Iedereen weet dat inmiddels nu toch wel. Waarom moet je dan zo een domme reactie geven alsof flyer geen gelijk heeft? Pfff!


  Maak melding
 9. @Waldo
  Wrong.
  Foto geeft aan hoe het in werkelijkheid is op de poli bij de AZP.
  Hoelang nog ben je van plan deze incompetente ndp regering te verdedigen?!


  Maak melding
 10. Mijn vraag is/was wat is de de positieve bijdrage maar niemand kan een simpel antwoord geven maar wel een draai aan mijn vraag geven typisch Surinaams van alles wordt gegild maar geen antwoord op mijn vraag en met zulke dombo,s moet Suriname vooruit komen.jullie dombo,s zijn het niet waard voor een discussie jullie kunnen niet eens bij het onderwerp blijven dit is het onderwerp en de vraag WAT IS JE POSITIEVE BIJDRAGE bv ik geef ze voorlichting of ik doneer maar nee op een simpele vraag kunnen jullie geen antwoord geven maar wel blablabla en onzin in de ruimte. En aan de zijlijn te staan gillen en klagen maar zelf doen jullie geen bal.


  gemodereerd
 11. Ray 23 maart 2020 at 13:18
  @Laat me
  Zwijg toch!
  Elke dag is er crisis in Suriname.
  Met of zonder corona!
  Wat voor positief heb je te vertellen over Suriname!?
  Je hebt een crimineel als lijder,is dat positief te noemen?!@@@

  Is dit je antwoord op mijn vraag je bent wel zwaar gestoord en wie zegt dat die crimineel mijn leider is
  En iets positief over Suriname lekker weer,lekker eten, mooie vrouwen je krijgt nu srd 20 voor één euro als ik nu met €3000 naar Su ga leef ik als een koning dat is wel iets positiefs over Suriname dat is mijn antwoord op je vraag
  Kan jij mij een simpel antwoord op mijn vraag geven nee dat kan je niet omdat je hoofd niet goed werkt.


  gemodereerd
 12. @laat me
  Met jou grote bek ga je zoals in December al deze mensen bedreigen ,adressen doorgeven ,tijdstippen etc.Bijna de helft houd van Suriname maar zijn tegen de ontwikkelingen denk dat PN jou nu kapot uitlacht. Wijze Madam waar schuil je treiter je ze niet zoals je bij mij deed.Nu ben je met jou staart tussen jou benen op een etage tv aan het kijken met je kogelwerendvrij dekentje.Arm zielig man /wijf ik ben het had jou gezegd dat ik niet bang voor jou bent je geloofde mij niet. Je komt voor Suriname op wat voor inbreng heb jij toe te voegen .Ze woont niet in Suriname hoor maar in Nederland Hoogvliet_Zalmplaat bus 78 .Zet A T ook op haar plaats dan betweter ,schijtpijp je zoekt zwakkere op zielig mens.Iedereen geef op je af ga je ze ook bedreigen .@laat me je heb( hier nog in Suriname )geen moer . Er zijn slimmere op het net lekker voor jou joe koe. Pastic gangster zijn ze allemaal.ook zwakbegaafd .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES