vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidTeruggekeerde reizigers in quarantaine niet te spreken over voorzieningen

Teruggekeerde reizigers in quarantaine niet te spreken over voorzieningen

-

Does Travel - naar Suriname

Surinamers die gisteravond vanuit Miami zijn aangekomen in Suriname en in verplichte quarantaine zijn geplaatst in het RCR Zorghotel zijn niet te spreken over de aanwezige voorzieningen. Enkele reizigers hebben contact gemaakt met de redactie van Waterkant.Net om hun bezorgheid te uiten.

Volgens de reizigers ontbreken de meest cruciale zaken in het Zorghotel. Zo is er naar hun zeggen geen handsanitizer, rubbin alcohol of ander ontsmettingsmiddel. Daarnaast is er ook geen handzeep. Verder geven zij aan dat er geen toiletpapier en schoonmaakmiddellen zijn.

De bezorgde burgers geven aan dat hun gezondheid ernstig in gevaar onder de omstandigheden. “Juist in deze situatie zou men alles in place moeten hebben. Het is gewoon verschrikkelijk en onvoorstelbaar dat niet eens de cruciale zaken aanwezig zijn”, aldus een reiziger. Familieleden mogen ook niets brengen.

De reizigers zijn verplicht om 14 dagen in quarantaine te blijven. Het RCR Zorghotel is een van de locaties die door de oveheid ingericht is als een quarantaine ruimte. 172 personen zijn op overheids locaties in quarantaine geplaatst en 51 personen zijn in thuis quarantaine. Er zijn momenteel in Suriname 4 personen positief getest op het coronavirus (COVID-19). Hun situatie is stabiel.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

56 REACTIES
 1. @Waldo,

  Nee Wali, als de hygiënische voorziening goed zijn zou dat al tenminste een geruststelling zijn. Maar goed gezien jou denkwijze net zo groot is als die van een potplant kan ik je niet kwalijk nemen


  Maak melding
 2. @Robles,

  Ja Robi, ze klagen net als Nederlanders want je baas heeft nooit de goeie medische maatregelen genomen. Toch Robles?
  In die 10 jaar heeft deze groep kadavers van mens, land tot staatskas leeggeplunderd toch?


  Maak melding
 3. Het gaat niet waar ze onder gebracht worden, maar om de veiligheid. Het is de taak van de overheid om een adequate en veilige quarantaine in te richten. Ook veilig voor de medewerkers. Maar de regering lapt alles aan haar lars. Ze hebben totaal geen plan van aanpak. Mpp boeler vaseline smeerder leg weer soso ka uit.


  gemodereerd
 4. De bedoeling is wel verdere besmetting te verminderen. Vandaar de isolatie. Basismiddelen zijn wel nodig. Ze hebben wel een punt. Strikt beschouwd hoef je geen zeep te hebben om je handen te wassen. Er moet wel water zijn en toiletpapier enz. En niet te dicht op elkaar en daar is wel rekening mee gehouden. Sorry ,het is niet anders . Het duurt slechts twee weken. Als verantwoordelijke moet jij kunnen accepteren dat je andere mensen niet besmet, mocht je besmet zijn geraakt. Dus die twee weken dat de omstandigheden niet zo comfortabel zijn ,wegen niet op tegen de verdere verspreiding van the Wuhan flu. Maar ,de overheid mag toch wel even wat meer aandacht hieraan schenken. Een beetje meer tegemoetkomend.


  Maak melding
 5. @Robles,

  Die mensen hebben alle recht om hun beklag te doen als de meest essentiële zaken niet in orde zijn nu zij in quarantaine zijn geplaatst.

  Je hebt echt lef om de mensen te bestempelen als Nederlanders die alleen maar weten te klagen, klagen en nog is klagen.

  Hoe zou jij je voelen als je ergens naar toe wordt gebracht waar je niet op een normale manier naar de WC kan gaan omdat er geen toiletpapier is. Ontsmettingsmiddellen die er ontbreken.

