Politie houdt drugsdealend stel op woonadres aan

33
Politie auto in Suriname

De afdeling Narcotica Brigade van het Korps Politie Suriname heeft onlangs een drugsdealend stel aangehouden. De politie pleegde een inval op een woonadres in de Mawacaboweg, nadat zij informatie had ontvangen dat drugs ter plaatse werd verhandeld.

Op het woonadres zijn de  44-jarige Chanderman C. en zijn 46-jarige partner Kamla K. aangetroffen en aangehouden. Daarbij zijn 166 wikkels marihuana en 152 wikkels cocaïne op de locatie aangetroffen en in beslag genomen.

Een ter plaatse aangetroffen geldbedrag is ook in beslag genomen omdat het vermoeden bestaat dat het geld door drugsverkoop verdient is.

Tijdens het verhoor heeft het tweetal toegegeven drugsverkopers te zijn, aldus de Surinaamse politie.

33 REACTIES

 1. @Wendy Wijdbeens waarom moet iedere hindoestaan aan de VHP gelieerd worden.
  De NDP heeft ook hindoestanen binnen haar partij. Jij blijft maar in hokjes denken.
  Jij en Waldo zijn de grootste racisten op WKN.


  Maak melding

 2. @Waldo, alles wat de ndp uit de hoge hoed tovert is gedoemd om te mislukken. Bouterse heeft vaak aangegeven dat hij de koers om laag zou brengen. Het is hem niet gelukt en ook met deze nieuwe wet gaat het niet lukken. De overheid geeft altijd nog meer uit dat dat er binnenkomt.


  Maak melding

 3. Als Amzaadbal Abdoel denkt dat hij hiermee de Cambio’s onder controle krijgt dan komt hij van de koude kermis thuis. Met deze wet wordt de straathandel alleen maar bevorderd. Mensen gaan massaal op de hoek van de straat geld wisselen.


  Maak melding

 4. Chanderman en Kamla waren hard aan het hosselen. Teng kon tranga. Ze hadden geen zin om pepers en soepgroente enzo te planten. Is veels te veel werk en duurt ook te lang toch. Met marwanna en coca maak je sneller en meer geld.

  1 groot voordeel heeft Marijuana of Cannabis Sativa wel. Als je het plant op verontreinigde grond dan word het opgenomen door de plant. Tijd om massaal te planten want mensen dumpen heel veel giftig afval in onze natuur.


  Maak melding

 5. Cornelis

  21 maart 2020 at 10:44

  Valuta-Wet aangenomen. Zimbabwe here we come. Mugabe aanpak is volgens Abdoel de oplossing. RAMPZALIG

  ===============================

  De ndp zet op deze manier een 2e economie op. De aangenomen wet is een papieren economie. Wordt ouderwets op de straat je centjes wisselen tegen gunstige koersen.


  Maak melding

 6. De aanname van de wetswijziging toezicht cambio’s is een verkapte vorm van devaluatie door CBVS. De koers is niet meer te stuiten, de paarse ratten hollen achter de feiten aan en maken wetten alleen ter bescherming van hun eigen schimmige praktijken. Aboeller is een pseudo econoom met veel fantasie over de koers en het indammen daarva. Was het deze Aboeller die ook de wet door de strot van het volk geduwd heeft om Leendert te beschermen. Als je de meerderheid in het parlement hebt dan kan je met een achterlijke voorzitter die ook noch aan diezelfde meerderheid is gelieerd van alles en nog wat doorduwen. Echter, de prijs van de vaseline zal door deze wet niet omlaag, maar omhoog gaan. Immers, iedere keer als de moordenaar en staatsfallus van Suriname zijn met alcohol dampende smoel opentrekt met ” mi o saka a koers” gaat de koers als een raket omhoog. Het plan om via Chotelal goedkope dollars aan de man te brengen is compleet mislukt en wordt uit racune nu een wet aangenomen om de cambio’s te beteugelen. Een gevolg hiervan is dat er nergens vreemde valuta te verkrijgen is, dus kunnen de importeurs ook niks meer importeren. In de rij staan voor een flesje pindakaas gevuld met faces van de wakaman is weer aangebroken. Convid-19 zal het niet beter op maken.


  Maak melding

 7. Adoel had ook een wet moet invoeren voor berechting van al die rovers die de staatskas hebben leeggeroofd. Wilde ik zien hoeveel van die 26 zetels hun vingers hadden opgestoken.
  Men voert alleen wetten in die in hun voordeel is.
  Ik ben benieuwd waar al dat geld die geleend is naar toe zijn gegaan.


