Man vast voor miezerige 80 SRD die hij kreeg om cocaïne in doos te posten

18
cocaïne
Foto ter illustratie

De rest van je leven verpesten voor een miezerig bedrag van 80 SRD? Dat deed een 33-jarige man in Suriname, door een postpakket met een kleine hoeveelheid cocaïne in opdracht van een ander te versturen. Hij werd gepakt en is door justitie voor langere tijd in verzekering gesteld.

De man Prayade A. is vorige maand door leden van de afdeling Narcotica Brigade van het Korps Politie Suriname aangehouden. Hij heeft onlangs een doos ter verzending aangeboden bij een postbedrijf in Paramaribo. Tijdens controle door de douane recherche bleek er 82 gram cocaïne in de doos verborgen te zijn.

Prayade werd op zijn woonadres opgespoord en aangehouden. Hij verklaarde aan de politie dat hij de doos voor iemand had gepost en dat hij daarvoor het bedrag van 80 SRD had ontvangen.

De man is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld meldt de politie.

18 REACTIES

 1. Mensen worden tot wanhoop gedreven om te overleven. Devaluatie op devaluatie. De SRD heeft de waarde van monopolie geld.
  10 jaar Ndp aan de macht maakt meer kapot dan je lief is. Mensen stem deze partij in Mei weg.


  Maak melding

 2. De nood is hoog. Adboel komt met een wet dat vanaf vandaag de nood niet meer hoog is. Punt uit!
  Ik moet ongelooflijk lachen om de zwartjes. wat een volk.


  Maak melding

 3. @ Koos,

  Helemaal waar wat je zegt, en nu weer een dictoriale wet betreffende vreemde valuta, dit paarse geboefte hebben in hun naam de letter D staan van zogenaamd democratisch, maar hebben totaal niet het besef wat democratie inhoud, bij hun is deze letter van dictoriaal van toepassing, als ze straks zijn opgedonderd over 2 maanden, gelijk beginnen met deze onnozele wetten terug draaien, de banken hebben trouwens al gereageerd, om vanaf maandag hun deuren te sluiten.
  26 onnozele jaknikkers, ook aanpakken na de verkiezingen, en de ondersteuners van Hvb, en Bep, die voor deze ondergang van dit land gezorgd hebben, houden zogenaamd van dit land.


  Maak melding

 4. KOERS VANDAAG:
  1 USD IS 20 SRD
  I EURO IS 21 SRD
  CBVS KOERS 1 EURO IS 7.50 EN 1 USD IS 7.25 SRD.

  OPROEP; MENSEN BRENG UW VALUTA NIET VOOR 7.25 NAAR BANKEN ETC.
  CHINEZEN EN IMPORTBEDRIJVEN HOUDT UW WINKELS POTDICHT.
  NICKERIANEN HOUDT UW RIJST IN NICKERIE VAST. LEVER HET NIET AF. LAAT ZE VOELEN WAT WERKEN IS.
  TOERISTEN WISSEL JE ZURE USD OF EURO NIET VOOR DE HELFT VAN DE DAGKOERS

  OOK IS DE NIEUWE WET BEDOELD OM HUIZEN VAN VHP / ABOP /PL /NPS BINNEN TE VALLEN. ABDOEL HAAT VHP. HIJ WIL ALLE HINDOESTAANSE HUIZEN BINNENVALLEN. VROUWEN EN KINDEREN LATEN VERKRACHTEN ETC ETC. DAARVOOR IS DE NIEUWE VALUTA WET BEDOELD. RASSENSTRIJD OPROEPEN. MEN WIL DE HINDOESTAANSE HUIZEN LATEN BINNENVALLEN DOOR ABDOEL.
  OMDAT DE NDP ANTI VHP IS ANTI ABOP EN PL ETC.

  SAN DAA KAFOWROE EDE NA SOSO FAJA WATRA KANG POER ING. MENSEN IN SURINAME WEES OP UW HOEDE . SCHIET DOOD WIE OP JE ERF KOMT. GEWOON NEERKNALLEN. NO SAAR SARIE.


  Maak melding

 5. De NDP heeft er een potje van gemaakt hoe kan de koers dalen van 2.80 naar 20SRD voor een US$?? Boefdraad de incompetente econoom met zijn schoonvaders gangsters hebben zich rijk gestolen.


  Maak melding

 6. 80 srd is voor een armoedzaaier een heleboel geld, ze moeten de opdrachtgever oppakken, en hem nog verplicht een flinke boete aan die armoedzaaier laten betalen, dan passen ze er volgende keer wel voor op deze mensen te ronselen.


  Maak melding

 7. Die leeghoofden hier op WKN geloven ook alles en ook alles wat de criminelen verklaren ik zou verklaren dat ik het voor srd 35 en een portie bami op de post heb gedaan ipv $1000
  Hoe meer ze aan verdienen hoe zwaarder de straf.maar die leeg hoofden kunnen het niet snappen.
  gemodereerd

 8. 80 SRD joe paai wang vrouw foe loekoe soso ondro broekoe. Dus deze gast wilde toch iets positiefs doen midden in de pinarie. Jammer genoeg werd hij opgepakt. Maar de grootste loopt nog vrij. Zal hij na de verkiezingen volgelvrij worden verklaard? Mi gonie spang kaba.


  Maak melding

 9. De postbedrijven is high risk om drugs te versturen. Daar worden de dozen open gemaakt om de drugs er uit te flussen. Okay xrays en drugs honden. Voor 80 srd jouw vrijheid verkopen moet je elke dag in een meer voudige crisis leven. Je verdient het .je hebt op de ndp gestemt.


  Maak melding

 10. Het wordt steeds moeilijker voor het volk om rond te komen. Mensen worden wanhopig en gaan oplossingen zoeken om in hun levensonderhoud te voorzien. Ik ga er van uit dat deze situatie gezien de economische staat waar het land in verkeerd, vaker voor zal komen.

  Ook dit is een uitvloeisel van de revolutie.
  Het volk is in have en goed alleen maar armer geworden in die 44 jaar onafhankelijkheid.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.