  JULLIE BLIJVEN DIT KUMAKOISI BELEID MET HAND EN TAND VERDEDIGEN.

  IK VRAAG ME AF OF JIJ ECHT SURINAMER BENT.

  JOUW LIEFDE VOOR DEZE MOORDENAAR EN ZIJN COSA NOSTRA ORGA IS ONGEKEND.


  Maak melding
 6. wat lees ik nu?
  “Klagen, klagen en klagen. Het zijn net Nederlanders”
  Een ongelooflijk dom en kortzichtig denken.
  Als de hygiëne hier niet top is dan veroorzaak je juist een besmettingshaard.
  Maar zoals zo vaak is het verder denken er niet bij.
  Of men wil niet verder denken of men kan niet verder denken wegens gebrek aan intellect


  Maak melding
 7. Men kon ook geen behoorlijke quarantaine regelen voor de 16 mensen in Albina ziekenhuis. Uiteindelijk mochten die mensen in thuis quarantaine. De autoriteiten zijn duidelijk de kluts kwijt en niet berekend voor hun taak terwijl ze het volk wel iedere dag voor de gek willen houden via persconferenties alsof ze het wel aankunnen. De praktijk wijst het tegendeel uit.


  Maak melding
 8. “Zo is er naar hun zeggen geen handsanitizer, rubbin alcohol of ander ontsmettingsmiddel.”

  De zelfverklaarde zuiplap waldo heeft dat alles opgedronken.


  Maak melding
 9. @ Waldo 21 maart 2020 at 19:02
  “Ja hoor deze gasten bellen liever WKN op dan hun eigen familie om te vragen of ze wat toiletpapier en handzeep voor hun kunnen brengen,”

  Zo te zien kan je ook niet lezen want in het WKN artikel staat duidelijk aangegeven: “Familieleden mogen ook niets brengen.”

  Tja, zaken als begrijpend lezen en logisch redeneren zijn duidelijk teveel gevraagd voor hersenloze paarse ratten zoals jij.

  Blijf maar door zuipen, varkens boelen en je meester bouta’s kont likken als een brave kleine mietje.

  De groeten sukkel.


  Maak melding
 10. De paarse roversbende heeft lak aan het volk. Eigenlijk werken ze aan de verergering van de situatie. Bij hen gaat het om overleven, ikke, ikke de auto rest stikke. Dat is het insigne van paars. Ruimteluller en Vaseline Smeerder is in zijn sas, ik hoop niet dat hij een virus in zijn sars krijgt. Dat misplaatste gejuig en bejubbeling van de A-boeller een pseudo wetenschapper van Adek is erger dan Goebels. Hij gaat de rekening gepresenteerd krijgen. No spang, moro ka ai kong.


  Maak melding
 11. Waldo 21 maart 2020 at 19:41
  —–
  Boeler vaseline smeerder, weer kraai je wat onzin hier. Het Coronavirus rukt op in Nederland razend snel. Tip aan jou: dok zo diep mogelijk in didibri go olo. Wellicht ben je daar dan veilig.


  Maak melding
 12. Waldo

  21 maart 2020 at 18:36

  Willen deze mensen in Royel Torarica liever gaan logeren.

  ==============================

  Deze mensen overvragen niet. Het zijn essentiele dingen om door de corona opvang te komen. Ik weet waarom die dingen er niet zijn en jij ook. Er hangt een paarse skeere wolk boven het zorghotel.


  Maak melding
 13. Bel een familie of vriend in Su laat die je spullen voor je brengen. Kunnen ze ook beddengoed meenemen. Je moet blij zijn dat je in Su bent. Is je eigen land, want ziek worden in buitenland zou je schijten.
  Is een kleine moeite dat je familie die spullen voor je brengt. Toiletpapier en zeep is voldoende.
  Ze moesten jullie in NIS zetten op veldbedden. Ondankbare beesten


  Maak melding
 14. Waldo,
  Ik spreek je volgende week weer.
  En de week daarna.
  En de week daarna,
  Als je dan nog in de gelegenheid bent om te antwoorden.
  Je gaat de mist in jonge en ik sta vooraan om je dat onder je neus te wrijven. Corona is geen Suriname!!
  Dit keer ga je een toontjes lager zingen, met of zonder Ndp. Mark my words eikel!!


