Vriendengroep Himmat teruggekeerd naar Nederland

5
Vriendengroep Himmat teruggekeerd naar Nederland

Vriendengroep Himmat is op donderdag 19 maart teruggekeerd naar Nederland. Na Suriname voor de 20 ste keer te hebben aangedaan zijn ze voor wat het hulpgoederen project betreft voldaan geweest.

Het coronavirus heeft wel wat roet in hun sport en recreatie programma gegooid. Zo zijn enkele vriendschappelijke voetbal wedstrijden afgelast alsook bezoeken aan de Surinaamse plantages Bakkie en Alliance alwaar enkele donatie-overdrachten zouden plaatsvinden. Ook de geplande grootse afscheidsfeest in hotel de Luifel met de populaire HUM TUM Hindi Cover band uit Nederland die ivm Phagwa in Suriname vertoeft, is afgelast. 

Al met al blikken zij en hun lokale partners tevreden terug en zijn tientallen organisaties, kindertehuizen, bejaardentehuizen en behoeftigen geholpen met rolstoelen, rollators, ziekenhuisbedden, school-en sportmateriaal etc. Stg. OHM bedankt de Himmat families voornamelijk uit Den haag en Rotterdam, feliciteert ze alvast met hun 35 ste jubileumjaar en kijkt uit naar de voortzetting van het “Goede doelen” project.

Door de jaren heen hebben VG Himmat en Stg. OHM een enorm sociaal netwerk opgebouwd zowel in Nederland als in Suriname waardoor het gehele proces van voorregistratie, inklaring, distributie, verdeling, transport etc. veel soepeler verloopt dan voorheen. Vanwege het coronavirus is het ook niet zeker dat er een eventuele extra container dit jaar verscheept zal worden.


5 REACTIES

  1. Dank jullie hartelijk voor de steun die jullie al zo land geheel belangeloos aan het volk geven zonder onderscheid te maken naar ras of geloof. De regering maakt dat onderscheid wel want het zijn en blijven racistische zwarte en bruine kes keshies ! Hulde voor jullie Hindoestanen en Nederlanders en bedankt voor de rollators en bicycles en servies! Ook bedankt voor het school en schrijfgerei, boeken en schriften ! Jullie denken tenminste nog aan de toekomst van Suriname .
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.