  Maak melding

 8. Mooi werk. Nu de grootste drugsdealer oppakken dan is Suriname bevrijd van alle ellende. De zwaar verslaafde alcoholist hoort samen met boeler vaseline smeerder in de isoleercel van Santo Boma te zien.


  Maak melding

 9. Van een drugsdealend stel naar politieke gebeurtenissen. Waar is het verband? Als het onderwerp gericht is op een drugsdealend stel , moet men zich daarmee bezighouden. Hierbij mag men niet naar namen kijken en van daaruit racistisch reageren .Want vandaag doe ik het en morgen jij. Wat dat betreft kunnen we eindeloos bezig zijn. Waste of time and energy. Yere noh, Chanderman nanga Kamla. Pech gehad. So langa leki a ben go ,un ben geniet. Nownow un kan tan geniet tu. Weliswaar onder andere omstandigheden. Zal vast wel niet zo leuk zijn. Maar gewenning kan wonderen verrichten.


  Maak melding

 10. Waldo 21 maart 2020 at 10:51
  —-
  Boeler vaseline smeerder, denk je nog aan de rij van chodelul. Het wordt steeds langer. Snel je potje halen he.

  Vandaag nog geen last van agoesyndroom gehad? 2 opties open nog.


  Maak melding

 11. @Waldo als de regering het beste voor heeft met de bevolking dan geven ze vandaag nog de mandaat terug. Wat heeft Bouterse de afgelopen 10 jaar betekent voor Suriname. 1 grote ramp. Het leven onder Venetiaan was nog niet zo slecht.
  Wat mij betreft neemt Santhoki zsm het stokje over van Bouterse


  Maak melding

 12. Kondremangs
  Waldo. …go dok ini DiDiBri bakasee. ….abul had geroepen. ..er komt geen devaluatie. ….een vraag. …hoeveel was de koers in 2010 en hoeveel is de koers nu? ???? Je lult een lo in de ruimte. ….ik kan opnieuw monopoly spelen met mijn SRD dankzij jouw geadoreerde lijder moordenaar en drugsdealer DiDiBri. …
  Enne Wendy. …hoeveel hindostanen zijn bij de partij van DiDiBri? ????
  De grootste drugsdealer DiDiBri moet ook nog worden opgepakt. ….
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 13. Zie artikel dagblad Suriname. Koers stijgt tot ongekende hoogte. Is de schuld van de VHP.
  Deze mpp landvernietigers zullen zeer zeker gehangen worden. Duurt niet lang meer. Boeler vaseline smeerder zal daar staan met een potje.


  Maak melding

 14. Beste mensen, wat een loos geblaat van sommige lieden hier!!!! en Carl kennende zal hij nooit een mens op zijn blote knieën danken, daar is hij oprecht te gelovig voor.

  De cambio-wet is water naar zee dragen.

  Weer een verhalen gezogen uit iets dat tussen je benen hangt.


  Maak melding

 15. Terwijl de grote drugsbaas bouta op vrije voeten blijft en daar zwijgen die paarse ratten/huisslaven wijselijk over.
  Die racistische zwarte teef wendy moet ook niet hier komen lullen want er zitten ook Hindoestanen in haar partij (de ndp) en hoogstwaarschijnlijk behoren deze 2 daaronder.


  Maak melding

 16. Waldo 21 maart 2020 at 10:22
  Zeer geachte heer Abdoel,…..
  ——
  Boeler vaseline smeerder, dit bericht post je klakkeloos overal ongeacht het onderwerp. Wat wil je hiermee bereiken. Niets. Het enige wat jij kan bereiken is diep in de reet van de baasje. Zijn vrouw zal jullie twee wel filmen. Succes ermee.


  Maak melding

 17. De aangenomen valuta wet is een blauwdruk voor lege schappen.Iemand hier schrijft het steeds dat wie zijn geschiedenis niet kent,is gedoemd om het te herhalen.


  Maak melding

 18. “Waldo 21 maart 2020 at 10:22
  Zeer geachte heer Abdoel,
  Gefeliciteerd met aanname van de wetswijziging toezicht cambio’s. Elke wet die jij door het parlement krijgt is in landsbelang.”