  Maak melding
 15. Er zijn nu dus 3 import gevallen en 2 lokale besmettingen.
  De cijfers m.b.t. de lokale besmettingen in SU en andere landen met een vergelijkbare temperatuur en klimaat (guyana en frans guyana) zijn van belang want dat zal een indicatie geven of dit chinese coronavirus zich in een warm tropisch klimaat net zo snel verspreidt als in het koudere Europa en USA of juist minder snel.


  Maak melding
 16. Ach, maak je niet zo druk. Surinamers in het algemeen zijn en blijven varkens.
  Of het nu gaat om hun eigen nest dagelijks schoon te houden of hun werkritme van 7 even of hun agressieve gedrag tegenover hun huisgenoten inclusief eigen kinderen of hun (rij)gedrag in het verkeer of hun vaker onwelriekende lichaamsgeuren of de vele smeerlapperijen en viezigheden die ze dagelijks klaarmaken in hun keuken en je zonder blikken of blozen voorschotelen of hun grote mate van hebzucht en jaloezie etc. etc. te veel op op te noemen: you just name it: HET BLIJVEN ALTIJD VARKENS.
  Dus m.a.w., al dat geklaag slaat helemaal nergens op.


  gemodereerd
 17. Kan nooit dat he familie niets mag brengen. Je gaat niet op bezoek mogen. Zeker niet. Is geen vakantie.
  Je gaat met pak van 6 of 12 toiletpapier en kamernummer en naam erop. En 2 pakjes zeep met 3 stuks erin. Eventueel een pakje poederzeep. Ze liegen. Dachten dt ze nr huis konden. Ze komen uit groot risico land


  Maak melding
 18. Waldo 21 maart 2020 at 20:59
  In de media verschijnt mondjesmaat steeds meer info.
  ——-
  Boeler vaseline smeerder, beter iets dan niets. De particuliere media doet zijn best. Maar vanuit de regering komt totaal niets. Heeft vetzak limbo plotseling te druk? Waar is didibri. Deze grootste alcoholist heeft echt totaal schijt aan het volk. Weer wegrennen en geen enkel verantwoordelijkheid nemen. A no mi, na VHP schuld van al deze ellende zullen de paarse ratten hier denken.


  Maak melding
 19. Waldo 21 maart 2020 at 21:04
  Ik ben de man die jou over enkele weken gaat vragen hoe het met je gaat in Suriname.
  Of ben je soms een of ander figuur die vanuit Nederland zo nodig andere mensen moet kleineren en een beetje geilt op scheld partijtjes.
  Je begint verdacht veel op ene Lucien te lijken. Die had ook altijd van die standaard scheldwoordjes.


  Maak melding
 20. ACHTERLIJKE WENDY,

  JE LAAT KEER OP KEER BLIJKEN HOE ACHTERLIJK JE BENT.

  VOLGENS MIJ HEB JE ZELF DE LAGERE SCHOOL NIET MET GOED GEVOLG DOORLOPEN.

  ER STAAT DUIDELIJK IN HET ARTIKEL DAT FAMILIE OF VRIEND GEEN SPULLEN VOOR DIE MENSEN KAN BRENGEN.

  ACHTERLIJKE TRUT: GA WEER NAAR SCHOOL MAAR IK BEN BANG DAT DE LERAREN JOU NIET WILLEN HEBBEN WANT JE MAAKT ZE GEK MET JOUW STOMMITEIT.

  DOM ACHTERLIJK MENS: GA WEER LEREN LEZEN.


