Jager schiet andere jager door het hoofd tijdens jagen in Apoera gebied

11
man schiet
Foto ter illustratie | credit: VisitLakeland hunter in morning sun via photopin (license)

De afdeling Kapitale Delicten van het Korps Politie Suriname heeft afgelopen week de 61-jarige Robert A. aangehouden en in verzekering gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie. Robert A. wordt ervan verdacht dat hij Andre Djasmadi heeft doodgeschoten, toen zij samen met nog vier andere mannen in het Apoera gebied aan het jagen waren.

De mannen hadden zich verspreidt in het bos tijdens de jacht. Toen zij terug keerden naar de afgesproken plek om te vertrekken bleek de heer Djasmadi niet aanwezig te zijn. Zij gingen op zoek naar hem maar zonder succes. De jagers deden daarna aangifte van vermissing bij de politie van het bureau Apoera.

De politie van Apoera startte vervolgens een zoektocht naar de vermiste man. Na enkele dagen werd het lijk van Andre Djasmadi in verre staat van ontbinding aangetroffen in het bos. Het ontzielde lichaam vertoonde een schot verwonding aan het hoofd. Na afstemming met het Openbaar Ministerie werd het lijk voor obductie in beslag genomen en werd de zaak door de plaatselijke politie overgedragen aan de collega’s van  de afdeling Kapitale Delicten.

Obductie wees uit dat op Djasmadi geschoten is. Politioneel onderzoek bracht naar voren, dat Robert L. vermoedelijk op Andre Djasmadi geschoten heeft met het noodlottig gevolg. De verdachte geeft toe te hebben geschoten in de richting waar het ontzielde lichaam is aangetroffen. Maar hij gaf ook aan, dat hij dacht dat hij op wild geschoten had.

11 REACTIES

 1. Dit gebeurt wel steeds vaker, dat ‘vrienden’ elkaar meenemen ter recreatie of op rooftocht en opeens verdwijnt er eentje op merkwaardige wijze


  Maak melding

 2. Is ook met Mahadew gebeurd. Hij was met de staatsfallus en veroordeelde moordenaar in Brazilië en is op het strand van Belize verdronken, zegt men. Horb, meer dan 110 kilo is aan het koord van zijn onderbroek verhangen, Tolud is nog zoek.


  Maak melding

 3. Vreemde torie. Door het hoofd… Tomahawk verkoopt ook night vision gear dan schiet je niemand per ongeluk door het hoofd…

  Wel een zeer onfortuinlijk fatale raakgeschoten doelwit…

  Schieten met verdoofpijlen is ook een optie…


  Maak melding

 4. Lykt verdacht
  Heeft hy vertelt aan de andere dat hy een pingo of hert heeft gemist.
  Of een misschot had
  En hy weet welke richting hy geschoten had
  Sade a no go loekoe if a mitie fadong of raak
  Toen ze waren gaan zoeken sade a no go loekoe in a richting sang a soetoe
  A san doorzichtig man
  Opgezete plan
  En boven dien
  4 mannen dus ze waren met hun tweeen
  Wan mang no kande ing wang.
  Eee boi police oeng tjek a torie jere


  Maak melding

 5. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Jager schiet andere jager door het hoofd tijdens jagen in Apoera gebied.

  Het is niet alleen een VREEMDE TORIE.
  Er is in deze geen enkele vergissing maar met OPZET heeft de 61 jarige verdachte Robert A., zijn metgezel Andre Djasmadi doodgeschoten.

  Wij weten nog niet wat de achtergrond is van dit triest geval.
  Ik hoop dat de politie tijdens het verhoor en verder onderzoek meer te weten zal komen.


  Maak melding

 6. JAAAAH,,,,,,,,beginnen jullie maar te krijsen maar bij deze is de SU-ziel maar een halve cent waard,,,,wan bigi censie. mijn tip,,,,,,UIT DE DUISTERNIS VERSCHEEN HET LICHT!,,,,,, hahahaha,,


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.