  Gelegenheidswetgeving.
  Zoals de hele NDP-kliek 10 jaar lang op gelegenheidswetgeving heeft kunnen overleven.
  Want volgens die paarse rioolratten gaan ze die koers met wetgeving en leugens omlaag kunnen brengen? Ik weet echt niet onder welke steen deze mensen leven.
  Nog meer redenen om in mei 2020 voorgoed afscheid te nemen van deze NDP-regering en ze ook voor altijd aan de schandpaal te nagelen. Deze mensen hebben mijn land kapot gemaakt.


  Maak melding

 19. Bouterse is de enige President die hart voor het volk geeft.
  Jullie mogen schelden maar is de waarheid.
  Chan hft alle maskers die hin kin asm China geschonken.
  Alleen van hem niet. Ondanks zijn masker kunnen wij hem ontmaskeren


  Maak melding

 20. @ Wendy 21 maart 2020 at 12:55
  “Bouterse is de enige President die hart voor het volk geeft.”

  Hahaha, wat ben jij toch een stomme teef. Bouterse had met z’n eigen bek gezegd dat hij rustig zou doorslapen al stond de hele stad in brand. Dat is echt iemand die ‘hart’ heeft voor het volk.
  Blijf maar doorgaan met het likken van de kont van je meester/afgod bouta in ruil voor een voedselpakket want dat is toch het enigste waar jij goed in bent.


  Maak melding

 21. @Wendy
  Ze zijn opgepakt door de politie.Heb je ergens bespeurd dan dat om de vrijlating van deze 2 drugsdealers wordt geeist.Wij hindostanen zijn juist blij dat deze criminelen opgepakt en gestraft worden.We verdedigen ze niet noch eisen om hun vrijlating.
  Mens jij en je groepje willen rascime nog altijd levendig houden.Je ziet alles nog door je paarse ndp bril.Tijd om je paarse bril weg te gooien.
  Bovendien het zijn jou neven en nichten die bij de hardwerkende hindostanen thuis roven.Dan hoe dan?


  Maak melding

 22. @pakiratigri
  Ja chanderman en kamala hebben pech gehad ..nu kunnen ze het niet tot lijder maken.gelukkig maar.
  Je baasje had geluk hoor…hij heeft het gemaakt tot lijder met ern strafblad lang van Suriname tot farc Columbia.


  Maak melding

 23. @Wendy
  Hahaha…weet je dan niet hoe stom je klinkt?!
  Je baasje heeft hart voor de surinamers?!Sinds wanneer!?
  Je baasje heeft geen plaats in zijn hart voor niemand ook niet voor jou.Hij heeft amnestie in zijn hart wonen.!
  Coupplegen ..
  Dec moorden..moiwana broederoorlog…bouta amnestie…no mang je baasje heeft absoluut geen hart voor de surinamers!!
  Maar dan …heeft ern serial killer als je bouta een hart?!


  Maak melding

 24. Wendy

  21 maart 2020 at 12:55

  Bouterse is de enige President die hart voor het volk geeft. Jullie mogen schelden maar is de waarheid.Chan hft alle maskers die hin kin asm China geschonken.
  Alleen van hem niet. Ondanks zijn masker kunnen wij hem ontmaskeren

  ================================

  Wendy, welke legerleider schiet er nu op haar eigen bevolking. En dan hebben we het jouw President Bouterse. Zoveel geeft hij om het volk. Geef me een brik aub. Next….


  Maak melding

 25. Wendy 21 maart 2020 at 12:55
  Chan hft alle maskers die hin kin asm China geschonken.
  ——-
  Gelukkig is1 masker nog over. Die mag je hebben. Je weet waar je moet stoppen toch?


  Maak melding

 26. Wat de hel hebben Chandermannetje en Kamlatje te maken met cambio’s en de economische situatie. Ze hebben gehosseld, zijn gepakt en moeten een boete betalen en eventueel eennstraf uitzitten en dan weer opnieuw beginnen. Misschien nu wel pepers, tomaten en soepgroente planten…


  Maak melding

 27. Er komt zeker weer een coup
  200 Russen in Suriname terwijl er corona heerst vreemde gang van zaken en dit via Guyana waar niemand de oversteek mag maken mensen bevolking word wakker. Suriname word een communistische staat


  Maak melding

 28. De drugs is gevonden door narcoticahonden die alleen partijen drugs 10 kg worden drugshonden ingezet waarvan het reukorgaan niet in orde is. Of honden die sterk genoeg zijn om de drugs te verplaatsen. De douaniers o.a. kunnen dit bevestigen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.