  Maak melding
 21. Snap niet waar jullie om druk maken…voor de buitenwereld zijn wij zogenaamd voorbereid..maar op zanderij weten ze geen raad als de meter hoger dan 38 graden uitslaat..dan instaat er paniek…mooi tori voor Hoefdraad..weer een rede om steun te vragen…ten kosten van alle bewoners die niets hiervan terug gaat zien…sukkels…ipv elkaar hier af te maken…bless…lockdown is ons ondergang…blikje bruine bonen…25 Srd…let op …sari tori hier…


  Maak melding
 22. @ henry 21 maart 2020 at 21:21
  paarse ratten en kontlikkers zoals wendy en waldo kunnen duidelijk niet lezen want in het WKN artikel staat helder aangegeven: “Familieleden mogen ook niets brengen.”
  Ze hebben zo’n haast om hun achterlijke bek hier te pieren dat ze niet eens de moeite nemen om het artikel eens goed door te lezen alvorens te reageren.
  Je moet ze maar niet al teveel kwalijk nemen want ze kunnen er niets aan doen dat ze achterlijk geboren zijn.


  Maak melding
 23. “Verschillende mensen klagen steen en been over de faciliteiten waar ze ondergebracht zijn en de opvang. Er was geen voeding en sanitaire omstandigheden laten te wensen over. Ook aan voeding voor kleine kinderen zou niet zijn gedacht.” Bron: starnieuws.

  Men doet echt een ‘geweldige’ job met de overheids quarantaine.


  Maak melding
 24. Ik trek maar een conclusie Suriname gaat dit niet aankunnen,het is en blijft een derde wereldland met een corrupte onbetrouwbare regering die tot niets in staat is.Ze kunnen alleen hoog van de toren blazen.


  Maak melding
 25. “Niet alleen minister Antoine Elias van Volksgezondheid, maar ook zijn collega Gillmore Hoefdraad van Financiën was ondanks de lockdown het land uit. President Desi Bouterse heeft zelf bekendgemaakt dat hij Elias gevraagd heeft om op missie te gaan naar Cuba. Van Hoefdraad heeft hij totaal niks gezegd. Gisteren was de minister ook niet in De Nationale Assemblee toen de ingrijpende wet over het valutaverkeer en wisselkantoren werd behandeld. Beide bewindslieden zijn sinds aankomst in hun eigen woning in quarantaine.

  Gisteren is benadrukt dat de mensen die uit Cuba en Miami terugkeren in overheidsquarantaine zouden worden geplaatst. Ook Cuba is intussen aangemerkt als hoog risicoland, deelde het Nationale Covid-19 managementteam mee. NCCR-coördinator Jerry Slijngaard zei dat er geen uitzonderingen zouden worden gemaakt, al zou de persoon heel goed zijn op zelfs de president.” Bron: starnieuws.

  In tegenstelling tot wat men zit te beweren op de persconferentie is er dus duidelijk sprake van een dubbele standaard. Elias komt uit een hoog risico land en zou eigenlijk in overheids quarantaine moeten maar mag lekker comfortabel in thuis quarantaine gaan terwijl gewone burgers die uit een hoog risico land komen wel in een overheids quarantaine moeten met uiterst gebrekkige faciliteiten. Het wordt moeilijk om de autoriteiten te geloven in deze corona crisis wanneer men zit te liegen voor het volk.


  Maak melding
 26. “Starnieuws verneemt dat naast de twee bewindslieden ook negen personen die uit Panama op de Cuba-vlucht zaten en negen anderen die uit Cuba komen, merendeels naar huis zijn gegaan. De Cubaanse artsen zijn slechts voor enkele dagen in Savoie Hotel ondergebracht.” Bron: starnieuws.

  Amateurisme ten top.


  Maak melding
 27. @Jay,

  Van die ACHTERLIJKE WENDY weet ik dat ze ACHTERLIJK geboren is.
  Als klap op de vuurpijl is ze ook nog racistisch: Ze heeft een lichtere huidskleur en dat mag iedereen weten. Ze kijkt meer op anderen met een donkere huidskleur. Kan je je voorstellen!!

  Ze neemt ook graag een duik in haar Cocosolie zwembad.

  Ik neem wel FATTOE op haar moet ik zeggen.


  Maak melding
 28. @ henry 21 maart 2020 at 21:56

  Als ik jou was dan zou ik geen woord geloven van wat uit de bek komt van bouta’s kontlikker die hier post onder de fake naam “Wendy” en andere aliassen zoals RobG. Een tijdje terug is het wat dat betreft door de mand gevallen. Kennelijk is het iemand die ernstig last heeft van een split personality.

  De paarse trollen en betaalde propagandisten staan bekend om hun schaamteloos leugenachtig gedrag. Als ze iets zeggen dan moet je ervan uitgaan dat de waarheid het tegendeel is van wat ze beweren.

  De kans is dus heel groot dat die “Wendy” figuur zo zwart is als de nacht en lelijk als de pest.


  Maak melding
 29. Kolonel Jerry Slengard van de nationale coördinatie team zei het nog : we hebben maatregelen genomen, maar de middelen om de Corona virus te lijf hebben we niet, wc papieren en ontsmettingsmiddelen zijn ook onderdelen ervan maar meer op preventieve maatregelen .
  Wacht de regering op een bedel geld van de imf of de paho, dan is het te laat.
  Het inrichten van één quarantaine is puur de show naar de buitenwereld toe, dat Suriname wel degelijk wat doet, terwijl intern alles nog op losse schroeven zitten .
  Jammer voor de terug gekeerde passagiers of liever waren ze in het buitenland gebleven .


  Maak melding
 30. Wanneer de bijna failliete Suri overheid haar eigen quarantaine faciliteiten niet eens behoorlijk in orde heeft terwijl dat echt geen rocket science is en de meest basale zaken als redelijke voeding, toiletpapier, schoonmaakmiddelen als handzeep en handsanitizer daar ontbreken dan wilt dat zeggen dat er helemaal niet gerekend hoeft te worden op de overheid dat die in staat zou zijn om deze chinese coronavirus te beteugelen. Ik hoop alleen maar dat dit virus zich met de huidige warme temperaturen niet zo snel verspreidt in SU anders ala mang o ka.


  Maak melding
 31. Grappig! Ik durf te wedden dat een aanzienlijk deel van de klagers nooit eerder de binnenkant van een hotel heeft gezien, maar ze klagen Wake up!! Het is geen verlengde vakantie!!


  Maak melding
 32. Luciën

  21 maart 2020 at 22:40

  Grappig! Ik durf te wedden dat een aanzienlijk deel van de klagers nooit eerder de binnenkant van een hotel heeft gezien, maar ze klagen Wake up!! Het is geen verlengde vakantie!!

  ===========================

  Het is een zorghotel waar patienten mogen rekenen op de meest bassale voorzieninge aangaande hygiene. Ook Suriname voert een strijd tegen de Corona virus.


  Maak melding
 33. Koos, ben je ooit in het RCR geweest? Volgens mij niet, anders leuter je niet zo in de ruimte. Vraag liever aan de VHPer R Takoerdien hoe het zit met de voorzieningen in het zorggedeelte van het RCR voordat je weer je muil open trekt!


  Maak melding
 34. O GOD, O GOD, dit wordt een ramp in Suriname. Als je de coronavirus met een korreltje zout neemt dan is er binnenkort een grote ramp dat niet te overzien is. Waarom eerst zien dan geloven maar dan is het potjandorie te laat. Hebben ze Italie gevolgd ? in een dag wel 800 doden. Wordt eens wakker Suriname Misschien is het al te laat!!!! Nederland, Spanje, China en andere landen de besmette mensen en doden tikt alleen maar aan.
  WAAR WACHTEN ZE OP ???????? MASSAGRAVEN???? Want bijna geen enkele bewoner heeft zijn zaakjes goed geregeld.


  Maak melding
 35. Rustig Lilly. Deze site en een groot deel van de Surijnaamse media is niet representatief voor de situatie in Suriname in het kader van de Coronauitbraak en de manier waarop de instanties de situatie aanpakken. Alles op deze site is politiek en meestal op het aller laagste niveau. Van het gros hier moet je geen verstandige dingen verwachten omdat ze totaal niet weten waar het in deze om gaat, niet nationaal en al helemaal niet internationaal.


  Maak melding
 36. Je mag geen spullen ontvangen mr ik ken 2 mensen daar die eten van buiten hebben besteld. Wat weten jullie dasr in nederland?? 1 debiel die hoop berichten stuurt. Maar oen lobie sensatie. Kijk naar nl. Kunnen ze het virus aan?? Mn mars.
  Wanneer ik praat lieg ik niet. Ik praat niet van gehoort van die en die. Ik praat omdat ik het 100% weet.
  Anderen spelen geweldig maar ga naar hun huis kijken.
  Regering laat al die mensen in buitenland. Last hun familie geld vr ze sturen. Komt er geen corona bij.
  Eeuwig kletsen jullie over Su. Kijk hoe nl die mensen laat creperen


  Maak melding
 37. Waldo, Wendy en Luciën, jullie zijn echte Surinaamse sabi so mensen. Jullie zitten dag in dag uit de hele godganse dag hier van die inhoudsloze verhalen te posten.

  Maaaaaaar, wat is eigenlijk jullie punt?


  Maak melding
 38. Xavier d´Lorean 21 maart 2020 at 21:10

  Amen ! Je slaat de spijker op de kop. Het is zeer slecht gesteld met de hygiene in Suriname en het is overal een varkensstal . De rijken leven in alle weelde die denkbaar is en het volk kijkt lijdzaam toe.


  Maak melding
 39. Luciën 21 maart 2020 at 23:02
  Koos, ben je ooit in het RCR geweest? Volgens mij niet, anders leuter je niet zo in de ruimte. Vraag liever aan de VHPer R Takoerdien hoe het zit met de voorzieningen in het zorggedeelte van het RCR voordat je weer je muil open trekt!
  —–
  Wat klets je uit je nek. Zorghotel was ooit een succes, maar door bemoeienis van de overheid failliet geraakt. De plundering kon beginnen.

  Koos heeft gelijk, het maakt niet uit in welk gebouw je ligt, maar het moet netjes zijn om verspreiding te voorkomen. Minimale hygiënische spullen moeten sowieso aanwezig zijn wat nu niet het geval is.


  Maak melding
 40. Waldo 21 maart 2020 at 22:18
  In Nederland is de minister van Volksgezondheid onder de enorme impact van het virus oververmoeid geraakt en afgetreden. Een geweldige minister waarvoor ik heel respect
  ——
  Boeler vaseline smeerder, Minister Bruins heeft inderdaad heel veel gedaan met zichtbare resultaten. Het volk kon op hem vertrouwen. Wat doet onze minister? Niemand gelooft hem. Wegrennen voor alle verantwoordelijkheid kunnen de paarse ratten nu doen.


  Maak melding
 41. Waldo 22 maart 2020 at 09:34
  —–
  Boeler vaseline smeerder, iemand op dit forum zei dat je Suriname niet moet vergelijken met Nederland. Je doet het toch. In Nederland rent niemand weg. Iedereen kent hun verantwoordelijkheden. Overheidsmedia brengt constant nieuws over naar het volk toe.

  In Suriname rent iedereen weg. De grootste alcoholist is als eerste weggerend. De helft van de ministers zijn zogenaamd in quarantaine (lees dure luxe hotel). Overigen in Quarantaine zorghotel met meest onhygiënische situatie daar. Een rol wc papier kunnen ze niet kopen. Mpp….soso shit gebeurt hier. Ik hoop niet het ergste, maar dan moet de regering snel handelen. Als je niet kan, laat het voor de anderen. Yes we C(H)AN!


  Maak melding
 42. Als he t over mensen in een zorghotel met corona in quarantaine wil zorg je als overheid dat de basis voirzieningen, als hygiëne, schoon, toiletpapier, een ontbijt/ maaltijd daar ook aanwezig is. Het is een schande om over”in quarantaine” te praten en er niet aan voldoen. Dan kunnen de mensen beter in thuis quarantaine, dan dat ze nog beroerder uit t zorghotel komen. Su/ we hebben nog heel veel te leren.


  Maak melding
 43. Wat een gelul allemaal hier. Iedereen denkt hier deskundig te zijn en laat zijn politieke geilheid welig tieren. Al die vergelijkingen met NL slaan nergens op want jullie hebben geen weet van de nood in de Nederlandse volksgezondheid vanwege de Coronauitbraak. Hou je bij je leest ezels!!


  gemodereerd
 44. Ik zou heel blij zijn, als deze bende tering zooi na 25 mei a.s. gewoon terug komt…
  Dat is heel goed voor de minder draagkrachtigen die willen oh zo graag hun moordenaar drugsdealer veroordeelde in het buiten land 11 jaren als in suri 20 jaren , zoon in Amerka 16 jaren 3 mnd aan de macht hebben , terwijl zij zelf niet alleen pinaren, van de lucht leven ,, heel blij zijn dat een ander het net niet overneemt….arnoede is ook een soort welvaart, zie maar in Afrikaaaa.. daar hebben ze altijd plezier…


  gemodereerd
 45. Ik val niet meer onder de jongeren, woon meer dan driekwart van mijn leven in Nederland en heb behalve een paar mensen die ik daar ken verder weinig met Suriname. Zo vaak als anderen ben ik niet in Suriname en ga eerder elders op vakantie. So be it, maar ik ben er geboren.

  Ik voel mij geenszins aangesproken en wilde niet eens reageren op deze onzin maar vind het vreemd dat niemand op dit forum die “ Xavier d’Lorean” met die z.g.n. indrukwekkende naam durft te zeggen dat hij/zij alleen maar stront kletst. Deze persoon generaliseert en noemt alle Surinamers varkens zonder onderscheid te maken, dus bedoelt hij ook jullie familie, kinderen, vrienden, geliefde. Op dit forum reageren mensen uit Suriname en Nederland dus deze belediging betreft jullie allemaal.

  Jullie hebben je mening klaar over allerlei berichten maar staan toe dat deze persoon, Surinamer of niet, ALLE Surinamers beledigt en ze uitmaakt voor vies en vuil. Niets is goed aan de Surinamer.
  Walgelijk zijn de pseudo rechtgeaarde Surinamers hier op het forum. Staan altijd klaar met kritiek, sommigen met scheldkanonnades en een paar met goed onderbouwde mening.
  Maar dit staan ze toe. Laf hoor!

  Iedereen mag mijn bericht negeren of mij “aanvallen” maar het interesseert mij niet wat jullie van mij denken. Dit is mijn mening, punt!


  gemodereerd
 46. Ik woon maar in een kleine kamp in Para daar voel ik mij goed ik hoeft geen grote huis te hebben Wendy .

  Een kleine potje pinda kaas 75 SRD
  Een kleine fles water 7 SRD
  Een losse sigaret 4 SRD

  De koers gaat maandag naar 1 EURO op 7 SRD met dank aan NDP Schurken


  Maak melding
 47. oom bert 22 maart 2020 at 15:52
  Een kleine potje pinda kaas 75 SRD
  Een kleine fles water 7 SRD
  Een losse sigaret 4 SRD
  —–
  Wat kost een liter smeermiddel? Boeler heeft voor 20 jaar nodig.

  Ben benieuwd hoeveel kilometer de rij bij chodelul nu is. Man man…. waarom moeten we zo pinaren. 8 uren in rij voor een wc papier.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES